- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какви презервативи ползвате?
какви презервативиизползвате с кои ви е най приятно и с кои изпитвате най голямо удоволствие....смисъл щото има мн видове а аз още съм нова в тая област и не съм мн запозната....;щаи слушам...ьаххаьхьа
според мен безмислена тема![]()
изоб6то не гледам марката,важното е да имам поне 2,3 за всеки слуЧай :P
Голям размер на картинката! /machoka/
Durex rulz![]()
sex all night
Sportex Exsotic![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Мн са яки ама "партньора" му стягали..мизерник...и за товаПървоначално написано от nofi
Durex Elit
ne polzvam![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Не ползваме вече няколко месаца. Преди всякакви-гаджето ми колекционира кутийките!
Не ползваме презервативи..
tc tc tc...Първоначално написано от Котарана
![]()
Durex
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Durex, но последния път arouser ме стягаше, ще пробвам някой друг следващия път.
Абе да ама Durex са якиПървоначално написано от aragornslove
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
на калинки...може и на пеперудки ..![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не ползвам![]()
![]()
Първоначално написано от nofi
Я кажете какво им е якото, че ми стана интересно. Не ги знам. Какви са тези? Да не са от онези цветните с аромат?Мн са яки ама "партньора" му стягали..мизерник...и за това
Durex Elit
Ami tyka ot 2 sedmici polzvame Durex extra safePoprincip oba4e niama zna4enie stiga da sa durex(vsi4ki drygi koito sme opitvali sa yjasni
). Ina4e liybimi sa mi Durex love ma te trydno se namirat v na6ia grad
![]()
Ами ние си ползваме Спортекс![]()
Ай тоз DurexМи по принцип няма значение стига да си сигурен , че няма да стане някой гаф .. и после Baby
![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
i kakva e razlikata mejdu durex i sportex da re4em .......prosto ne s1m mn zapoznata ta po- opitnite ako moje da me svetnat po v1prosa[-o<
DUREX select \/ \
/ \
/ \
/
Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!
Durex extra safe-тези ми харесват най-много!
никакви![]()
SPORTEX....И понякога като нема Sportex...караме на Durex....ама тфа се случва много рядко
![]()
Sportex... Spored men sa nai-dobrite![]()
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
Sportex Exsotic са ароматизирани в 3 аромата-ванилия, ягода и банан. Аз лично си ги уважавам, защото не миришат на гума, качествени са и са сравнително евтини. Иначе всички презервативи са еднакви за мен, но както вече казах, тези не миришат на гума.Първоначално написано от malka_sladuranka
За Durex Elit не съм особено компетентна, но те май бяха гладки, съвсем обикновени презервативи с повече лубрикант
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.