.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SuMmEr*LoVe
    ООо миличка и аз имам същия проблем.Размрънкай му се малко или просто не го търси известно време,остави го той сам да ти тича след дупето не ти след неговото
    +1

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Поговори с него и му кажи как седиш и го чакаш като пълният идиот и че не е много приятно. Ако продължи му направи същият номер на него да види как се чувстваш. А повярвай ми,ако накараш едно момче да чака така многоооо ще се изнерви и ще осъзнае вината си Успех

Защо трябва да му мрънкаш или да се правиш на недостъпна това е напълно грешно.Така 1во искам да ти кажа че и аз съдя по моята връзка и се надявам да ти помогна.Та значи аз съм на 15 а гаджето ми е на 21 та Тои е студент и сега през ваканцията ходеше на работа малко защото се пак е на 21 грозно е техните още да го хранят и се претрепваше от работа.Работеше от 8 до 5 и работеше като обш работник за по 12 лв. на ден.Цял ден на слънцето дори нямаше къде да се скрият от слунцето.Та значи мисълта ми беше че той идва с кола да те вземе по4ти 100 % съм сигурна + това те черпи винаги нали все пак е мъжа в връзката и така е редно + той те изпраща до вас не вервам ти него да изпращаш.... все пак трябва да има малко време и за сербе си да се оправи да обърне внимание на семеиството си и просто не трябва да му се сърдиш,защото не е лесно да се рабпти (не че съм работтила но преценявам по умората на гаджето ми) та миличка не му се сърди просто оговори с него и се разбрете да ти казва наистина някакв точен час ис едл това ако иска може да те взима и по рано хаиде късмет дано се оправите

tX not so dead.
    Guest
    Така, така...
    Очевидно в темата пишат трима-четирима здраво мислещи и 20 пишлемета.
    Аз съм на работа всеки ден и знам какво е да се прибереш смачкан и колко е хубаво да полегнеш за час-два.
    Така де, аз съм някакъв дъртак, на който мама и тати отдавна не му носят и снасят. За разлика от авторката на темата и себеподобните й писали тук...

На тия дето веднага вадят бабините номера с "не го търси, нека той тича след теб" ... ей, шшшш... ало ?! Вий да нямате златни путки бе ? Как ги обичам тия само... "Аз съм невероятна, затова всички трябва да ми угаждат", я си таковайте майките, а ? Жени бол. Тъпи путки има навсякъде.
    Опитвали са да ми правят тоя номер и при всичките техни опити са завършвали със шута в гъза и кой от къде е.

Аман от лигли в днешно време ...

Голям фен Аватара на 50cent
    kaji mu 4e ako ne mu e priqtno da se vijdate da ne se vijdate i tva e toi ako kaje dobre 6te otdelq vreme ok ama ako kaje nemoje napravi si smetka 6to za pedal e

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от tX not so dead.
    Така, така...
    Аз съм на работа всеки ден и знам какво е да се прибереш смачкан и колко е хубаво да полегнеш за час-два.
    Така де, аз съм някакъв дъртак, на който мама и тати отдавна не му носят и снасят. За разлика от авторката на темата и себеподобните й писали тук...

На тия дето веднага вадят бабините номера с "не го търси, нека той тича след теб" ... ей, шшшш... ало ?! Вий да нямате златни путки бе ? Как ги обичам тия само... "Аз съм невероятна, затова всички трябва да ми угаждат", я си таковайте майките, а ? Жени бол. Тъпи путки има навсякъде.
    Опитвали са да ми правят тоя номер и при всичките техни опити са завършвали със шута в гъза и кой от къде е.

