- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плс дайте некаф готин спомен за любовта
[-o<
I LOVE YOU KESSI
(skype ime : me4o_rs)
Влез и виж тук http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...hlight=spomeni
Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.
Lubovta ne e prikazka,
lubovta ne e dim.
lubovta zna4i da vqrva6
i to samo na edin!
I love you,you love mi,in my heart you`ll always be here or there,near or far,my love will be wherever you are!
LUbovta e bolest,no i tq kato drugite bolesti se lekuva v legloto...
![]()
za tezi se se6tam sega
ZeMqTa Se VuRtI,a NiE Se vOzIm BeZ PaRi!
Мипотърси в google и напиши спомени!Ще ти излезнат много
![]()
ахах...това направо ме разбиПървоначално написано от cherinka
![]()
Имаше такава тема..Потърси малко..![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
1.Искам да ти кажа нещо,искам да ти кажа всичко!Обичам те...това е нещо,Обичам те...това е всичко! 2.Небето плаче,земята се мръщи,слънцето се смее,а вятърът те търси. Друго аз не желая,само за теб мечтая.Сърцето си на теб обричам и много...много ТЕ ОБИЧАМ! 3.Не вярвай,че жар са звездите и че слънцето свети за нас.Не вярвай че истина се крие в лъжите,но вярвай,че ОБИЧАМ ТЕ АЗ! 4.Да Погледна искам в твойте очи,да заплача искам с твойте сълзи,да проникна искам в твоята душа,за да разбера мислиш ли за мен сега! 5.Обичам те и искам да ти вярвам.Обичам те и искам да си с мен.Обичам те и искам да повярвам,че и ти обичаш само мен!!! 6.Не ме целувай даже за раздяла,за сбогом не подавай ти ръка.Не се преструвай,че любовта е вече отлетяла и че обич вече няма в нашите сърца.Недей запалвай огън в раната гореща,и без друго сърцето ми гори.Недей ми припомняй първата ни среща,и без друго много ме боли! 7.С невинни мънички ръце,ти бръкна в моето сърце.И ето мина месец,мина втори,но раната не се затвори.И все към тебе ме влече,ОБИЧАМ ТЕ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ! *Това е от мен!![]()
[/b]
10х мн мн \/
I LOVE YOU KESSI
(skype ime : me4o_rs)
е смятам темата за приключенаПървоначално написано от чаровниче
![]()