.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Град
    Zorg
    Цар лъв-първата част,Ледена епоха,Волтрон,Войната на зверовете(даже имам и плакат)Лейди и скитникът,Всички кучета отват в рая,Ed,Edd n Eddy,Мишки рокери от марс,Семейство симпсън,ох май станаха много,а сетих се и за Малката стъпчица(даже онзи ден го даваха и го гледах отново),Балто1,(ох много обичам и гледам детски )
    Хакуна Матата!!! =]

Спящата красавица

tom & jerry razbira se \/

Tom i Jerry,Scooby Doo, Semeistvo Flinstoun, My Gym Partner Is A Monkey, Ed,Edd,Eddy abe mnogo sa...

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

красавицата и звяра ед ед и еди лабораторияте на декстър абе сичките по CN дет ги дават

Мега фен Аватара на quench
    rats on cocaine
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    Изгубено
    simpson family

Град
    Варна
    Аз май писах тука.. ами нищо.. ся др може да се сетя..
    Айде ще почна отначало.. хммм: Том и Джери.. те равни нямат.. Къридж дъ калърли дог.. хахаха нз дали точно така беше.. ама онова розовото куче Кураж.. то е яко филмчето.. Симпсън.. също ме кефи.. хмм... Декстър то е мн яко.. Семейство Адамс.. са убииствени.. Ед, Ед и Едди.. хммм Бъгс Бъни.. също ме кефи от време на време.. Флинстон..
    Ех ся ме хвана яд.. дет ми спряха.. картона... мн бих го гледала ся.. ама го нямам...
    А от филмчетата... Ледена епоха... Тимон и пумба и то е мн яко... хмм др ся не се сещам...
    is my religion

South Park, Robot Chicken, Ed Edd & Eddy - моят топ 3

Момче съм!!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Любими анимации?!
    Спомням си "Мариан Първата", "Чип и Дейл", "Гумените мечета", "Малчовците", "Малкото пони", "Патешки истории", "Балу" (май така се казваше ), "Кро", "Д-р Злобюл", другиии... "Сладката Канди", "Семейство Флинтстоун", "Котаракът Ийк", "Капитан Планета" ("Който въздуха мърси, сушата и окена и гората не щади - ще се срещне с Капитана!!! " ), "Мишел Ваян", "Мечето Ръкспин", "Смърфовете", "Светулковците", "Лунните сънчовци", "Кетчуп-вампири" (и за това не съм сигурна, че така се казваше ), мм... "Уди кълвача", "Пиф и Еркюл", "Златните градове" (супер много се кефех на това детско)... А, да... "Семейство Защо?Защо?", "Стая 402" (това е по-ново, но пак го харесвам), "Костенурките Нинджа", "Конан Варварина", "Приказките на братя Грим", "Плодчетата" (в детската градина най-често гледахме това ( )) Ами...за тези се сетих сега

ПП Не спада към анимациите, но за протокола - към всички тези анимета прибавям и мнооого изчетени списания "Мики Маус"
    Ех, хубаво беше детството ми...

и аз много се кефех на том и джери

Град
    Варна
    Ааааа как можах да забравя.. едно от любимите ми..
    БАНАНИ С ПИЖАМИ!!! \/ еййй колко ги обичам тея... мн ми бяха сладки... наскоро пак се бях сетила за тях.. търсих в интернет.. разни неща.. ама няма...
    Някой знае ли.. дали може да си ги изтегля от някъде.. или поне да намеря нещо за тях.. каквото и да е.. почти сигурна съм, че няма.. ама все пак.. надеждата умира последна
    is my religion

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    mid_get супер си изброила =D>

А иначе Ну Погоди беше супер
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

На мене почти всички детски ми бяхд любими.Разбира се че фаворит ми беше Том и Джери (дори и списанието събирах)!Харесвах Мечо Пух,Малкото пони,Приказките на братя Грим....а да не забравя и Хакуна матата(песничката от детското и до сега ми харесва)
    s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...

Голям фен
    Ну пагади,Шрек,Цар лъв,Духчето Каспър,Попай моряка,Малката одри...Абе много обичам анимационни филмчета
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Том и Джери рулират.
    Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Simpsons...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Аз много харесвам Аниме (личи си и от аватара ми) - Dokuro Chan,Naruto,Wonderful Days...
    А колкото до анимационните филми - няма как да не спомена класиките Tom and Jerry,The Flinstones,Looney Toones (особено Бързоходеца и Уили Койота ) и Ну Погоди...
    Страшно много ме зарибява South Park (Cartman rulzz ).
    И по-нови продукции като Мадагаскар и Роботи
    Мисля,че бях изчерпателна...
    Reality is wrong.Dreams are for real...

Lybimoto mi be6e gymenite me4eta no ne sam sigoren dali taka se kazva6e kakto i da e vatre se razpravq6e i za edni velikani i edin koito gi rakovode6e xercog tran te bqxa zakleti vragove na me4etata ima6e i edin pod4inen na xerocaga maznio se kazva6e .

Том и Джери
    Но не съм го гледала отдавна

Ю-Ги-О!
    Войната на зверовете!
    И любимото на всички "Хентай"!

Симпсъните и Том и Джери.

Tom i Djeri Nu Pagadi i semeistvo Adams :P
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си