- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ако търсите някоя песен пишете ТУК !!! /vol.2/
Значи търся една песен, но не знам как се казва..Слушах я веднъж в една дискотека и единственото което съм запомнила е, че я пееше някакъв мъж май...(и в това не съм сигурна) та това което си спомням от песента е: "it's you..it's all you...baby it's you it's all you" общо взето, май в почти цялата песен се повтаря само "it's you, it's all you" .. Мерси предварително![]()
Everything happens for a reason..
Pesnichkata ot klipa http://www.vbox7.com/play:e57617fb
Blondie - One way or another ?Първоначално написано от mirelS
Някой може ли да ми даде линк към Di-Do - Fame ?
привет на всички от форума.абе много се забавлявам от скоро,обаче не мога да си намеря една песен на миро (от каризма)- radio on се казва.много ме радва,побърках се да я търся, къде ли вече не рових из нета.песента беше изпята на годишните награди на бг радио съвсем в началото на концерта.ако може някои да ми помогне да открия тази яка песен ще съм му много благодарна![]()
![]()
![]()
Padam, Stavam, Otryskam se i Prodyljavam.......takyv e JIVOTA!
Някой да знаекоя е песничката от новата реклама на водка Флирт,дето участва Аксиния в нея?10х предварително![]()
Има ли разлика в песните от рекламите на водка флирт, те са 2 доколкото знам, едната с бармана дето мие чашата, а другата е оная дето умее да върти езика :о
SiS?© - The Rain [Where Do I Begin ].mp3
моля вии
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Първоначално написано от VkuS^Na_UstNi
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Искаш да си изтеглиш тази песен ли? Има я в датата... с абсолютно същото имеПървоначално написано от Ice_Queen_
![]()
Polina - Obichah te do poludaПървоначално написано от VkuS^Na_UstNi
Julieta - Dai mi
az tursia soundtracka na darik radio,,,ot godini e 1 i susht... s edni saxofoni...ako niakoi se seshta...
we like it DARK&HARD
Ами аз търся на "Uniklubi"- "Huomenna" и на "Lovex"-Wild and Violent, Shout и Runaway![]()
http://zazz.bg/play:d158b839 ...песента от клипа,или Wosh-Gamblers.....супер дупер благодарен ще съм ако някой даде линк да я даунлоуд![]()
![]()
..this world is watching me..
ИСКАМ песента от водка ФЛИРТ
Който иска можем да си попишеме
Намерих яOffer nissim - Anything
Който иска можем да си попишеме
Здравейте, искам да ви попитам ако някой знае как се казва песничката от рекламата на водка "Флирт" да кажее моля ви се супер якаа ее !!! :P :P :P :P![]()
![]()
![]()
![]()
Светците- На един градус от рая ..плс хелп ..песента е яка ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Повечето постове тук са от хора,който търсят песни,а най-малко са тези който им помагат,но аре и аз ще питам.
1.Днес докато бях на фризьор ,чух една мн готина песен.Мъж и жена я пеят,нещо средно между рап и метъл ().Мъжът пееше рап,а женката метъл.На жената гласа на някой моменти ми биеше нещо между Amy Lee и Christina Aguilera.Ако някой се сети плс да каже.
2.Песента от рекламата на Тuborg.
;]
Търся дискографията на Death cab for cutie...Мн ше се радвам да помогнете
Другото,което търся е една песен,дето я чух и полудях от кеф без причина....Нафталин-Реге,зеле,руска водка![]()
мхм тя еПървоначално написано от Scared Straight
![]()
;]
Да,но за рекламата е направен специален микс .. него не можем да намерим и не е Sinai Tribal MixПървоначално написано от SiNiStEr
![]()
знам,но аз точно кагато писах тук,я слушах и я копнах от Winampa-aПървоначално написано от halino0r
![]()
;]