- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредното "Какво да правя"ч
ХМмм. Стигна се и до тука да разкажа историята ни. Дано получа помощ.
преди 3 години бяхме заедно на един лагер в Смолян. 2 дена безънни нощи заради нея имах. накрая треъгнахме и по време на лагера сичко беше като в приказка
Но тя е от София, а аз от Плд и се разделихме и след това си загубихме връзката по тела. Сега се преместих да уча в София и живея там. и тая година тя ми се обади и "помниш ли ме ай да се видим"... и се видяхме и се събрахме (inlove)
и разбрахме че наистина се обичаме дин друг
но...
не сме се чували от супер мн време
преди месец и малко като звъннах два пъти
първия път
щом чух
че се дигна
и веднага "Мило, здр, мн ми липсваш, кво прайш, как си"
"Моля? ааа, не е Силвето, майка и е"
щях да падна на улицата
и след това на следващия ден
искам тел за връзка
и тя ми вика
ще и предам
и ако тя реши че е удобно там да я безпокоят
и аз оттогава не съм звънял
не съм сиг дали нейните знаят за нас
не искам тя да си има проблеми
А последните две седмици като звъня по 50 пъти на ден все чувам "Абонатът не отговаря, моля обадете се по-късно"
И вече се чуда кво да правя
There is no point to fear the yesterday,
There is no point to hope for tomorrow,
There is point to live for the moment
зарезали са те![]()
само не разбрах тя откога спря да ти отговаря на телефона: след като се събрахте или как...че нещо изгубих смисъла?
SMILE FOR ME NOW
според мен техните знаят обаче понеже е искала да се отърве(колкото и грубо дса звучи) от тебе и да остане чиста и е накарала майка си да ти ги каже тия неща ....
So free
Spored men moje da si ima nqkvi problemi s tqhnite i za tva da se e polu4ilo taka..
Ако наистина има нещо към теб....ше ти се обади рано или късно спокс![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
Еми според мен не трябва да се занимаваш.Просто продължи напред.Звънни и още няколко пъти и ако пак не отговаря и бий шута.
Много странна история. Събрахте се (отново), ти вече си бил в София - имало е начин да се виждате, обаче сте се чували по телефона и не сте се чували много време. Как така? Уж сте "ин лав", пък по телефона, ама после не се и чувате.....
След известно време пак ще ти се обади и ще ти пита дали я помниш и тогава ще разберете, че сте родени да имате общи деца!
А бе може да има някви проблеми с техните, да са по особени и такива. Но пък може и да е накарала майка и да излъже (мойто мами с удоволстие го прави) Ама не мисля, че си е изключила тел заради теб, ако има чувства към теб тя ще те потърси, не губи вяра
![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Малко пояснение. Аз съм на 15, тя е на 13. Едва ли ме е зарязала, след като 3 год не си е фанала друг, а сега мене. След като се събрахме я завлякоха на село. Понеже аз свършвам даскало след нея и за тва. А и тя е супер земно момиче, ако щеше да ме къса, щеше да ми каже директно. А пък тела и е изключен със сиг - пробвах от няколко номера да и звънна.
Btw можете ли да ми кажете свестен сайт за сребърни бижута, че не мога да намеря.
[quote="didonko"]Малко пояснение. Аз съм на 15, тя е на 13. Едва ли ме е зарязала, след като 3 год не си е фанала друг, а сега мене. След като се събрахме я завлякоха на село. Понеже аз свършвам даскало след нея и за тва. А и тя е супер земно момиче, ако щеше да ме къса, щеше да ми каже директно. А пък тела и е изключен със сиг - пробвах от няколко номера да и звънна
emiii eto ti sam si otgovarq6..6tom ne te zarqzala prosto imai malko turpenie..ako e lubov...nqma granici i peripetispx
.!.
е да. Ама последно съм се чул с нея около 1-2 Юли. ...
Супер кофти ми е. А едва ли тя ще иска да ме запознае с нейните. А аз нямам нищо против.
ем може да не се е върнало още от село мичето,може да нема обхват там,споко беако като почне даскало още не те потърси или пак те отрежат нещо родителите и тогава почни да се притесняваш,а за сега си гледай последния месец ваканция и се радвай на лятото,полсе ще му мислиш.все пак на тая възраст децата стоят доста на село...
имай вяра
![]()
“There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”
imai nadejda makar ponqkoga tova da e nai bolezneno
Първоначално написано от didonko
Значи голямата любов е пламнала тя като е била на 10 а ти на 12?
A qui
Най-вероятно е близка с майка си и майка и прави алиби, за да се оттърве от тебеМоже и да греша... освен да чакаш не знам какво друго
Мм, всъщност бях на 11, тя на 13, малк орождените дни. Иначе да. Точно така е. И не е изгасвала.Първоначално написано от Erica
Айде дайте ми сайтче плс. Не мога да намеря свестен за сребърна бижутерия.
Май вярно са те зарязали .. поне на мен така ми изглеждат нещата ...
Дано да греша и просто мацката да има проблеми и никакво свободно време и.. дано ти се обади скороУспех
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Уф. НЕ искам тъпи коментари, а смислен съвет и помощПървоначално написано от 50cent
Първоначално написано от miloto_girl-4e
Дано си права. 10х
обобщавам възможните причини:
1. да си е сменила номера
2. да е в конфликт с родителите си
3. да не иска да има повече нищо с теб и майка и да я оправдава