.
Затворена тема
Страница 4 от 125 ПървиПърви 123456781454104 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 3121
    Guest
    Търся клипа на Korn - Coming Undone. PLS HEEELP!!! [-o<

The Hush Sound - Wine Red .. десетхикс предварително

Момче съм!!

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Цитирай Първоначално написано от boreto_MG
    tursq novata pesen na sofi marinova ,no neznam kak se kazva
    Danebi da e "Ostani"?

Град
    Трявна
    Аз пък от доста време търси на Аvril Lavigne - the best damn thing - песента, но не мога да я намеря. Теглих си няколко пъти, от различни места албума, но песента я няма Ще може ли малко помощ [-o<
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

Цитирай Първоначално написано от lo6o`ko7e
    Аз пък от доста време търси на Аvril Lavigne - the best damn thing - песента, но не мога да я намеря. Теглих си няколко пъти, от различни места албума, но песента я няма Ще може ли малко помощ [-o<
    Това ли е?

Момче съм!!

тази песен мн я искам! свързана е с филма гол 1,2 и я има в Pro Evolition Soccer 5 (PES 5) ако знаете как се казва ще съм ви задължен мн! започва така ( once you control of me, you messing wiht the enemy ...и припева AaAAAaaA tell that ..whant you ) ако можете ми помогнете!

Craig David-Walking Away

Guest
    Ako moje na Qeen-Forever Young,6te sum vi mn blagodarna....

Град
    Варна
    Здравейте... мн се надявам да можете да ми помогнете.. значи.. снощи.. като гледах "4400" (3-тата серия) някъде.. към 12 без 20 когато Ники и Шон се целунаха.. пуснаха една мн мн мн яка песен.. не успях да запомня текста.. ама ако не се лъжа песента.. беше нещо от рода на Florida Ins... май така се пишеше групата или човека.. ( ) та тяхната най известна песен.. ако не се лъжа.. прилича на тази от филма..

Много много много ви моля ако можете помогнете.. мн ме кефи тая песничка
    is my religion

Цитирай Първоначално написано от #Gravity Of Love#
    Здравейте... мн се надявам да можете да ми помогнете.. значи.. снощи.. като гледах "4400" (3-тата серия) някъде.. към 12 без 20 когато Ники и Шон се целунаха.. пуснаха една мн мн мн яка песен.. не успях да запомня текста.. ама ако не се лъжа песента.. беше нещо от рода на Florida Ins... май така се пишеше групата или човека.. ( ) та тяхната най известна песен.. ако не се лъжа.. прилича на тази от филма..

Това?

Момче съм!!

zna4i tursq 2 pesni4ki ot filmi 1-vata e ot filma Las Vegas a vtorata e ot filma "Neo4akvan Shans" plSSss ako nqkoi znae pone ednata da mi kaje samo zaglavieto [-o< plSSs
    CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от r3al_l0ff
    zna4i tursq 2 pesni4ki ot filmi 1-vata e ot filma Las Vegas a vtorata e ot filma "Neo4akvan Shans" plSSss ako nqkoi znae pone ednata da mi kaje samo zaglavieto [-o< plSSs
    не съм гледала сериала(сериал е, нали), но според imdb песента е "Suddenly I see", която ми е сред любимите)

пп:Тази от "Лас Вегас" я има по-назад в темата

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Try2ControlMe
    Цитирай Първоначално написано от #Gravity Of Love#

Това?

Златна си... обичам я тази песен... страхотна е .... леле благодаря ти многоооооооооо \/
    Не съм мн сигурна дали тя е от сериалчето.. ама мисля, че е тя...
    is my religion

Guest
    zna4i tarsq edna pesen ama nz kak da vi obqsnq koq e...mai e pesen za striptiiz ...do kolkoto uspqh da 4uq v pesenta se pee6e ne6to ot sorta na"...moved on(povtarq se nqkolko pati)...everybodys looking for something....this agree"dano se seti nqkoi koq e za6toto po drug na4in ne moga da obesnq....10x

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zna4i tarsq edna pesen ama nz kak da vi obqsnq koq e...mai e pesen za striptiiz ...do kolkoto uspqh da 4uq v pesenta se pee6e ne6to ot sorta na"...moved on(povtarq se nqkolko pati)...everybodys looking for something....this agree"dano se seti nqkoi koq e za6toto po drug na4in ne moga da obesnq....10x
    Sweet dreams - La bouche

пп:Това, че Монита се съблече на нея не я прави песен за стриптийз

Guest
    xxaxa taka e
    be_true mnogo ti blagodarq za linka

Temnozor-Where The Lazure Skies Tear The Hearts Apart [-o<

portaL.ICQ.bG - иЗпУсНи ПараТа

Изпусни парата в компанията на приятни и красиви хора. Бъди себе си и ни покажи този човек. Запознай се и общувай с нови хора. Намери си гадже или бъди намерен. стани portaL човек сега!

Търся една песен,ако някой може да ми кажа името й или кой я изпълнява,ще съм безкрайно благодарна.Сатва въпрос за чалга песен,изпълнявана от жена.Пее се нещо от рода на : не,не искам рози,те са с бодли,ти нали не искаш да ме заболи,дай ми ги в пари ... не,не искам шепот на любов,най-обичам мили,шепот на пари ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ako nqkoi ima VS pesni na LinkinPark- skype mi el.gato602 da mi gi prati
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Guest
    pesenta ot reklamata na henken PLSSS!!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    pesenta ot reklamata na henken PLSSS!!!!
    Това "Хайникен" ли трябва да означава?

The Three Degrees - When Will I See You
    http://www.data.bg/f.php?fid=28118139
    http://www.data.bg/f.php?fid=6543512
    http://www.data.bg/f.php?fid=28075303

Супер фен
    Град
    в килера
    Търся си песента на The Cruxshadows - Deception
    предварително благодаря

Град
    В мечтите ти
    clothes off clip - gym class heroes
    Be FREE!!! And feel the love...

Guest
    а има 1 песен, в която се пее be happy for a whiiiiiiiiiile и е нещо като хаус....някой ако знае как се казва?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си