- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля да ме извините за въпроса но се налага да попитам ;(
Здравейте! Значи аз съм Айлин на 13 години съм и искам да попитам къде да си вкарам пръстите за да се самозадоволя защото си говорихме с една приятелка и тя ми каза че дупката от която пикаеш е една а кадето те ебът е друга ( извинявам се за израза) вярно ли е това защото немога да е намеря тая друга дупка ! Отговорете ми има ли такава и една ли е дупката от дето пикаеш и дето те ебът или са две ( и пак извинявайте за тея гадни изразчета)
приятелката ти не те е излъгала, но ти като си на 13, не би ли трябвало вече да си учила колко дупки имат жените?????
SMILE FOR ME NOW
ми щото така кажи си го и ще ти обясня
Поредната тема ебавка на поредния малоумен индивид.
ela, 6te ti pokaja kak stavat ne6tata![]()
![]()
![]()
OooooooOooo bojeeee moii - kvi gi pi6a
![]()
![]()
![]()
Az predlagam da se s1berete utre s tvoita frendka i da se samonau4ite.SLed nekolko opita 6te nabarate v1prosnata dupka, oba4e nai vajnoto e predi da zapo4nete da si vklui4ite web camerata i da se zasnemete. Posle go ka4vate v nekoi sait4e, pi6ite v1v forum4eto , 4e rabotata e gotova , ta posle 6e kaem da li ste na pravilna posoka![]()
![]()
--MNOO S1M LO6
![]()
![]()
![]()
Еми не сме учили такива нещаПървоначално написано от JuS7^YourS
ооо ами няма да си дам скайп нито те знам какав си нито нищо
оо бе няма да ти сам скайп нито те знам какав си нито нищо
Първоначално написано от Aйлин:)
ИМЕННО ЗА ТОВА СЪЩЕСТВУВА ИЗВЪНКЛАСНАТА ЛИТЕРАТУРА.
За да не се пръкват други олигофрени, като теб
Първоначално написано от sImPaTqGaTa
+1
алеелел момиче ти не си добре леле колко ограничени хора има земи по чети малко [-o<![]()
![]()
![]()
eee ti, gubi6 pomisli si pak![]()
За какв0 трябва да си помисля????Първоначално написано от kvokvokvo
всички успокойте топкатаПървоначално написано от Айлин:)
![]()
виж ся...явно...вие 13 годишните...абе и аз бех запален по секс-а и "самозадоволяването" и ще видиш че като станеш ан 15-16г. няма да си е толкова
запалена по секс-а...
Заеби на останалите постовете и помисли върху моя...
Намери грешката сиспоред мен недей...още си малка...порасни и като станеш на 14-15г. се отваряй с краставици,кренвирши банани кфото искаш
просто е вредно на твойте години да го правиш това..мани ни нас мъжете ние може да лъскаме бъстуните от 5 г. ама няма да ни стане нищо..(е най-мноо да ни се удължи) послушай мене се рови не прави нищо изчакай 2-3г. и прави кфото щеш (вече когато си полово съзряла) ако не си разбрала нещо пише ми по скайп : s7ormas7er (ника ми е LimpBizkiT) Айде чао
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
здравеи аилин аз съм хъкал бери фин от 1001 нощи![]()
ТУПААААААН ТИ АКО ГО ИМАШЕ ТОЯ ПРОБЛЕМ ЧЕ ИСКАШ ДА БЛЪСКАШ??? ЩЕШЕ ЛИ ДА ТИ Е ПРИЯТНО ДА ТЕ ПСУВАТ И РУГАЯТ А??Първоначално написано от Анонимко
BobMarleyForever
ДЕЕБЕМ И СКАПАНО ПЛЕМЕ ГАДНО....няма никфо съпричастие към проблемите на хората...ама като псуващия бъде напсуван какво става?
BobMarleyForever
Поиграй си с куклите още няколко годинки, па после ще си бъркаш по дупките....пппфф ужастттт!!!!![]()
така...миличка,не се обиждай,ама наистина си си тъпичка!Да оставим настрана факта,че незнаеш от къде пикаеш.Толкова ли е трудно да ти се плъзне погледа по-надолу в страничката с темите преди да пуснеш нова и да видиш колко мноооооооого теми има за сексуална култура...Не може в тоя живот всичко да ти е наготово.Да видим дали правилно съм разбрала(да не би да си ме заразила с глупост):незнаеш колко дупки имаш,нищо че си на 13,мързи те да отвориш една тема и да прочетеш а искаш да сложиш нова и някой просто и подробно да ти обясни...и какво като не сте го учели това...прадядовците ти да не са учели в училище как да ебът бабите ти бе........сега вече можете да ме гръмните,имахте честа да чуете последните ми думиииии...............![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от pavkata91
Много съм ти благодарна за съвета ще те послушам! Явно единствено ти ме разбра и то не погрешно ! Отново ти благодаря! Няма нужда да ти пиша по скайп ти ми го обясни пределно ясно ! Мерси мерси мерсииТи си много добър човек
![]()
v dne6no vreme ne e modno da se u4iПървоначално написано от JuS7^YourS
![]()
![]()
P.S.qki obi4ki![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
По добре не казвайте нищо че ше земе да забременее и ще пусне тема БРЕМЕННА ЛИ СЪМ![]()
![]()
![]()
Vsa6tnost nqkade bqh 4el 4e ako v p***ata si pahne6 pistolet 6e rodi6 malki karte4nici O_oПървоначално написано от I_Love_Vodka
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Abe ne se zanimavai sega kakto ti kazaha drugite. 4ak kogato izpitvash nujda togava...A dotogava shte si nau4ila koe kude e i za kakvo e![]()
P.P: i ne se podigravaite tolkova, mnogo po dobre e da si v polojenieto na tova momi4e otkolkoto da si kurvi4ka na neinite godini, koito mejdu drugoto stanaha mnogo. (I nadqvam se vse pak temata da ne e "bazik")
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Първоначално написано от Made_of_Pain
\
/ Именно
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-