.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Guest
    ми и аз мисля, че се получи добре.. днес за 1 път едно момиче казало на приятеля ми, че много си личало, че косата ми била искуствена..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ми и аз мисля, че се получи добре.. днес за 1 път едно момиче казало на приятеля ми, че много си личало, че косата ми била искуствена..
    това бях аз \/
    Love Ickooo

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    да не ти пука таа е неква комплексирана. [;

Konstantina
    Guest
    bebitooo___
    ne ne az ti govorq za kosa..koqto da si q sloji6 za postoqnno..po princip naistina kosata,koqto e na 6tipki e nai-udobna..no az ti govorq za kosa,koqto stoi postoqnno na glavata ti..i tazi na kapsi e po dobre ot tresa
    ina4e naistina ti stoi mnogo dobre i ne si li4i =D> =D> =D>

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от Konstantina
    bebitooo___
    ne ne az ti govorq za kosa..koqto da si q sloji6 za postoqnno..po princip naistina kosata,koqto e na 6tipki e nai-udobna..no az ti govorq za kosa,koqto stoi postoqnno na glavata ti..i tazi na kapsi e po dobre ot tresa
    ina4e naistina ti stoi mnogo dobre i ne si li4i =D> =D> =D>
    tazi na kapsi nikak ne e po -dobre ot tresite..
    a s onova prilichashto na silikon e po-dobre ;D
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

ioli_s
    Guest
    Momi4eta az predlagam kosi za uduljavane na naistina dostupni ceni .Kosite za pravi ot estestven choveshki kosum.Ima vsiakakvi cvetove ,predlagam i shtipki.Kosite sa na tresa dulga 150 sm .

Eto cenite

40 sm -180 lv
    45 sm -190 lv
    50 sm -200 lv
    60 sm -230 lv

na tazi stranica mojete da vidite cvetovete koito predlagam >krasiva-kosa.hit.bg

za kontakti 0894 366 838

хехе пак някой си прави реклама :P
    Love Ickooo

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    sega samo ako moje nqkoi da mi obqsni vqrno li e tova koeto sa mi kavzali 4e uduljenite kosi sled kato ti gi maxnat ti maxat 4ast ot kosata tvoqta si..i t.e posle tr se podstrijesh mn kuso.. iskax da si slagam za bala taq god ama tfa me sprq .. pls help...ako nqma takuv varinat to s kakvo se prika4va kosata za da ne se nalaga sled tova maxane na golqma 4ast ot moqta si kosa kakuf e toi ?

pepita
    Guest
    do tedinkata_

tedi tova se slu4va ,no samo ako si ia zashiesh ili zalepish s keratin.
    ve4e ima novi metodi ,kato shtipkite naprimer .S tiah si slagash kosata kogato poiska6 i ne spish s neia .Mnogo po -lesno e za podrujka i nai -vajnoto -udovolstvieto da imash kosa ti izliza po-evtino.az imah takava kosa ,no sega moita e po4ti do krusta i ne ia izpolzvam .

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Цитирай Първоначално написано от bebitooo___
    Imam si dvoini4ka vav forumaaaa mane vse edno vidqh sebe si bebitooo___ mn si prili4ame da znai6
    Next Time I`ll be True...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от tedinkata_
    sega samo ako moje nqkoi da mi obqsni vqrno li e tova koeto sa mi kavzali 4e uduljenite kosi sled kato ti gi maxnat ti maxat 4ast ot kosata tvoqta si..i t.e posle tr se podstrijesh mn kuso.. iskax da si slagam za bala taq god ama tfa me sprq .. pls help...ako nqma takuv varinat to s kakvo se prika4va kosata za da ne se nalaga sled tova maxane na golqma 4ast ot moqta si kosa kakuf e toi ?
    бе глупости никва част от твоята коса не махат,аз бях с удължена и нищо не махнаха от моята,така че рова което каза пепита въобще не е вярно.Ако си поддържаш косата да не се заплита и ходиш на повдигане всичко ще е точно.
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Цитирай Първоначално написано от ninsy
    Цитирай Първоначално написано от tedinkata_
    бе глупости никва част от твоята коса не махат,аз бях с удължена и нищо не махнаха от моята,така че рова което каза пепита въобще не е вярно.Ако си поддържаш косата да не се заплита и ходиш на повдигане всичко ще е точно.
    Това по - скоро може да се отнася отчасти за косата, която се присажда на кичури.. При нейната поддръжка се постригва всеки път.. И това наистина си е гадничко защото ще дойде момент, в който цялала коса, за която си платил вече ще е няма.. Разбира се твоята ще е пораснала и в салона който ходиш на поддръжка ще са си сабрали косата, която ти си купила.. Така че според мен по - добре на щипки..
    Love Ickooo

Цитирай Първоначално написано от kameliqbaby
    Цитирай Първоначално написано от bebitooo___
    Imam si dvoini4ka vav forumaaaa mane vse edno vidqh sebe si bebitooo___ mn si prili4ame da znai6
    хихи я дай да те вида сестро =D> \/
    Love Ickooo

Повече от фен Аватара на kameliqbaby

Daje i sindjiri imame ednakvi
    Next Time I`ll be True...

хихи дам лошо няма :P
    Love Ickooo

тц да ви кажа за тресата... направо ме е жал.. като излезна някъде разбирасе си нося гребен, но не винаги имам възможност да си я реша от време на време косата.. и заплете ли се.. леле направо не ми се мисли.. като е реша косми даже падат и ме е страх да не оредее.. Даже една приятелка, която има коса и тя такава ми даде идея да сложа по края където се захваща лепило Капчица, за да не се откъсва от самата треса при ресане..
    Love Ickooo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си