- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Любими анимационни филмчета
Цар лъв-първата част,Ледена епоха,Волтрон,Войната на зверовете(даже имам и плакат)Лейди и скитникът,Всички кучета отват в рая,Ed,Edd n Eddy,Мишки рокери от марс,Семейство симпсън,ох май станаха много,а сетих се и за Малката стъпчица(даже онзи ден го даваха и го гледах отново),Балто1,(ох много обичам и гледам детски)
Хакуна Матата!!! =]
Спящата красавица
tom & jerry razbira se \/
Tom i Jerry,Scooby Doo, Semeistvo Flinstoun, My Gym Partner Is A Monkey, Ed,Edd,Eddy abe mnogo sa...![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
красавицата и звяра ед ед и еди лабораторияте на декстърабе сичките по CN дет ги дават
![]()
rats on cocaine
simpson family![]()
Аз май писах тука.. ами нищо.. ся др може да се сетя..![]()
Айде ще почна отначало.. хммм: Том и Джери.. те равни нямат.. Къридж дъ калърли дог.. хахаха нз дали точно така беше.. ама онова розовото куче Кураж.. то е яко филмчето.. Симпсън.. също ме кефи..хмм... Декстър то е мн яко..
Семейство Адамс.. са убииствени..
Ед, Ед и Едди.. хммм Бъгс Бъни.. също ме кефи от време на време.. Флинстон..
Ех ся ме хвана яд.. дет ми спряха.. картона... мн бих го гледала ся.. ама го нямам...![]()
А от филмчетата... Ледена епоха... Тимон и пумба и то е мн яко... хмм др ся не се сещам...![]()
is my religion
Любими анимации?!![]()
Спомням си "Мариан Първата", "Чип и Дейл", "Гумените мечета", "Малчовците", "Малкото пони", "Патешки истории", "Балу" (май така се казваше), "Кро", "Д-р Злобюл", другиии... "Сладката Канди", "Семейство Флинтстоун", "Котаракът Ийк", "Капитан Планета" ("Който въздуха мърси, сушата и окена и гората не щади - ще се срещне с Капитана!!! "
), "Мишел Ваян", "Мечето Ръкспин", "Смърфовете", "Светулковците", "Лунните сънчовци", "Кетчуп-вампири" (и за това не съм сигурна, че така се казваше
), мм... "Уди кълвача", "Пиф и Еркюл", "Златните градове" (супер много се кефех на това детско)... А, да... "Семейство Защо?Защо?", "Стая 402" (това е по-ново, но пак го харесвам), "Костенурките Нинджа", "Конан Варварина", "Приказките на братя Грим", "Плодчетата" (в детската градина най-често гледахме това (
)) Ами...за тези се сетих сега
![]()
ПП Не спада към анимациите, но за протокола - към всички тези анимета прибавям и мнооого изчетени списания "Мики Маус"![]()
Ех, хубаво беше детството ми...
и аз много се кефех на том и джери![]()
Ааааа как можах да забравя.. едно от любимите ми..
БАНАНИ С ПИЖАМИ!!!\
/ еййй колко ги обичам тея... мн ми бяха сладки... наскоро пак се бях сетила за тях.. търсих в интернет.. разни неща.. ама няма...
Някой знае ли.. дали може да си ги изтегля от някъде.. или поне да намеря нещо за тях.. каквото и да е.. почти сигурна съм, че няма.. ама все пак.. надеждата умира последна![]()
![]()
is my religion
mid_get супер си изброила =D>
А иначе Ну Погоди беше супер![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
На мене почти всички детски ми бяхд любими.Разбира се че фаворит ми беше Том и Джери (дори и списанието събирах)!Харесвах Мечо Пух,Малкото пони,Приказките на братя Грим....а да не забравя и Хакуна матата(песничката от детското и до сега ми харесва)
s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...
Ну пагади,Шрек,Цар лъв,Духчето Каспър,Попай моряка,Малката одри...Абе много обичам анимационни филмчета![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Том и Джери рулират.![]()
Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)
Аз много харесвам Аниме (личи си и от аватара ми) - Dokuro Chan,Naruto,Wonderful Days...
А колкото до анимационните филми - няма как да не спомена класиките Tom and Jerry,The Flinstones,Looney Toones (особено Бързоходеца и Уили Койота) и Ну Погоди...
Страшно много ме зарибява South Park (Cartman rulzz).
И по-нови продукции като Мадагаскар и Роботи![]()
Мисля,че бях изчерпателна...![]()
Reality is wrong.Dreams are for real...
Lybimoto mi be6e gymenite me4eta no ne sam sigoren dali taka se kazva6ekakto i da e vatre se razpravq6e i za edni velikani i edin koito gi rakovode6e xercog tran
te bqxa zakleti vragove na me4etata ima6e i edin pod4inen na xerocaga maznio se kazva6e
.
Ю-Ги-О!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Войната на зверовете!![]()
И любимото на всички "Хентай"!![]()
![]()
![]()
Симпсъните и Том и Джери.