- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Изгоря бившето ми училище
http://btv.bg/news/?magic=bulgaria&story=59787
Още не съм отишъл да го видя, ама много се кефя, че изгоря това тъпо училище.![]()
![]()
![]()
Не съжаляваш ли, че не е сегашното![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
А, малко поизгорял покрива само. А и щели да го оправят до 15 и учебната година ще си стартира нормално и на време.
Пхахаха там ми беше един от изпитите преди 6 години
Кеф![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Тъкмо по това време бях навън ,това училище никога неми е харесвало хъх...
Мое бивше също! Мразя го!
Ще се радвам ако и мойто бившо даскало изгори \/ така го мразя
![]()
Имаше един лаф котио дядо ми мн често поватраше... "е,не изгоря ли т'фа училище"![]()
...е,на изгоря....най накрая
![]()
ама не мойто
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Уххх...ше доживея ли и мойто старо даскало да изгори...
Еххх...
интересно само кой ли е палнал кле4ката...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
някви строители, които заварявали нещо,май е официалната версия
Не. Аз даже искам да ходя на училище.Първоначално написано от Lady Death
![]()
Иначе много се радвам, ама минах покрай него и видях, че не изгоряло много, много.А как щеше да се радвам да се радвам да изгори до основни.
, че нямам много хубави спомени от него.
![]()
Че разбира се! Кой не искаПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
![]()
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
Ем като толкоз искате взимайте 3,4 туби бензин и кибрит и действайте![]()
Първоначално написано от LunaTriCk
официалната версия не винаги е самата истина![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
И моето училище горя миналата годинаhttp://free-zona.net/hosting/uploads/a210153a5f.jpg - да се смееш ли, да плачеш ли...
![]()
1-2 месеца смърдеше на изгоряло, ама си учехме. Само сутринта след пожара не учехме и май само първата смяна.
Абе вие какви хора сте бе, не ви размирам. Ташак ташак ама как мое да се радвате, че е горяло училище. Аз силно уважавам училищната институция..да наистина понякога яко ти писва от даскалото ама нали се сещате че след 8-ми клас не сте длъжни да ходите. В края на краищата като си направите равносметка не се ли кефите колко неща сте научили и т.н. Може училищната система да не ни е перфкетна но за тези които имат желание има доста възможности.
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
подкрепямПървоначално написано от Momchence
+ това аз ходех с удоволствие на училище
за мен годините в гимазния са най-добрите..!
би ми се искало това време да се върне![]()
Ако ставаше за сегашното ми училище нямаше да се радвам, защото искам да ходя на училище. Ама в случая със старото (точно това дето горя)... ако беше изгоряло до основи щях да съм истински щастлив. Нямам много приятни спомени от него и биф желал да го няма.
затова написах "официална"Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
И аз съм.. учила там преди..
В деня, в който изгоря.. бях там и гледах... не беше особено забавно.. щото в тва даскало имам страшно хубави спомени.. и мн си го обичам.. (за разлика от новото..)
А новото ми даскало.. е една улица под старото.. ех защо не се подпали то.. за него определено щях да се радвам...![]()
is my religion
Е, за какво се радваш, сега не учиш там?А пък и наистина, ако е само покрива-сигурно бързо ще го оправят, ама ако беше изгоряло цялото...