Виж сега .... може да съм едно от "20-те пишлемета" пишещи тук,но ще ти кажа само едно. Аз също съм бачкала,но винаги съм намирала време да се видя с приятелят ми. Въпросът тук е не,че момчето не иска да се вижда с нея,защото е уморено,ами защото той отлага срещите с часове. Не знам дали ти се е случвало да се нагласиш,оправиш и да ти званне телефона и да ти кажат след 1 час ще се видим. Ако не ти се е случвало,ще ти кажа,че през този един час ти си съсипваш нервите. Ако момчето й каже,"искам да си почина затова примерно ще излезем след 5 4аса,а не след 2 както сме се разбрали " ок тогава не виждам къде е проблема,но да й го каже това 15 мин преди срещата е малко тегаво ..... И нз за какви лигли говориш като това е просто отношение между двама души. Ако на човек му пука за другия ще се замисли,че дори и да е много изморен,все ще намери време да се види с човекът,когото обича, не вси1ки сме егоисти и мислим само за себе си

Евала пич

tX not so dead.
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sinful`girl
    Виж сега .... може да съм едно от "20-те пишлемета" пишещи тук,но ще ти кажа само едно.
    Дали ще е само едно ?

Аз също съм бачкала,но винаги съм намирала време да се видя с приятелят ми.
    Не видях в темата да се споменава за това, че пича НЕ ИСКА да се вижда с нея ?!

Въпросът тук е не,че момчето не иска да се вижда с нея,защото е уморено,ами защото той отлага срещите с часове. Не знам дали ти се е случвало да се нагласиш,оправиш и да ти званне телефона и да ти кажат след 1 час ще се видим. Ако не ти се е случвало,ще ти кажа,че през този един час ти си съсипваш нервите.
    Ми случвало ми се е. Не е болка за умиране...
    Чак пък да си късам нервите... хайде стига с тия емо драми ? Имам храна в хладилника и покрив над главата си... не виждам причина да си късам нервите, освен ако не съм някоя лигла, дето още не е видяла какво са проблеми. Естествено.

Ако момчето й каже,"искам да си почина затова примерно ще излезем след 5 4аса,а не след 2 както сме се разбрали " ок тогава не виждам къде е проблема,но да й го каже това 15 мин преди срещата е малко тегаво .....
    Готов съм да се обзаложа, че момиченцето, чиято тема коментираме в момента преувеличава. И то много.

И нз за какви лигли говориш като това е просто отношение между двама души. Ако на човек му пука за другия ще се замисли,че дори и да е много изморен,все ще намери време да се види с човекът,когото обича, не вси1ки сме егоисти и мислим само за себе си
    Да така е. За това веднага след работа приятелката ми пристига вкъщи и така до сутринта когато отново съм на работа. Хем лежиш, хем жената е до теб. Очевидно има и други начини, а ?

Guest
    tX not so dead. kazah ti 4e toi raboti po 1 4as na den.. ostanaloto vreme se motae po kafetata... toi otlaga sre6tite ni ne za6toto e izmoren a za6toto se motae ... gleda filmi {koeto az razbiram sled dni , a poprincip moje zaedno da go napravim} ili pak igrae na igri a na men kazva 4e qde ili se kape .. ne e li glupavo? da mi kaje istinata pone.... a sre6tite otlaga 5 min predi da sam izleznala .. ne idva da me vzeme s kola a se sre6tame ... v tqh ne moga da hodq vseki den sled rabotata po prostata pri4ina 4e jivee s tehnite i e shit vsqka ve4er da se zatvarqme {qsno e maika mu kakvo si misli , a sled tova me gleda nakrivo}...

