.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Ami tyka ot 2 sedmici polzvame Durex extra safe Poprincip oba4e niama zna4enie stiga da sa durex(vsi4ki drygi koito sme opitvali sa yjasni ). Ina4e liybimi sa mi Durex love ma te trydno se namirat v na6ia grad
    За първи път чувам за Durex Love! Я поясни за какво иде реч!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    i kakva e razlikata mejdu durex i sportex da re4em .......prosto ne s1m mn zapoznata ta po- opitnite ako moje da me svetnat po v1prosa [-o<
    Няма голяма разлика в усещането (поне за мен), разликата е в марката, цената, начините, по които са тествани кондомите и... общо взето е това. Иначе Sportex-a са между 1.70 и 2.00лв. а Durex-a са между 3.20 и 3.70лв.
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от nofi
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Ami tyka ot 2 sedmici polzvame Durex extra safe Poprincip oba4e niama zna4enie stiga da sa durex(vsi4ki drygi koito sme opitvali sa yjasni ). Ina4e liybimi sa mi Durex love ma te trydno se namirat v na6ia grad
    За първи път чувам за Durex Love! Я поясни за какво иде реч!
    Ami v BG mai gi niama.Az tursih kato si bih predi mesec ma nikude ne sa gi 4yvali.Eto tva sa i ima i malka tatyirovka vutre sus sur4iceto ot kytiikata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си