- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Удължаване на косата
ми и аз мисля, че се получи добре.. днес за 1 път едно момиче казало на приятеля ми, че много си личало, че косата ми била искуствена..![]()
![]()
това бях аз \Първоначално написано от Анонимко
/
Love Ickooo
да не ти пука таа е неква комплексирана. [;Първоначално написано от Анонимко
bebitooo___
ne ne az ti govorq za kosa..koqto da si q sloji6 za postoqnno..po princip naistina kosata,koqto e na 6tipki e nai-udobna..no az ti govorq za kosa,koqto stoi postoqnno na glavata ti..i tazi na kapsi e po dobre ot tresa
ina4e naistina ti stoi mnogo dobre i ne si li4i=D> =D> =D>
tazi na kapsi nikak ne e po -dobre ot tresite..Първоначално написано от Konstantina
a s onova prilichashto na silikon e po-dobre ;D
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Momi4eta az predlagam kosi za uduljavane na naistina dostupni ceni .Kosite za pravi ot estestven choveshki kosum.Ima vsiakakvi cvetove ,predlagam i shtipki.Kosite sa na tresa dulga 150 sm .
Eto cenite
40 sm -180 lv
45 sm -190 lv
50 sm -200 lv
60 sm -230 lv
na tazi stranica mojete da vidite cvetovete koito predlagam >krasiva-kosa.hit.bg
za kontakti 0894 366 838
хехе пак някой си прави реклама:P
Love Ickooo
sega samo ako moje nqkoi da mi obqsni vqrno li e tova koeto sa mi kavzali 4e uduljenite kosi sled kato ti gi maxnat ti maxat 4ast ot kosata tvoqta si..i t.e posle tr se podstrijesh mn kuso..iskax da si slagam za bala taq god ama tfa me sprq .. pls help...ako nqma takuv varinat to s kakvo se prika4va kosata za da ne se nalaga sled tova maxane na golqma 4ast ot moqta si kosa kakuf e toi ?
![]()
do tedinkata_
tedi tova se slu4va ,no samo ako si ia zashiesh ili zalepish s keratin.
ve4e ima novi metodi ,kato shtipkite naprimer .S tiah si slagash kosata kogato poiska6 i ne spish s neia .Mnogo po -lesno e za podrujka i nai -vajnoto -udovolstvieto da imash kosa ti izliza po-evtino.az imah takava kosa ,no sega moita e po4ti do krusta i ne ia izpolzvam .
Imam si dvoini4ka vav forumaaaaПървоначално написано от bebitooo___
mane vse edno vidqh sebe si
bebitooo___ mn si prili4ame da znai6
![]()
Next Time I`ll be True...
бе глупости никва част от твоята коса не махат,аз бях с удължена и нищо не махнаха от моята,така че рова което каза пепита въобще не е вярно.Ако си поддържаш косата да не се заплита и ходиш на повдигане всичко ще е точно.Първоначално написано от tedinkata_
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Това по - скоро може да се отнася отчасти за косата, която се присажда на кичури.. При нейната поддръжка се постригва всеки път.. И това наистина си е гадничко защото ще дойде момент, в който цялала коса, за която си платил вече ще е няма.. Разбира се твоята ще е пораснала и в салона който ходиш на поддръжка ще са си сабрали косата, която ти си купила..Първоначално написано от ninsy
Така че според мен по - добре на щипки..
Love Ickooo
хихи я дай да те вида сестро =D> \Първоначално написано от kameliqbaby
/
Love Ickooo
![]()
![]()
Daje i sindjiri imame ednakvi![]()
![]()
Next Time I`ll be True...
хихи дам лошо няма:P
Love Ickooo
тц да ви кажа за тресата... направо ме е жал.. като излезна някъде разбирасе си нося гребен, но не винаги имам възможност да си я реша от време на време косата.. и заплете ли се.. леле направо не ми се мисли.. като е реша косми даже падат и ме е страх да не оредее.. Даже една приятелка, която има коса и тя такава ми даде идея да сложа по края където се захваща лепило Капчица, за да не се откъсва от самата треса при ресане..
Love Ickooo