- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли любима книга?
Който каза Гордост и Предразсъдъци =D>
Джейн Остин завинаги!Емма,Разум и Чувства...велики книги
Шестото клеймо да и то определено!
Ами честно казано нямам любима книга,макар че съм прочела доста.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Дан Браун - "Шестото Клеймо" и "Шифърът на Леонардо". Повестта "Немили-Недраги" и романа "Под Игото" ... "Джурасик Парк" 1 и 2 на Майкъл Крайтън и "Живата Факла" на Стивън Кинг... Сега почвам да се ориентирам към Паулу Коелю и ще видим дали нещо ще ми влезе под кожата.
If I could I would shrink myself
And sink through your skin to your blood cells
And remove whatever makes you hurt.
But I am too weak to be your cure...
Да, вси4ките на Тери Гудкайнд от "М4ът на истината".
Толкин, разбира се, Толкин е велик, Хари Потър също са яки книжки, нищо 4е са за малки деца.
Също и "Залогът на крадеца" и "Обетът на воина".. и двете са на една и съща авторка, ама не се сещам как се казваше..
И пак от фентъзито "Землемория" на Урсула ЛеГуин
Ина4е да не е фентъзи.. книгите на Ал. Дюма много ми харесват "Тримата мускетари" и продълженията им, "Граф Монте Кристо".. още, още... А, да - криминалните на 4андлър, Агата Кристи също..
![]()
Робинята на Quench
Любима книга?...
Хм...май "Тримата мускетари" ... Бе изобщо всичко което съм чела на Дюма,наистина е много велик...
Сещам се и за "Вечната Амбър" ,"Танц в кланицата","Властелинът на пръстените"... И повечето на Стивън Кинг,сега не ми се изброява,но : "Зеленият път" , "Четири след полунощ","Гняв" ...
Не ми се пише повече..бе доста са,наистина..
Ужасната сянка на една невидима сила се движи,макар и невидима,сред нас...
Ами книгата,която никога няма да забравя е "Малкият принц".![]()
Също така харесвам произведенията на Агата Кристи,а от българските автори - поезията на Христо Ботев и разказите на Й.Йовков и Елин Пелин.
Reality is wrong.Dreams are for real...
завръщане в рая![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
И моята.И другите му книги са много добри,но тази е просто върха!Първоначално написано от MoHuTo
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Изкуството на войната е на Сун ДзъПървоначално написано от belerofone
![]()
da..
za6to mujete lyjat a jenite pla4at
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
"Къщата на Духовете"- Исабел Алиенде & "Захир"- Коелю
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
"Под игото", но няма да забравя и "Мери Попинс"
po4ti vsi4ki knigi koito sam pro4ela sa mi lubimi kato primer moga da dam majat i jenata intimno![]()
На първо място обожавам "Приказки по телефона" на Джани Родари, "Мечо пух" и приказките на Оскар уайлд...особено "Славеят и розата". После е ред на Акзък Азимов - "Аз, роботът", "200 годишният човек", "Падането на нощта", "Сали"...имаше и други хубави разкази. Има още прекрасни фантастики, няма да ги изреждам. Една от най-прекрасните е "Момиченцето от Земята" на Кир Буличов.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Сексът и Градът от Кандис Бушнел
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
"Под игото" и "Немили-недраги".
<3 ^^
Аз като отявлена книгоманка не мога да се сетя за много...Любими са ми ,,Името на розата" на Умберто Еко;,,1984''на Джордж Оруел;,,Папеса Йоанна" на Емануил Роидис;,,Майстора и Маргарита" на Михаил Булгаков;,,Тристан и Изолда" на моят любим автор Кретиен дьо Троа и Хари Потър(от 3 клас съм фен)
You are the best,Духче!!!
Хари Потър !!!! Но има и други много интересни де .
Всичко което се случва на Земята е написано на Небето
"Името на розата" на Умберто Еко; "Аз, Клавдий" на някой си и книгите на Тери Пратчет.
Ами зависи в какво настроение съм и на каква тематика на Чейс ми харесват някой книги и сегашната която чета ми харесва "Богат Беден".Иначе ако имам време за губене и Хари Потър става и тн.
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
I az sym za poredicata Harry Potter![]()
TechNo.... HarD DaNCe..... and a little bit of house and TranCe. ThaT`s ThE sPeCial comBiNaTiOn.
без дом е една от любимите ми книги.иначе мо допадат и книгите за хари потър.