.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Бяло течение

Имам бяло течение от много време.пих лекарства предписани от гинеколога ми но след като ги спрях то пак продължи. Ако това бяло течение е наследствено има ли вероятност да се приложи лечение? Ако някой знай нека да ми каже

hottie
    Guest
    Върно се пак. Бялото лечение е много упорите, особено ако не си се заела да го лекуваш веднага. На някои жени им минава от един път, на други от няколко курса лечение. Не се отчайвай

други мнения има ли

Мега фен Аватара на teenems
    за лечение незнам ,но ако използваш Лактацид ,няма да го има по гащите . поне при мен откакто се мия няма ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^i tova,4e go nqma po ga6tite,ozna4ava,4e i problemago nqma li?Ne se izkazvai taka,momi4eto qvno ne e tolkova nemurlivo kum zdraveto si kato teb

po temata:spored men trqbva da opita6 s vtori kurs na le4enie,no predi tova govori otnovo s ginekologa si.Uspeh

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    за лечение незнам ,но ако използваш Лактацид ,няма да го има по гащите . поне при мен откакто се мия няма ..
    abe tova ne pomaga.. tva e nqkakvo vremenno "re6enie" na problema. to ako stoi po cql den v banqta da se mie prez 5 min nqq ima nali? 6toto 6te go e izmila. Ideqta e da izkoreni problema ot koren po dobre otidi pak v smisul ne6tata rqdko se lekuvat ot purviq put tak ai ne moga da razbera 6to nikoga ne stava ot purviq put..mn e smotano.. ti da iska6 da se izlekuva6 puk nikoi da ne moje ili da ne iska da ti pomogne...

Cruel Intentions

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си