.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 78 от общо 78
    Познавам един пич,който Преди известно време заговори(пред мен) две непознати красиви момичета, на около 18, супер поддържани, къси полички, хубава изрусена коса, ала бала. Взе телефона на едната. Преди 2 дни тя го потърси, но не беше в София. Вчера смяташе да я изведа на кафе, дартс и малка разходка. И това от всичко на всичко 15 минутки разговор.

Той е малко кльощав, някои зъби са му криви. Има пари колкото да се облича, храни и да плаща сметките си.

Странно.

Счупих всичките ти принципи авторе. Искам медал!
    Light The Universe

To4no taka si e \/

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Познавам един пич,който Преди известно време заговори(пред мен) две непознати красиви момичета, на около 18, супер поддържани, къси полички, хубава изрусена коса, ала бала. Взе телефона на едната. Преди 2 дни тя го потърси, но не беше в София. Вчера смяташе да я изведа на кафе, дартс и малка разходка. И това от всичко на всичко 15 минутки разговор.

Той е малко кльощав, някои зъби са му криви. Има пари колкото да се облича, храни и да плаща сметките си.

Странно.

Счупих всичките ти принципи авторе. Искам медал!
    Всъщност не си счупил принципите ми , защото не съм ги показвал ... а това е много хубаво , че са се харесали ... и за тебе може да е грозен , а за нея , може да е симпатичен ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си