.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

какъв уред да си взема?

Hora pls kajete kakuv ured da si vzema ?Na fitnes nemoga da hodq i navih nashte da mi vzemat ured vkushti,no nz kakuv da si vzema.Kolebaq se m/u veloergometer ili streper...ohh nz i az,no iskam da si stegna cqloto tqlo-korem4e,kraka,ruce...!ako nqkoi moje da me posuvetva shte sum mu mn blagodarna...

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
    7 точка от правилника!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    На мен степера ми се струва по-удачен макар че имам велоаргометър

А защо не можеш да ходиш на фитнес ? По-добре е да посещаваш някоя зала с много уреди,за да стегнеш цялото тяло.С един уред не можеш да тренираш всички части на тялото,поне аз не знам за такъв уред, де.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    entre el mar y una estrella...
    аз от степера мн повече се уморявам тъй че степер, а ако имаш колело супер - ше ги редуваш
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    mi zemi si kolelo za 150lv i si karai po ulicite i parkovete,po uda4no e i mislq 4e po evtino... moje6 da si zeme6 puteka ama ti nqq da iska6 puk ot neq nema smi kato moje6 da si ti4a6 iz parka.. :P ammm nai dobre steper no s nego 6te stegne6 samo bedrata i dupeto.. taka4e ured za cqloto tqlo nqma da nameri6,aa ako nameri6 6e struva sig 1000000 lv xaxa po evtino izliza da xodi6 na fitnes,6e se stegne6 po burzo..
    suvet4e:ako iska6 i da ostlabne6 samo fitnes ne e dostata4en,kamu li samo 1 ured.... trea i dieti4ka!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Ееее,велото е за сваляне на килограми,степера е за задник,крака,главно иии евентуално за`цялосто сттягане`ама...
    От велото може да ти се напомпат краката ако караш както карах аз едно време

степер имам такова чудо у нас и наистина има ефект стига да го използваш. Степера не е само за дупе и крака, на моя степер има едни като ластици дето се закрепят за степер и те тренират ръцете, пък и е важно дали стъпалата ( на които се стъпва) се движат само нагоре и на долу или и леко в страни ( въх....как го обясних)

Guest
    Kolelo nedei da si vzema6 to si e samo za zagrqvane.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Хуху само за загряване казза.... на колело се свалят най-много калории ако знаеш как да го ползваш. За цялостна фигура зимаш 2 гири ако си момиче по-леки към 3 кила. Отваряш някой фитес сайт с гири всичко се стяга ако знаеш упражненията.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Guest
    Missi mnogo na vsichki,koito si dadohte mnenieto moje bi shte se spra na Steper,no znaete li gore/dolu kakva e cenata mu ?znam che navsqkude e razlichno,no gore/dolu da me orientirate... aide sus zdrave

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Missi mnogo na vsichki,koito si dadohte mnenieto moje bi shte se spra na Steper,no znaete li gore/dolu kakva e cenata mu ?znam che navsqkude e razlichno,no gore/dolu da me orientirate... aide sus zdrave
    ем цената му навсякъде е различна, но се върти около 100 лв

Ниго
    Guest
    То има един уред, дето тренира цялото тяло и е кажи - речи вечен. Тоест - не се чупи (освенако не сте 160 килограмов мутант няма как да го счупите), не се разваля.
    И тренира цялото тяло перфектно.
    Освен това цената му истава стабилна през годините, може да се ползва от цялото семейство, заема малко място.

Guest
    Ниго Пуснато на: Чет Авг 16, 2007 1:06 pm Заглавие:

То има един уред, дето тренира цялото тяло и е кажи - речи вечен. Тоест - не се чупи (освенако не сте 160 килограмов мутант няма как да го счупите), не се разваля.
    И тренира цялото тяло перфектно.
    Освен това цената му истава стабилна през годините, може да се ползва от цялото семейство, заема малко място.

Nigo kakuv e tozi ured???Shte mi kajesh li i na kakva cena e gore/dolu plssss ??????? Zashtoto moje bi tochno tova mi trqbva,a maika mi i brat mi sushto iskat da go polzvat.A i ne sum 160 kg mutant,prosto iskam da se stegna i da smukna okolo 2-3 kg Nigo pls kaji kakuv e uredut :P

не разбирам от такива работи

Ниго
    Guest
    Айде де помислете. Има го във всяка фитнес зала. Има го от повече от 100 години.
    С 5 буквички е.
    ЩО е то?

Ниго
    Guest
    Давам бонус:
    По-ефективен е от останалите уреди.
    Гори най-много калории (използван правилно).
    Движенята с него са най-близки до релания свят.

Ползва го както Хайди Клум, така и Арнолд Шварценегер.

Що е то?

pffffff steper,veloargometara za ni6to ne staa...samo 6e naprai6 zdrav 4eteriglavec a ne ti trqa.......
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ниго
    Давам бонус:
    По-ефективен е от останалите уреди.
    Гори най-много калории (използван правилно).
    Движенята с него са най-близки до релания свят.

Ползва го както Хайди Клум, така и Арнолд Шварценегер.

Що е то?
    muaaa,,, ni na ibe lice,,, razkarai sa eee!!!!hahaha

vzemi si nqkoi ot teq deto reklamira6 po tv shopa haha

im back for my crown... bitches$ss bow down

Фен
    Град
    България
    Вземи си колелоооооо

Ниго
    Guest
    Никой не позна.

Отговора е щанга.
    Тя тренира всички мускули, гори най-много калории, ползва се от Хайди Клум, струва евтино. Айде на щангите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си