- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- срамните ми устнички малко се показват...
spoko be ne moje vsi4ki da sa pribranki,mn momi4eta sa s po-holemi sramni ustni,nqkoi maje kazvat 4e tova e po-priqtno za6toto gi use6tali gokato pravqt sex,taka 4e nqma problem
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Пфф да не съм луда да пращам снимки ...Първоначално написано от Mainata ti
Обаче Мерси за разбирането .... :P
Е как нали си от моя клуб!Първоначално написано от Ъъъм
![]()
МомИче съм!
\/ мерси мерси и пак мерси ... Вече няма да се притеснявам...
![]()
ЪъъъъМ написа:
Кфо да прая !! Изглежда понякога 4е имам някакъв израсук с някои мои гащички направо е някфо мн гадно ... Brick wall
По гащи ли ходиш? И си развяваш шундата наляво-надясно?
Или пък се страхуваш, че като ти ги види някое момче в сублимния, предсъвъкуплителен момент ще се втрещи от ужас и ще избяга разплакан от теб завинаги?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SMILE FOR ME NOW
50cent, pre*baha niПървоначално написано от Mainata ti
avorkata q misleh za po-maloumna otkolkoto se okaza i ne se vurza
a i nqma6e da luskam na snimkite i (pffff kak 6e luskam na na nekva rasteglena mindja ti 4uva6 li se) , prosto iskah da vida dali 6te se vurje, ama neeeeee, ne se vurza
a i btw, ne vijdam ni6to lo6o da gi prati snimkite i nqkoi da luska na tqh, a da verno zabravih, ako slu4aino uceli monitora tq moje da zabremenne![]()
ne we verno, kakvo i dreme koi q gleda, nikoi nqma da q poznae ebes tva, a i kato gledam vuprosa mislq 4e e dosta malka a sigurno ne se i brusne taka 4e nikoi nqma da razli4i kvo e pratila![]()
Абе по-голям простак от теб май няма!!!! Как може така да говориш?!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Prostaciiiii kak moe tyi da govorete an momi4eto we![]()
![]()
![]()
![]()
Щом неги настъпваш начи не е проблем сичко е ток и жица гас докато откажиш![]()
иди на гинеколог![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LoVe LiFe ResPeCT DEaTh!!!
не аз съм курвертина малка аз съм лигла,пикла със грозно путе никои няма да ме изка сега аз съм тъпа курва знам няма ли някое момче да ме наебе здраво да мирясам 6тото путката ми мирише на ракия
Ей жиголото дет пише от мойто име да са е*е в г**а и да бега ..И сички ше разберат че не го пиша аз ама айде \/
bahti kvo se izvudiha v toq forum to momi4eto e do6lo da kaje seriozno a ti se eba6 s neq eb*te si maikati i smotanie pedali a dokolkoto do temata na men mi haresvat malko usi4kite ako izka6 moje da se zapoznaem
Хехе аз съм малка![]()
И два ли ш еме харесаш ..
![]()
..Но мерси
\
/
neznam moje az sum na 15 po4ti puk moje i da te haresam
Откъде си бе? аз съм на едва 13 ...![]()
Nqq stane работата сори бих искала ама ... мн си дале4е![]()
ok karai pne malko da te ote6a makar 4e az ne sum kazval 4e trqq stava ne6to 6tot posle kvo 6te kaja na moito momi4e
хах Абе не голям проблем малко още кат стнана на 14 може ида на гинеколог![]()
ем да ... донякъде....![]()
Чети тука, гледай, сравнявай се и се радвай.![]()
Животът е БРЯГ!
Естествено че не си само тиПървоначално написано от Ъъъм
![]()
А защо да е проблем?
Пак почвате с тоз размер...че и от снимки ни лишиПървоначално написано от Mainata ti
![]()