.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Есен - Зима 2007

Interesuva me nqkoi znae li kakvi shte budat modnite tendencii za Esen-Zima 2007???Tursih dosta iz neta,no nishto ne namerih

Guest

Re: Есен - Зима 2007

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Interesuva me nqkoi znae li kakvi shte budat modnite tendencii za Esen-Zima 2007???Tursih dosta iz neta,no nishto ne namerih

mi edna frendka mi kaza 4e prez zimata 6te se nosi 4erno,bqlo,zlatno i sreburno ili ne6ty takova ama nz sus sig

Град
    Градът на скучаещите милионери
    OOO MON CHRISTIAN DIOR...PAK STE CHELI I NE STE DOCHELI...PARVO NE E ESEN-ZIMA 2007,A ESEN-ZIMA 2007-2008...TOZI SEZON DIZAINERITE ZALAGAT NA CHERVENO,VSQKAKVI NIUANSI NA KAFQVOTO,ORANJEVOTO,TAMNO ZELENOTO... SASHTO TAKA I KLASICHESKITE CHERNO I BQLO...VPROCHEM PREZ ESENTA KATO VARVISH PO ULICATA SE ZAGLEDAI V NQKOE POJALTQLO DARVO...I KAKVITO CVETOVE VIDISH PO LISTATA MU TOVA SHTE E AKTUALNO!

MODEL OT KOLEKCIQTA NA LOUIS VUITTON

MODEL OT KOLEKCIQTA NA CHANEL

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

4erveno,kafqvo,oranjevo,tamno zeleno....Nicole_Richie go kaza mn vqrno

демек слагаш вси4ки тия цветове и колкото не си пасват, толкова по-модерен ще си

...или поне т'ва беше модата за лятото, към която пове4ето доста успешно се придържаха
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

не се интересувам от мода...

Не мога да разбера защо някой хора се интересуват толкова много какво е модерно. Не е ли по-важно една дреха да ви отива,да ви е удобна,да ви харесва и да е на добра цена ?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Не мога да разбера защо някой хора се интересуват толкова много какво е модерно. Не е ли по-важно една дреха да ви отива,да ви е удобна,да ви харесва и да е на добра цена ?
    cenata nqma zna4enie(pone za men)..trqq da e v aktualniq cvqt i kroika iii estestveno,4e trqq da mi stoi dobre i da q haresvam i se pak trqq da e moderno

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    Цитирай Първоначално написано от Nicole_Richie
    Кво и има на врата на тая?! Или ся е модерно да се ходи с шини на врата?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си