ООо миличка и аз имам същия проблем.Размрънкай му се малко или просто не го търси известно време,остави го той сам да ти тича след дупето не ти след неговото
    =D>

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    tX not so dead. kazah ti 4e toi raboti po 1 4as na den.. ostanaloto vreme se motae po kafetata... toi otlaga sre6tite ni ne za6toto e izmoren a za6toto se motae ... gleda filmi {koeto az razbiram sled dni , a poprincip moje zaedno da go napravim} ili pak igrae na igri a na men kazva 4e qde ili se kape .. ne e li glupavo? da mi kaje istinata pone.... a sre6tite otlaga 5 min predi da sam izleznala .. ne idva da me vzeme s kola a se sre6tame ... v tqh ne moga da hodq vseki den sled rabotata po prostata pri4ina 4e jivee s tehnite i e shit vsqka ve4er da se zatvarqme {qsno e maika mu kakvo si misli , a sled tova me gleda nakrivo}...
    извиняваи ами тогава след като работи 1 час тогава какво ?!? нещо тука не е ккато трябва как така се виждате само ве4ерта кам 10 нещо не ми е ясно осоено или ти лъжеш че работи само 1 4ас или си гзаблудена ако наистина е така и ти не го виждаш никъде в града през останалото време според мене момчето не работи само 1 4ас..... нз тои все пак не те ли вика когато излиза на кафе ???

Голям фен
    Град
    tX not so dead. kazah ti 4e toi raboti po 1 4as na den.. ostanaloto vreme se motae po kafetata... toi otlaga sre6tite ni ne za6toto e izmoren a za6toto se motae ... gleda filmi

tX so dead мисля,че въпросът по темата е приключен...Не става въпрос кой колко е изморен,а липсата на желание и това размотаване на момичето всеки ден. Ако се случи веднъж,два пъти ок,но всеки ден е малко прекалено. Да,верно е че щом човек има покрив над главата си и храна,всичко е наред,но понякога има неща,които карат сърцето ти да трепва и тогава не мислиш колко си щастлив,защото имаш материални неща,за мислиш за това колко си нещастен,защото човекът,на когото държиш му е все тая дали ще се видите

Другото,което каза е,че жени има БОЛ. Още не си се влюбил и не си разбрал,че когато има САМО ЕДНА,ЕДИНСТВЕНА жена за тебе,тогава няма да й теглиш шута,а ще ходиш след нея като някое кученце

tX not so dead.
    Guest
    Къде я тая работа за по 1 час и после кафета ?
    А щом е по кафетата, теб кой те спира да отидеш при него или още не те пускат на кафета ?

Има една българска поговорка която гласи -- "На чуждия гръб и 100 тояги са малко."
    Аз работя в офис с климатик и по цял ден седя на един стол пред един компютър. Повечето хора реагират като теб "много си се преработил, по цял ден седиш...", но пропускат факта, че след работа не виждам нищо на 3 метра пред мен и главата ме наболява. Тъй че...

Цитирай Първоначално написано от ivon
    =D>
    Кво пляскаш па и ти бе, дърво ? След жена и трамвай не се тича.
    В България на всеки мъж се падат по 3 жени, така че ако не е тая -- ще е оная.

Guest
    TAKAVA mu e rabotata 4e toi gi laje 4e raboti te go lajat 4e mu pla6tat... a otnosno kafetata ne hodq za6toto vav vseki 1 moment moje da go viknat na work.. i 6te e dosta kofti da sam se kontila 1 4as za da hodq na kafe za 15 min { moje i za 5 min da go viknat da svarshi nqkakva rabota no vaprosa e 4e 6te se razdelim}..

Намирах се в същата ситуация и намерих изход-скъсахме.Тогава разбрах смисъла на "Не си губи времето с хора,които не оценяват своето време прекарано с теб"
    ...it's WilD ObseSSioN...

Guest
    Ами измисли някво наказание за гаджето ти. Например намери си някой да те изчука отзад пред гаджето ти, да видим тогава дали няма да се промени към тебе отношението.

