.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    vun6niq vid razbiva leda.posle sori i da e s nqkakuv gotin xarakter ti ako si otblusnal 4oveka...vinagi vun6niq vid probiva i az mn sujalqvam za tva 6toto preturpqx operaciq ot koqto mn nadebelqx i o6te ne moga da otslabna a ne sum nito tupa nito sku4na(pone taka mi kazvat vs fr) a naprotiv no kvo da se napravi... vseki gleda vun6nostta.i poneje e mn gadno nqkoi da te gleda kat izvunzemno koeto ggovori na patagonski kat te vidi az nikoga ne sudq xorata po vun6niq vid! nikoga!!!za6toto 4oveka koito se krie pod 4erupkata na grozno pate vinagi moje da se okaje lebed, nali?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Erica
    Ами то си има и поговорка "По дрехите те посрещат по ума те изпращат"

Каквото и да говорим,външният вид не е с нищо по-маловажен от 'същността ' на човека.Когато обаче външният вид е по...скромен,вероятността да привлечеш вниманието си към теб намалява.А с това и начина да впечатлиш с другите си качества.Разбира се не върви и да си с 'добър' външен вид ,а в последствие да завладяваш с природен дебилизъм Ръка за ръка вървят външната и вътрешната красота.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

ку-ку
    Guest
    не ми се чете ама тва хората сме загатка едно говорим друго праим доволни ?! може и обяснения ама... Мързелът на мързелите се е настанил в мен

външния вид винаги има значение,кой квото и д казва.
    нямам повод да сънувам....

за мене има значение и тва е не ща да са излагам с некав човекоподобен маймун я

Повече от фен
    Град
    София
    Ами всъщност немога точно да разбера , на къде биете... Хем външния облик има значение, хем няма... Хем срещате по дрехите , а изпращате по ума ... хем в момента момичето което харесвам "ми казва харесвам те като приятел.. " ( това е някво ненормално ... немога да кажа че не си пасваме... даже напротив , като характер , като същност , когато сме заедно се смеем , приказваме , досега не сме имали период в който да мълчим повече от 1 мин ( освен когато и казах че я харесвам...) , но ме харесвала като приятел? Според вас защо е така... защо ли , защото външността ми не и харесва... ( може би ... или бъркам нещо ... ) Вероятно ще кажете неможе да си промени чувствата ... извинявам се , нарочно го пиша сега ... да видите какво сте написали 2 страници вече ... и точно това твърдите , че човек се изпраща по разума... не мисля че не ме харесва , щом всеки ден ме пита искаш ли да се видим ... Всъщност вече незнам и кавко да пиша ... но не ми казвайте , че човек неможе да се промени ... това само времето ще го покаже... може би съм прав , може би не ... на кого му пука... Аз вярвам че някой ден , дай Боже , да е скоро ще ми признае това което аз и признах , но незнам може би тогава аз ще се затворя ... незнам човекЪт е създаден "да обича , да мрази , да мисли , да харесва" , като цяло ДА ЧУВСТВА , но когато тези чувства не са взаимни се получава кофти капан , капан който неможе да се презкочи ... как да промениш мнението на човек , който те смята за приятел.. а ти го смяташ за най-готиното нещо на света НЕ е възможно или е възможно ... човек иска ли нещо постига ли го винаги независимо по какъв начин Колкото и да мисля се обеждавам, че това е вредно за мен ... Проблема не е че ме е отрязала или нещо друго , проблема е че ми е дала шанс .. Днес ми заяви че отрязала момче на секундата ( дори не се замислила...) а за мен и трябваше 4 дена да осъзнае , че ме харесва като приятел , а не като "нещо повече" , а при въпрос от моя страна : Сега харесваш ли ме ? ми отговаря с незадоволителното "незнам ... " , как ли ще се почувствате когато в петък и признаваш чувствата , събота не се виждате защото сте заети , в неделя ти скача на врата и те обгръща с прегръдки , в понеделник се виждате малко , защото вали , а пък във Вторник ти пише "трябва да ти кажа нещо , кога можеш да се видим... " в Сряда ти пише искаш ли да се видим ? , и така всеки ден , до кога Може би докато не разбере какво чувства? А аз какво мога да направя? Някой ме съветват да отида при нея , да я попитам , други ме съветват да се дистанцирам от нея , и тя сама ако не ме потърси да си намеря друга ... ( което за 18 години неможах да направя , това е първото момиче което харесвам така...) , други ми викат тя те върти { немога да го повярвам , не защото не е така , а защото и аз съм и първия който и признава ( вече не единствен , но все още няма опит ) и това може би го прави несъзнателно } , но каквото и да ми казват аз продължавам да се задълбочавам , и да се задълбочавам ... Утре ( т.е днес ) заминавам при брадчедите ... когато и казах първото и нещо беше "кога ще си дойдеш" , после обади ми се ако искаш да се видим след като се прибереш... Мисля да не ви тормоза вече да четете този дълъг пост ( който не му е мястото тук , но понеже пишете и пишете все едно и също , аз и това и очаквах , затова го поствам тук...) Мерси ако някой си е направил да го прочете ... цялото =D> Знам само че се треся когато не съм до нея... макар и да не съм я гушнал , се успокоявам че съм поне с нея... че се забавлявам с нея... хайде чао и лека ( отивам да се затапвам с още мисли )

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    за мене има значение и тва е не ща да са излагам с некав човекоподобен маймун я

=D> =D>

Град
    на плажа =)
    Много си е вярно, че външния вид се гледа. Ако видиш няква като тази http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=484378 (нищо лично ) ще я подминеш с насмешка нали? А всъщност тя може би е супер голямо лице по характер. Никога не можеш да си сигурен, че току що по улицата не си се разминал с най - подходящия за теб човек.

