.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    Ъъм
    Guest

срамните ми устнички малко се показват...

Ами имам проблем моми4е съм и срамните ми устнички нали тряя са прибрани ама аз съм малко разшира и те се показват и е гадно така и ми се виждат тфа проблем ли е ? Кфо да прая?

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
    7 точка от правилника!

Град
    Sofia

Re: срамните ми устнички малко се показват...

Цитирай Първоначално написано от Ъъм
    Ами имам проблем моми4е съм и срамните ми устнички нали тряя са прибрани ама аз съм малко разшира и те се показват и е гадно така и ми се виждат тфа проблем ли е ? Кфо да прая?

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
    7 точка от правилника!
    Защо реиши,че е проблем?Споко..не е проблем няма ти нищо
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

ЪъъъМ
    Guest
    Наистина ли? Еми тогаа супер ама не е гадно за мом4етата Незнам защо се е полу4ило така леко деформирана съм сякъш по шитрока съм явно и затова .... ох мн ме е яд

ЪъъъъМ
    Guest
    Кфо да прая !! Изглежда понякога 4е имам някакъв израсук с някои мои гащички направо е някфо мн гадно ...

taka ni6to ne mojeme da ti kajeme, kato dade6 snimka 6te precenime dali e normalno ili ne e

Ъъъм
    Guest
    Ъъъ снимка ли ? Отде ше намеря?

Голям фен Аватара на 50cent
    snimai se tova e edinstveniq na4in za da ti pomognem prosto nqma kak

snima6 se i posle q ka4va6 na kompa i ot tam ni q pra6ta6 na nas
    ina4e taka kato ne sme te vijda kak da ti kajeme dali e normalno ili ne e?
    primerno az moga da si gi predstava usnite po edin na4i, a 50cent moje da si gi predstavi po drug i az da kaja 4e e normalno toi da kaje 4e ne e normalno
    za tva ti kazvam 4e nikoi ne moje da ti otgovori sus sigurnost bez da pusne6 snimka

Голям фен Аватара на 50cent
    mda prosto hforce e velik toi gi znae ne6tata ama trqq da se precini 6toto tva moje da e mnogo serioznem problem a ako ne go vidim da analizirame nqma kak

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ЪъъъъМ
    Кфо да прая !! Изглежда понякога 4е имам някакъв израсук с някои мои гащички направо е някфо мн гадно ...
    По гащи ли ходиш? И си развяваш шундата наляво-надясно?
    Или пък се страхуваш, че като ти ги види някое момче в сублимния, предсъвъкуплителен момент ще се втрещи от ужас и ще избяга разплакан от теб завинаги?
    Животът е БРЯГ!

Цитирай Първоначално написано от BorderManager
    Или пък се страхуваш, че като ти ги види някое момче в сублимния, предсъвъкуплителен момент ще се втрещи от ужас и ще избяга разплакан от теб завинаги?
    Малееее мн си зле ве момичето сигурно кат ходи на плаж
    Fitness Forever

Град
    Там, където има ракия.
    Цитирай Първоначално написано от BorderManager
    Стига с тия глупости , моми4ето се притеснява ,което е напълно нормално.

Лоф
    Guest
    Скъпа мога да ти кажа че нищо ти няма ... Може би тряя идеш на гинеколог ... Но едва ли е съществен проблем .Явно си по - широка мисля 4е не пре4и това ...
    п.п.
    BorderManager
    Изивнявай ама си голя п*****к Момичето пита сериозно а ти ...

Ъъъм
    Guest
    Благодаря Ви на пове4ето де Може би ми няма нищо .... И дано де ...

Град
    Там, където има ракия.
    Цитирай Първоначално написано от Ъъъм
    Благодаря Ви на пове4ето де Може би ми няма нищо .... И дано де ...
    \/ Просто има моми4ета ,които са по-широки и затова е така. Не се притесняваи.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Не се притеснявай. Това си е твоето тяло и не бива да се срамуваш от него. Не е грозно или гадно. Ти да не мислиш че е нещо невиждано и че само при теб е така?

ъъъм
    Guest
    Да но малка не беше така имам предвид /6/ ;/7/ години ... Но явно тогава съм се разширила ...Много се притиснявам...

Ъъъм
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Не се притеснявай. Това си е твоето тяло и не бива да се срамуваш от него. Не е грозно или гадно. Ти да не мислиш че е нещо невиждано и че само при теб е така?
    Ми аз си мислех че е само при мен .... Не знам за други моми4е с такъф проблем ....

ОФФ, момичето просто има големи срамни устни! Нищо ти няма мацка, много жени са така, включително и аз. И мойте не бяха така докато бях малка, ама шанс. И изобщо не ми дреме! Моят първи път беше пък с момче с малка па*ка, ама не избягах нали... Се тая нищо ти няма да знаеш! Ей забравих, никви снимки да не си качила в тоя форум, че ги има секви и по цял ден ше лъскат на снимките ти! Чао.
    МомИче съм!

Guest
    А като караш колело заплитат ли ти се във веригата?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Цитирай Първоначално написано от Mainata ti
    ОФФ, момичето просто има големи срамни устни! Нищо ти няма мацка, много жени са така, включително и аз. И мойте не бяха така докато бях малка, ама шанс. И изобщо не ми дреме! Моят първи път беше пък с момче с малка па*ка, ама не избягах нали... Се тая нищо ти няма да знаеш! Ей забравих, никви снимки да не си качила в тоя форум, че ги има секви и по цял ден ше лъскат на снимките ти! Чао.
    =D>

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ei mn si zle... momi4eto se pritesnqva.. kfi sa tiq 6egi.... ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ъъъм
    Да но малка не беше така имам предвид /6/ ;/7/ години ... Но явно тогава съм се разширила ...Много се притиснявам...
    И аз съм така.Спокойно тва е напълно нормално и срещано почти при всяка жена.Пак повтарям напълно НОРМАЛНО Е

Guest
    я пратете по една снимка на golemi_sramni_ustni@abv.bg за да видя и преценя какво е положението.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си