.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Здравейте! Значи аз съм Айлин на 13 години съм и искам да попитам къде да си вкарам пръстите за да се самозадоволя защото си говорихме с една приятелка и тя ми каза че дупката от която пикаеш е една а кадето те ебът е друга ( извинявам се за израза) вярно ли е това защото немога да е намеря тая друга дупка ! Отговорете ми има ли такава и една ли е дупката от дето пикаеш и дето те ебът или са две ( и пак извинявайте за тея гадни изразчета)

приятелката ти не те е излъгала, но ти като си на 13, не би ли трябвало вече да си учила колко дупки имат жените?????
    SMILE FOR ME NOW

Guest
    ми щото така кажи си го и ще ти обясня

Поредната тема ебавка на поредния малоумен индивид.

Град
    Разград
    ela, 6te ti pokaja kak stavat ne6tata OooooooOooo bojeeee moii - kvi gi pi6a

Az predlagam da se s1berete utre s tvoita frendka i da se samonau4ite.SLed nekolko opita 6te nabarate v1prosnata dupka, oba4e nai vajnoto e predi da zapo4nete da si vklui4ite web camerata i da se zasnemete. Posle go ka4vate v nekoi sait4e, pi6ite v1v forum4eto , 4e rabotata e gotova , ta posle 6e kaem da li ste na pravilna posoka --MNOO S1M LO6

Aйлин:)
    Guest

НЕ

Цитирай Първоначално написано от JuS7^YourS
    Здравейте! Значи аз съм Айлин на 13 години съм и искам да попитам къде да си вкарам пръстите за да се самозадоволя защото си говорихме с една приятелка и тя ми каза че дупката от която пикаеш е една а кадето те ебът е друга ( извинявам се за израза) вярно ли е това защото немога да е намеря тая друга дупка ! Отговорете ми има ли такава и една ли е дупката от дето пикаеш и дето те ебът или са две ( и пак извинявайте за тея гадни изразчета)

приятелката ти не те е излъгала, но ти като си на 13, не би ли трябвало вече да си учила колко дупки имат жените?????
    Еми не сме учили такива неща

Айлин:)
    Guest

0000

ооо ами няма да си дам скайп нито те знам какав си нито нищо

Guest

0000

оо бе няма да ти сам скайп нито те знам какав си нито нищо

Супер фен
    Град
    Венера

Re: НЕ

Цитирай Първоначално написано от Aйлин:)

Еми не сме учили такива неща

ИМЕННО ЗА ТОВА СЪЩЕСТВУВА ИЗВЪНКЛАСНАТА ЛИТЕРАТУРА.

За да не се пръкват други олигофрени, като теб

Цитирай Първоначално написано от sImPaTqGaTa
    Поредната тема ебавка на поредния малоумен индивид.
    +1

алеелел момиче ти не си добре леле колко ограничени хора има земи по чети малко [-o<

Град
    Разград
    eee ti, gubi6 pomisli si pak

Guest

?

Цитирай Първоначално написано от kvokvokvo
    eee ti, gubi6 pomisli si pak
    За какв0 трябва да си помисля????

Град
    Русе

Re: Защо

Цитирай Първоначално написано от Айлин:)
    А защо не ми го обясниш тук а трябва в скайп както и да е еми кат ви дразня недейте да ми четете постовете ! Егасти аз винаги съм виновна на всички целия свят ми е крив ли ?
    всички успокойте топката виж ся...явно...вие 13 годишните...абе и аз бех запален по секс-а и "самозадоволяването" и ще видиш че като станеш ан 15-16г. няма да си е толкова запалена по секс-а...
    Заеби на останалите постовете и помисли върху моя...
    Намери грешката си според мен недей...още си малка...порасни и като станеш на 14-15г. се отваряй с краставици,кренвирши банани кфото искаш
    просто е вредно на твойте години да го правиш това..мани ни нас мъжете ние може да лъскаме бъстуните от 5 г. ама няма да ни стане нищо..(е най-мноо да ни се удължи) послушай ме не се рови не прави нищо изчакай 2-3г. и прави кфото щеш (вече когато си полово съзряла) ако не си разбрала нещо пише ми по скайп : s7ormas7er (ника ми е LimpBizkiT) Айде чао
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Guest

Re: Моля да ме извините за въпроса но се налага да попитам ;

здравеи аилин аз съм хъкал бери фин от 1001 нощи

Град
    Русе

Re: Моля да ме извините за въпроса но се налага да попитам ;