Guest
    какво да си говорим поредната пикла където по цял ден седи пред монитора и от време на време отива да се види с приятелки и да обсъдят еди кое си момче или кой как се облича а нашия труженик седи и се бъхти за да изкара някой друг лев а ти на всичкото отгоре и не доволстваш е те така нема да стане позамисли се малко връща се от работа и айдеееееее на вънка а и да оточня едно нещо докато четох коментарите ТИ ИМАШ ВЕЧЕРЕН ЧАС ТИ ИМАШ ВЕЧЕРЕН ЧАС и му държиш сметка епа ти си за разтрел

Guest
    както ЪПСУРТ КАЗАВАТ : '' ОЛЕЛЕ МАЙКО'' а ти си с ВЕЧЕРЕН ЧАС

Guest
    АМА ТИ СИ С ВЕЧЕРЕН ЧАС да му се невиди и нахална каквото ще да работи както ще да работи по колкото ще да работи всеки си има право на лично пространство искал да гледа филм епа нека си го гледа защо и ти трябва да си там ако ние така ви обграждахме внимание щтяхте да ни заебете на 3-тия ден а ако не го правихм на 1-вия ден епа това се жените който ги разбере ще получи нобелова награда и какъвто ще да е той е с книжка което означава че има минимум 18 години А ТИ ИМАШ ВЕЧЕРЕН ЧАС и недоволстваш РАЗТРЕЛ

Цитирай Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
    Цитирай Първоначално написано от free_spirit
    Боже-човека просто е уморен и иска да си вземе един душ,щото сигурно смърди на тигър след работа ,или да се навечеря-абсолютно нормално е да иска малко лично пространство след работа - не може веднага да тича след теб,с моя приятел сме по същия начин-когато единия е уморен след работа и иска 20 минути повече да се съвземе другия се съобразява....или разредете малко вижданията си - но не му се сърди за тия работи-и ти като тръгнеш да работиш ще видиш кво е...
    суровата истина
    da taka e ili hodi v tqh gl tv gu6kaite si se lejete si i az nz kfo i pak 6e si budete zaedno tukmo taka 6e si po4iva i ti 6e si dovolna i toi \/
    Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL

Guest
    Така, така...

За всички които расъждават по този начин и тези дето ти обясняват,че като работиш ще разбереш мога да им кажа МНОГО ВИ ЗДРАВЕ
    За съжеление сте защото явно не сте имали истинска връзка! Моя приятел работи всеки ден по 8 часа на 2 смени,аз също работя не постоянно но има дни в които седя по 6/8 4аса права защото работата ми е такава. Разбира се случвало се е да сме изморени аз или той или и 2-та и да ре6им да си починем или да отложим срещата за деня,но това не е редовна практика,както се оплаква момичето. Това се случва рядко! Много повече пъти се е случвало аз да сум капнала или той, но няма да спрем да се виждаме за това! Дори и да съм супер изморена знам,че като го видя и се отпусна в прегръдките му ще се почуствам по-добре! Същото се отнася и за него налагало се е направо като свърши работа да излезнем ,защото по-кусно аз няма да мога и дори няма 10 мин да се спре но ще направи тази "жертва" за мен! И това е така защото не сме заедно за да си запълваме просто свободното време, в което не сме изморени! Аз мога да пренебрегна 2 часа сън (разбира се някой път е непосилно) и сум го правила мн пъти,както и моя приятел,за6тото имаме нужда 1 от друг,защото понякога тои ми действа по-добре от съня! Е какво ще се наспя и после ще ми е тъпо че не съм си гушнала слънчицето и ще ми липства и това ще е мн по-гадно от умората! Не говоря само за себе си тои го прави даже по-често защото моята работа не е всеки ден. Не критикуваите момичето,че просто иска да прекара повече време с приятеля си, а той винаги мисли за почивката си! 1 връзка е и КОМПРОМИСИ 1 пут ще си почине и ще излезнат по-кусно дръгия път ще си стегне задника,ако иска да е с нея и ще излезне раничко! Не може все на неговата да става! Не може на нея родителите и да и правят проблем,а на него дса не му пука ! Егоистично е! Няма какво обаче да обеснявам на такива като вас дето така разсъждават,мога само да ви пойелая да изпитате това силно чуство,което да ви накара въпреки умората си да съберете сили заради любимия човек! Да изпитате толкова силна нужда от някой,че да забравите за гадния изтощителен ден и да мечтаете само за прегръдките му!
    На авторката искам да кажа,че е в правото си! Не може винаги ти да се съобразяваш с него! Не ги слушаи тези ! И макарче сигърно наистина не работиш и не знаеш какво точно му е имаш право да искаш своето си! не разбира се да го притискаш,ноо и тои понякога да се съобразява с твоето положение. А ако толкова не иска аз винаги съм казвала- ако нямаш време да свършиш нещо добре по-хубаво не го започвай! като е толкова уморен и вечно зает и му се спи и незнам си какво да не си хваща приятелка! Да си почива там и да си седи сам!