П.С.
    много се извинявам, че давам пример със тази снимка. Ако някой земе да се познае мн му се изввияам. секи с вкуса си.

Град
    Непостоянно
    apf..estestveno 4e vun6niq vid e vajen..no nai-dobre e kato su4etava6 i dvete..i akul i krasota..i poneje tiq sa malko i s 2te ne6ta zaedno..mom4eta primirqvaite se KRASIVITE SA TUPI (pone 90%) a YMNITE SA GROZNI (pak pone 90%)
    .!.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker

Re: Външния вид не е от значение... но не е така...

Цитирай Първоначално написано от class
    Скоро се бях замислил над 1 проблем , хем външния вид не е от значение , хем ако не го малко от малко харесаш човека от вънка , няма да го заговориш.

Говоря от личен опит , мога да кажа че не съм притенциозен , за да си харесам 1 момиче , трябва да я опозная ... но за да я опозная , поне малко трябва да ми хареса ( пфф не се изразих правилно , ако не сте ме разбрали ще се пробвам пак) Преди 2-3 седмици ме попитаха , какво харесвам в 1 момиче , аз казах хакартера , начина по който се държи и тн , а приятелката която ме попита , ай сега винаги момчетата гледате тялото .... и аз тогава наистина се замислих , вярно че характера е по-важен , но всъщност усмивката , очите , та дори и походката ни карат да изпитаме първите чувства ... И който каже не не е така , моля да напише аргументи , ще се включа по-късно към темата , че сега отивам на вън...
    ъм, това чак сега ли го разбра
    хъхъ..

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ъъ...външния вид е важен само за първото впечатление:/
    Имала съм наистина силни чувства към 2 момчета ама и 2те осъзнавам,че не бяха нищо интересно на външен вид...на мен обаче ми харесваха.А сега вече 6 месеца ходя с момче,което е...абее адски красиво,адски хубаво се облича и тн...не съм срещнала момиче,дето да не смята така...и въпреки това отношенията ни са на ниво-симбиоза и навик...Той ме обича,но аз не изпитвам същото :/

Град
    СофиЯ
    Абе ,хора, не се гледа само външния вид!!!! Е да тия софийските момичета-надувки-ходят с хубави момчета, но не изпитват нищо към тях!! Гледа се характера на момчето/момичето, както дали и той изпитва чувства към гаджето си.

Ем.. за мен и външния вид и характера са развносилно поставени Разбира се , че ако на улицата срещнеш привлекателно на външен вид момиче/момче първото нещо,което би ти направило впечатление е точно вида на човека особенно ако той все още е непознат за теб и не си запознат с характера му.. и в последствие ако си паснете с човека може да си допаднете и по характер и да се образува една добра връзка с продължение
    I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:

Повече от фен
    Град
    София
    Всичко е възможно на този свят...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    трябва да има фасада хубава пък вътре после ше видим кво е
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Знаеш ли колко много пъти съм мислила по този въпрос... Точно това е, че нещо трябва да хване окото, а после трябва да има и нещо друго, което да те отличава от останалите "хубави" - характера и ума. Така е.. това е нормално. Личен пример:
    Приятелят ми не ме харесваше когато тръгнахме. То ние как сме тръгнали въобще, не знам Той си пада по тея "натоканите", яки пички, пък аз не бях чак толкова как да кажа... женствена . Акъла ми беше друг и се обличах по друг начин. Обаче с течение на времето момчето се влюби...уж (ся не знам точно какво е изпитвал тогава), но видя нещо в мен, което не се е виждало с един поглед. Така, че аз вярвам, че външността е определяща за началото на нещо повече. Просто се иска малко, за да привлечеш нечие внимание.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Em az ne sam krasavica po va6ta logika az s nikoi li ne moga da tragna ili da se zapoznaq
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Не BuHa|'u_InLovE. Нали знаеш, че за всеки влак си има пътници. Това е. Хората имат различен вкус. Какъвто и да си, ще се намери някой, който ще хареса нещо в теб. Пък и защо мислиш, че не си хубава?
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

am van6nia vid e parvoto vpe4atlenie a parvoto vpe4atlenie e nai vajnoo nikoi nqq zagovori nqkoi super grozen ili pro4ie mislq 4e me razbrahte
    nema

beb4o_bu ne se haresvam prosto vypreki 4e vsi4ki mi kazvat 4e sam simpatqga i mom4eta okolo mene ne lipsvat prosto az ne se haresvam i tva e
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Повече от фен
    Град
    София
    Ако не се харесваш ти и нямаш самочувствие , няма кой да те хареса

Както е казал народа: По дрехите посрещат, по ума изпращат. Според мене важното е човек да се поддържа чист и спретнат, но външние вид не е нищо. Примерно пазенето на диети и гримирането са абсолютно ненужни. Всеки човек си има достойнства. Аз лично не ползвам грим и ми е смешно като видя някоя маца с къса пола ( от където и се показват долните гащи, голямо деколте - от там севижда сутиена и тъмен фон дьо тен и като сравниш тена на шията и този на лицето й става доста смешно). Та ... за мен е важен прилежния вид, а не фрапиращата външност на мацка (понякога мязат на едни, дето работят по разклоните)
    Memento moriendum esse!

Повече от фен
    Град
    София
    то гримът в нормални количества е допустим ... иначе става с 1 дума "натруфена..."

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Разбира се, че има.
    Ако няма физическо привличане, трудно ще има любов.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си