- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- срамните ми устнички малко се показват...
Ами имам проблем моми4е съм и срамните ми устнички нали тряя са прибрани ама аз съм малко разшира и те се показват и е гадно така и ми се виждат тфа проблем ли е ? Кфо да прая?
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
Защо реиши,че е проблем?Споко..не е проблем няма ти нищоПървоначално написано от Ъъм
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Наистина ли? Еми тогаа супер ама не е гадно за мом4етатаНезнам защо се е полу4ило така леко деформирана съм сякъш по шитрока съм явно и затова ....
ох мн ме е яд
![]()
Кфо да прая !! Изглежда понякога 4е имам някакъв израсук с някои мои гащички направо е някфо мн гадно ...![]()
![]()
![]()
![]()
Ъъъ снимка ли ? Отде ше намеря?
snimai se tova e edinstveniq na4in za da ti pomognem prosto nqma kak
snima6 se i posle q ka4va6 na kompa i ot tam ni q pra6ta6 na nas
ina4e taka kato ne sme te vijda kak da ti kajeme dali e normalno ili ne e?
primerno az moga da si gi predstava usnite po edin na4i, a 50cent moje da si gi predstavi po drug i az da kaja 4e e normalno toi da kaje 4e ne e normalno
za tva ti kazvam 4e nikoi ne moje da ti otgovori sus sigurnost bez da pusne6 snimka
mda prosto hforce e velik toi gi znae ne6tata ama trqq da se precini 6toto tva moje da e mnogo serioznem problem a ako ne go vidim da analizirame nqma kak
По гащи ли ходиш? И си развяваш шундата наляво-надясно?Първоначално написано от ЪъъъъМ
Или пък се страхуваш, че като ти ги види някое момче в сублимния, предсъвъкуплителен момент ще се втрещи от ужас и ще избяга разплакан от теб завинаги?![]()
Животът е БРЯГ!
Малееее мн си зле ве момичето сигурно кат ходи на плажПървоначално написано от BorderManager
Fitness Forever
Първоначално написано от BorderManager
Стига с тия глупости , моми4ето се притеснява ,което е напълно нормално.
Скъпа мога да ти кажа че нищо ти няма ... Може би тряя идеш на гинеколог ... Но едва ли е съществен проблем .Явно си по - широка мисля 4е не пре4и това ...![]()
п.п.
BorderManager
Изивнявай ама си голя п*****к Момичето пита сериозно а ти ...![]()
![]()
Благодаря Ви на пове4ето деМоже би ми няма нищо ....
И дано де ...
\Първоначално написано от Ъъъм
/ Просто има моми4ета ,които са по-широки и затова е така. Не се притесняваи.
![]()
Не се притеснявай. Това си е твоето тяло и не бива да се срамуваш от него. Не е грозно или гадно. Ти да не мислиш че е нещо невиждано и че само при теб е така?
Да но малка не беше така имам предвид /6/ ;/7/ години ... Но явно тогава съм се разширила ...Много се притиснявам...![]()
Ми аз си мислех че е само при мен ....Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Не знам за други моми4е с такъф проблем ....
![]()
ОФФ, момичето просто има големи срамни устни! Нищо ти няма мацка, много жени са така, включително и аз. И мойте не бяха така докато бях малка, ама шанс. И изобщо не ми дреме! Моят първи път беше пък с момче с малка па*ка, ама не избягах нали... Се тая нищо ти няма да знаеш! Ей забравих, никви снимки да не си качила в тоя форум, че ги има секви и по цял ден ше лъскат на снимките ти! Чао.
МомИче съм!
А като караш колело заплитат ли ти се във веригата?![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D>Първоначално написано от Mainata ti
ei mn si zle... momi4eto se pritesnqva.. kfi sa tiq 6egi.... ?Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
И аз съм така.Спокойно тва е напълно нормално и срещано почти при всяка жена.Пак повтарям напълно НОРМАЛНО ЕПървоначално написано от ъъъм
я пратете по една снимка на golemi_sramni_ustni@abv.bg за да видя и преценя какво е положението.