Град
    Sofia

Re: МНОГО ме изнервя

s priqtelq mi hodim ot 5 meseca.. obi4ame se,oba4e toi postoqnno otlaga izlizaniqta ni... t.e vseki den se vijdame no az go 4akam po 3 4asa da se opravq .. cql den sedq i 4akam da doide ve4erta i da se vidim, a toi se pribira ot work i 3 4asa se kape i qde... men tova me iznervq super mnogo vse edno iska da se vijdame za po malko i otlaga ... razberem se daden 4as i toi mi se obadi i ;aide sled 20 min... aide sled 4as i az se saglsqva i sedq i 4akam.. nagrimirana oblekla se..sedq i ciklq v edna to4ka.. kogato izleznem sam iznervena ot cqloto tova 4akane dori i sex ne mi se pravi kato se setq ..saveti?

Ами незнам...кажи му го както си е..как ще се държи така с теб...ти предполагам не си го заслужила
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Guest
    с риск да се повторя ХОРА ТЯ ИМА ВЕЧЕРЕН ЧАС а нишия герой е мин. на 18 ина книжка нещо ми куца и нкарая недоволна е такива страшно ги обичам обикновенно им задавам един вапрос след който ме зяпат умно но... както казва колегата tX not so dead ЖЕНИ БОЛ абе хора ко си говорим повече ТЯ ИМА ВЕЧЕРЕН ЧАС защо не си хване някой който да е на нейните години и нон стоп ще бъдат заедно ама не айде да е по-голям с няколко годинки по възмогнсот да над 20 за да мога да се фукам пред приятелки Я МАРШ В КОНЦЛАГЕРА И РАЗТРЕЛ

Град
    Там, където има ракия.
    с риск да се повторя ХОРА ТЯ ИМА ВЕЧЕРЕН ЧАС а нишия герой е мин. на 18 ина книжка нещо ми куца и нкарая недоволна е такива страшно ги обичам обикновенно им задавам един вапрос след който ме зяпат умно но... както казва колегата tX not so dead ЖЕНИ БОЛ абе хора ко си говорим повече ТЯ ИМА ВЕЧЕРЕН ЧАС защо не си хване някой който да е на нейните години и нон стоп ще бъдат заедно ама не айде да е по-голям с няколко годинки по възмогнсот да над 20 за да мога да се фукам пред приятелки Я МАРШ В КОНЦЛАГЕРА И РАЗТРЕЛ
    =D> =D> =D> Браво! Това си е самата истина !

Аман от тъпи изказвания....
    Разбирам момичето даже и съчувствам. Така е мн гадно, но все пак помисли си поне се виждате всеки ден. Милото бачка всеки ден и се виждаме по 2-3 пъти седмично и тва ме измъва супер много, но какво да се прави ще търпим като ги обичаме Относно проблема ти, говори с него. Откажи му веднъж два пъти под предлог че ваще ти правят проблеми че се прибираш късно. Ако държи на теб знаеш ли как бързо ще си стяга задника и за 20 минути ще е готов ... Но не прекалявай, защотот може да доведе до трагични последствия :

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си