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    здравеи аилин аз съм хъкал бери фин от 1001 нощи
    ТУПААААААН ТИ АКО ГО ИМАШЕ ТОЯ ПРОБЛЕМ ЧЕ ИСКАШ ДА БЛЪСКАШ??? ЩЕШЕ ЛИ ДА ТИ Е ПРИЯТНО ДА ТЕ ПСУВАТ И РУГАЯТ А??
    BobMarleyForever

Град
    Русе
    ДЕЕБЕМ И СКАПАНО ПЛЕМЕ ГАДНО....няма никфо съпричастие към проблемите на хората...ама като псуващия бъде напсуван какво става?
    BobMarleyForever

Град
    in ur dreams
    Поиграй си с куклите още няколко годинки, па после ще си бъркаш по дупките....пппфф ужастттт!!!!

така...миличка,не се обиждай,ама наистина си си тъпичка!Да оставим настрана факта,че незнаеш от къде пикаеш.Толкова ли е трудно да ти се плъзне погледа по-надолу в страничката с темите преди да пуснеш нова и да видиш колко мноооооооого теми има за сексуална култура...Не може в тоя живот всичко да ти е наготово.Да видим дали правилно съм разбрала(да не би да си ме заразила с глупост):незнаеш колко дупки имаш,нищо че си на 13,мързи те да отвориш една тема и да прочетеш а искаш да сложиш нова и някой просто и подробно да ти обясни...и какво като не сте го учели това...прадядовците ти да не са учели в училище как да ебът бабите ти бе........сега вече можете да ме гръмните,имахте честа да чуете последните ми думиииии...............

Guest

Re: Защо

Цитирай Първоначално написано от pavkata91
    А защо не ми го обясниш тук а трябва в скайп както и да е еми кат ви дразня недейте да ми четете постовете ! Егасти аз винаги съм виновна на всички целия свят ми е крив ли ?
    всички успокойте топката виж ся...явно...вие 13 годишните...абе и аз бех запален по секс-а и "самозадоволяването" и ще видиш че като станеш ан 15-16г. няма да си е толкова запалена по секс-а...
    Заеби на останалите постовете и помисли върху моя...
    Намери грешката си според мен недей...още си малка...порасни и като станеш на 14-15г. се отваряй с краставици,кренвирши банани кфото искаш
    просто е вредно на твойте години да го правиш това..мани ни нас мъжете ние може да лъскаме бъстуните от 5 г. ама няма да ни стане нищо..(е най-мноо да ни се удължи) послушай ме не се рови не прави нищо изчакай 2-3г. и прави кфото щеш (вече когато си полово съзряла) ако не си разбрала нещо пише ми по скайп : s7ormas7er (ника ми е LimpBizkiT) Айде чао

Много съм ти благодарна за съвета ще те послушам! Явно единствено ти ме разбра и то не погрешно ! Отново ти благодаря! Няма нужда да ти пиша по скайп ти ми го обясни пределно ясно ! Мерси мерси мерсии Ти си много добър човек

Град
    nqkade tam

v dne6no vreme ne e modno da se u4i
    P.S.qki obi4ki
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Фен
    Град
    По света и у нас
    По добре не казвайте нищо че ше земе да забременее и ще пусне тема БРЕМЕННА ЛИ СЪМ

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от I_Love_Vodka
    По добре не казвайте нищо че ше земе да забременее и ще пусне тема БРЕМЕННА ЛИ СЪМ
    Vsa6tnost nqkade bqh 4el 4e ako v p***ata si pahne6 pistolet 6e rodi6 malki karte4nici O_o
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Никъделенд
    Abe ne se zanimavai sega kakto ti kazaha drugite. 4ak kogato izpitvash nujda togava...A dotogava shte si nau4ila koe kude e i za kakvo e

P.P: i ne se podigravaite tolkova, mnogo po dobre e da si v polojenieto na tova momi4e otkolkoto da si kurvi4ka na neinite godini, koito mejdu drugoto stanaha mnogo. (I nadqvam se vse pak temata da ne e "bazik")
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA

Re: Недей

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Не споменавай баща ми защото наистинА ако рзбере ще ме убие сигорно ще ме затвори до живот в стаята ми;( благодаря се пак и ко кат съм туркиня? ооо големи сте расисти тук хората не се делят на българицигани турци бла бла

Права си. Делят се на ''тъпи", " не до там тъпи" и "единици"

ТИ СИ КЪМ ИЗВЪНРЕДНАТА ГРУПА "КРАЙНО ТЪПИ (НЕВМЕНЯЕМИ)"

\/ Именно
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си