- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Удължаване на косата
Здравейте на всички първо.. Знам, че има много такива теми и се извинявам,че повтарям.. Но искам да попитам дали някой си е удължавал косата в Дима Стил и дали е доволен.. Както цената на цялата процедура.. Благодаря предварително!
Love Ickooo
Аз бях с удължена коса от Магама ... стоеше просто превъзходно и толкова естествено, че аз дори сама не повярвах. Но поддръжката и е толкова досадна, че на 4 месец вече писва, освен повдигането към корена, тя се оплита, ресането е ад, постоянните маски, кристали, прически - ооо ужас. Така дойде краят иНито ми е опадала косата, нито нищо - аз имам хубава коса и не се повреди. Тогава един ден се разходих до Магама и гледам, че има коса на щипки .... т.е няколко реда направени заедно и просто с щипчици отдолу под косата я захващаш - много удобно сваляш,слагаш когато искаш, като се къпеш не е нужно и нея всеки ден под душа, а да кажем веднъж седмично - тя не се цапа така както естественият косъм, изправяш я веднъж също и тя така си стои - изключително удобно. Това е един добър вариант ако косата ти попринцип е нормална гъстота и просто искаш да я удължиш.
Qgodka_ znaesh li kolko gore dolu struva tazi kosa sas shtipkite?
Кой е най-добрият начин за сгъстяване и не чак толкова удължаване? Цени?
Imah ot Dima stil predi 3 4 godini,struvashe mi 400 lv i sled 5 meseca q mahnah,ne bqh dovolna.Sega imam edna lenta (ako se se6tate na Azis vav Vip Brother) koqto moga da slagam i da maham kogato si poiskam,tq mi struva6e 200 lv,mnogo po-udobno i prakti4no e.
Next Time I`ll be True...
ДаПървоначално написано от Анонимко
300 лв .... гъстотата и е толкова, колкото на моята естествена, затова и грам не се забелязва, че не е моя - естествено и цветът е същия.
Не ви препоръчвам да си удължавате косите..освен че е скъпичко -от 400 лв ..като цената се увеличава заради гъстотата , ако косата е по качествена още повече и накрая даже се заплита..едно момиче на морето си сложи коса обаче на 1 - вата седмица и се заплете и трябваше да я свали и не само тя де много се оплакват че веднага им се заплита..просто не си заслужава
мерси за мненията на някого ако послужи като полезна информация преди една седмица си сложих коса на треси.. 1 двоен, 1 троен и 1 четворен ред.. стои меко казано добре.. мн ми харесва и е много удобно за поддръжка и слагане.. нищо специално не се изисква като грижи само дас е реше често..доста коса е това.. стана много добре поне според мен.. на дължина е до кръста, а също е и доволно
гъста..![]()
![]()
Love Ickooo
Ако можеш сложи снимка и кажи колко пари ти взеха.Първоначално написано от bebitooo___
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
ами не знам какПървоначално написано от Komshiikata
Love Ickooo
aaaaaaууу..искам и аз да видя.. колко $ ти взеха ..сложи снимка на този сайт http://img216.imageshack.us/ - и после дай насам линка![]()
Da i az shte te pomolq ako mojesh da kachish snimki i da kajesh cenata i dali zavisi ot duljinata i gustotata?a i kato te boqdisat vzimat li dopulnitelno pari?I drugo me interesuva poneje sum ot drug grad v koe studio si q napravi i trqbva li predvaritelno zapazen chas?Първоначално написано от bebitooo___
zabravih v predniq post da popitam na kolko vreme se pravi podrujka i kolko struva?za da ti mahnat kosata zduljitelno li trqbva da idesh v sushtoto studio?
mersi predvaritelno.
ако тресите са и на щипки няма поддържане,ако са шити за твоята коса, 2-3 месеца е поддръжката в зависимост от бързината на разтежа на твоята коса.Ако ти е присъдена на кичури горе долу пак на толкова време. Цената зависи от гъстотата и дължината Да. За боядисването ти взимаат толкова пари колкото е за дълга коса..или средна зависи каква дължина си я удължила.И да трябва предварително записан час и да отидеш преди това да се уточни цвят ,дължина,начин на поставяне..кое е най-подходящо ..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
kakvo lenta i ot kade tolko evtino ako ne e taina
kolko ti struva6e
ами косата + поставянето 370 лв. в един салон за красота в Асеновград как мога да кача снимки в темата, за да ви покажа г/д как стана
Love Ickooo
ХХаха..вие сте луди..аз бях коса малко над кръста и я отрязах...да бяхте казали,да ви я дам...
хаха ами който няма нерви да си пусне дълга си я взима направо..![]()
Love Ickooo
az vmomenta sym s kosa no ne e na tresa a e na kapsi..ot mai mesec sym s neq..i iskam da vi kaja ,4e sym mnogo dovola..slojih si q v Burgas v edin salon..otdelno ba6ta mi q be6e podaril tazi kosa i nz kolko struva no slaganeto mi izleze okolo 150lv... 100 lv slagane i 50 boqdisvane da se izravnqt cvetovete..slaganeto s kapsi e mnogo po odobno,zashtoto s tresa trqbva da hodi6 da ti q digat i da dava6 o6te pari..a i s kapsi se edno si e tvoqta kosa...ae super qko e..ako vi se davat pari probvaite..az sym mnogo dovola..sega 6te si q maham i vednaga 6te slagam tazi i o6te malko..za6toot tazi oredq
..
мм напротив тресите с капси не изискват поддръжка и не трябва изобщп да ходиш да ти е дигат както казваш и др подобни.. ти сама се грижиш за косата. И наистина е много удобно,защото можеш да си е слагаш и махаш сама.Първоначално написано от Konstantina
Love Ickooo
Качи си снимката тук
http://www.prikachi.com/
Даваш на Browse избираш снимката от компютъра си и даваш Качи после копираш линка като ти я качи и го пействаш тук. (:
ety![]()
Love Ickooo
Love Ickooo
вЕрно не са забелязва.Яко стои (;