- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ако търсите някоя песен пишете ТУК !!! /vol.2/
Трябва ми микса от http://www.zazz.bg/play:dd912e56 - оригинала е: "Carl Orff (Carmina Burana) - O Fortuna"
ако може по-високо качество - да не е просто рипнат от клипчето
edit: автора не я знае
Айде и аз да питам търся си тая песен от Господари на ефира дето танцуват Яна и Жана накрая много често.Нещо за някакво кафе се пее![]()
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
аз търся песента Live - flow
ако може някой да помогне мерси!
tarsq pesenta ot novata reklama na vodka flirt {s edni 4ere6ki}ako se se6tate s 1pi4 i dve macki det go svqlqt ama posle idva drugata i toi tragva sled neq plspls
ми аз търса от танца на яна и жана от 25.04.2008год. първата песен на която танцуваха
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
N.O.H.A. - Tu CafeПървоначално написано от Deskata_90
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Здравейте и аз като всички търся песничка,та тя е MIDFIELD GENERAL- Disco Sirens Radio Edit.Благодаря предварително!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Намерих я,все пак благодаря!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
ми аз търса от танца на яна и жана от 25.04.2008год. първата песен на която танцуваха
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
здравейте търся инструментала на Atomic Kitten - Eternal Flame Мерси Предварително![]()
http://www.bgshare.com/get,319701.htmlМоже ли някои да ми намери Блясък в очите на ивана?
Пътувам на Дичо и Акага...
![]()
Търся песни на Disturbed от предстоящият им албум: "Indestructible" .
Mnogo mi trqbva pesnichkata na Silviq - Otkoga... pls t1rsih, no ne q namerih nik1de..![]()
P.S Sry za latinicata, obache ne moga da pisha na kirilica, ne mi se smenq ezika neshty![]()
http://store3.data.bg/emenceto/Dicho...0Shestorka.mp3Първоначално написано от be_true
![]()
тази ли е![]()
Първоначално написано от ludia_s
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
zdrasteee ili tyrsachkata e zle ako ima tyrsene za takva pesen ili az sym zleee ... taaa tyrsq pesenta ot nvata reklama na tybork deto kreshtqt prez 5 sekundi neshto ot sorta thx predvaritelno {}
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
търся песента, с която завърши предаването "Комиците" тази вечер. Текстът е "love me babe на калкан / making money на килограм" и повече не запомних
Предварително благодаря!
Тя, че е тази, тази е, ама колко фалшиво пеят и двамцата наживо. Молех се за запис.Първоначално написано от oth_fenka
Сега си търся -
Antonio Carlos Jobim - "Waters Of March"
/намерих няк'ва друга версия, която просто не ме кефи/
Значи чух една рап песен, помна само че почваше с някакви камбани или нещо подобно, мисла че е нова, пее мъж и е на английски, само това знам за жалост и неможах да вида името защото е слушах в кола на аудио диск и не пишеше името, а и момчето замина и му трябваше диска затова и него неможах да взема да си е качаНякой може ли да помогне
![]()