- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- възможно ли е теста да греши?
Проблема е следния: правихме секс с презерватив всеки път, няма гафове ник'ви... НО онзи ден ми се замота главата и припаднах и реших да си направя тест,но бях пила бира малко и едни хапчета... теста излезе положителен,но е невъзможно.. Може ли да е от бирата от хапчетата? Помогнете моля Ви важно е за мен...
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
и забравих да кажа, че ми идва вече 3 пъти за един месец, но по много малко... и е друг цвета.. имам нужда от мнението вии
наздраве
Az mislq che ima nqkakav drug problem.. idi na lekar...
опрай са
Модерирано по т.9 от Правилника!
koalka
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Според мен е от бирата и хапчетата, ако е както го описваш не мисля, че има опасност. A oтносно менструацията иди на лекар, не е нормално,но може и от климата да е знам ли.. Успех все пак [-o<
Дишай издишай и при гинеколог тичай![]()
може да повториш теста , а междувременно да отскочиш до чичо доктор
Отиди на лекар наистина... едва ли си бременна (тестовете понякога грешат), но може да имаш друг проблем... Успех, мила!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Ама мислете малко!!!!!!!!!!!!![]()
Отива6 на лекар за по сигурно...Тука повеЧето ги друса хормона и могат да ти дадат някой луд съвет,едно момиЧе като теб даже го изпробва.И тя като теб правила секс с презерватив,въемала хапЧета,и не знам коя умница и казала да си намаже катерицата с оцет...![]()
![]()
и тя го направила и бе6е цъфнала една тема тука,дет 6тях да откаЧа от смях...
Голям размер на картинката! /machoka/
Направи си тест, при нужда(отрицателен резултан) направи и 3-ти, който да ти покаже точно. А за менструацията не е нормално-тичай при лекаря. Да, тестовете грешат-около 1%! Ако е Шуър чек знам, че и повече!
Гафът може да е станал преди.
Най-добре отиди на лекар.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Да ти кажа,аз пък не изключвам и това да си бременна,това че го правите с презерватив никой не ти дава 200% сигурност!И да най-добре стига с тея тестове губиш си времето,иди бързо на Гинеколог нали затова са учили,следвали тия хора,айде потърсете ги малко,затова са сложени
ще ти каже и дали си бременна и защо се получава това с "цикалът ти"ако е цикал де,а не някава друга"течност"
която наподобява на кръв!Абе изобщо защо пиеш хапчета и бира
![]()
Бирата какво общо има с бременността ?Според мен това не би могло да повлияе на резултата на теста. Може ти да не си го направила правилно или той да е бил нещо дефектен. Направи втори ако е отрицателен направи и трети! Това,което описваш с цикъла си,понякога се наблюдава при бременност,но не искам да те плаша. Но дори и да излезнат отрицателни тстовете се консултирай с лекар!
Теста се прави най-добре рано сутрин с първата урина на гладно.Така ,че не смятам ,че ти е валиден теста.Пробвай поне още 2 теста ,за да си сигурна в отговора.А тва за цикъла не е много нормално.Принципно през пубертета,а също така и в жегите има разни аномалий с цикъла.Отиди на лекар,не се знае нищо.Надявам се да не е цветна бременност. Успех!
I ROCK!!!!!
все пак иди на лекар, той ще те прегледа и ще ти каже дали си бременна. Но най-вероятно тестът се е повлиял от лекарствата и от бирата, спокойно, не е толкова лесно да направиш бебе със здрави презервативи.![]()
SMILE FOR ME NOW
Направи си още един тест. Ако е отрицателен, направи трети. А след това отиди на лекар.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
\Първоначално написано от hahahahahahahaha
/
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
edna poznata si napravi 3 testa i trite bqha polojitelni.....eeee ve4e treta godina 4e i 4 mai 4akame beb4eto s netarpenie![]()
![]()
![]()