.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Kally
    Guest

Мога ли да кандидатствам другаде с оценката от изпита в...

Здравейте тийнчета, тази година кандидатствах в СВУБИТ.. Дотук обаче, не съм приета. Интересува ме някой знае ли с оценката от там дали нмога да кандидатствам някъде другаде по София или по България, и къде.. Не забравяйте, че изпита не се води изпит по МАТЕМАТИКА, нищо, че е с 50 въпроса математика, ами се води изпит по Информационни технологии. Ще бъда благодарна, ако някой ми окаже някаква помощ в търсенето, защото вече станах разногледа да диря телефони на ВУЗ-ове.. И да гледам по сайтове..

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

aaa nz. 6to ne otide6 v nqkoi vuz i ne pita6 dali moje6 da kandidatstva6 v dr. aide kusmet!

Guest
    mislq 4e moje6 da si prehvarli6 ocenkata vav Svobosniq yniwersitet vava Varna,smao 4e dnes e krainiq srok

Kally
    Guest
    Много по-важное да намеря такъв ВУЗ в София.. А не из България.. Защото съм кандидатствала и в Благоевград а там съм приета.. Но не искам там.. Капризна съм.

Guest
    кав е тоя вуз

Kally
    Guest
    СВУБИТ - Специализирано висше училище по библиотекознание и информационни технологии. Понеже има някаква спам защита пиши в гугъл СВУБИТ и щи излезе линка

Guest

Re: Мога ли да кандидатствам другаде с оценката от изпита в.

zvani mi na 0885510467 i shti kaja kvo da napraish!

Kally
    Guest
    Neise nekoi da otklikne, deto razbira Okei, shti zwunna!

Guest
    Девойко, ти си се сетила.
    Сроковете почти минали, не положила изпити и в други университети за резерва, а сега и капризи.
    Нищо де, "човек се учи от грешките си, за догодина ще знаеш

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Kally
    Много по-важное да намеря такъв ВУЗ в София.. А не из България.. Защото съм кандидатствала и в Благоевград а там съм приета.. Но не искам там.. Капризна съм.
    Докато чакаш да разбереш къде може и къде не може ще изтървеш много и накрая може и да си пропилееш годината, щото примерно ще си изпуснала всичките му възможни срокове.. капризна била.. отиди където са те приели, за да не съжаляваш после за пропиляното време
    You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:

Град
    В страната на чудесата
    Цитирай Първоначално написано от Kally
    Капризна си ...Права си....
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Kally
    Guest
    Мерси,че всички се счупихте да ме обвинявате, защото не знаете какво ми е наглавата и колко е важно да съм в София.. Щото .. Ще изгубя не 1 ами МНОГО неща, ако не съм там, но т'ва е отделен въпрос. Относно усещането.. Оказа се, че усещането ми за НЕПОДКУПНОСТТА на България се оказаха вярни Ама какво да се прави, не всички имаме парички да си платим.. Ние учените, които изкарваме хубави оценки.. К'во им пука на деканите и там другите.. Абе както и да е Успех! Мерси на всички за оказаната помощ, особено на пича, който ми даде номер. Даде ми полезна информация, брат! Благодаря ти!

Успех на всички и дано някога БЪЛГАРИЯ се оправи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си