- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли любима книга?
аз ще се присъединя към предните потребители за Хари Потър...чела съм всички книги по няколко пъти....други любими книги : Дан Браун- Цифрова крепост, Артър Хейли- Хотел, Лий Чайлд- По трудния начин, Дейвид Балдачи- Обикновен гений и поредицата на Едингс - Белгариада(те са 11 книги и поредицата е много интересна)
Имам любими книги.Пипи Дългото чорапче и Емил от Льонеберя![]()
My heart is broke but I have some glue
+ ЗдрачПървоначално написано от $ Angel $
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Много харесвам всички от поредицата"Това е тайна"
To infinity and beyond.
имам едно малко сборниче с Хитър Петър... то си ми е като любимо, а иначе като книга "Дневници и Нощници" на Иво Сиромахов... препоръчвам я на по-лигавите форумци... но и да имат акъл, не всичко е лесноразбираемо... макар и пълна с простотии има доста скрит замисъл...![]()
Harry Potter
&
The Davinci code
Нямам. Винаги се появява нещо ново, което чета и по което много се увличам.
Силно впечатление са ми направили:
"Човекът, който се смее" - В.Юго
"Мъртви души" - Н.Гогол
"Идиот" - Достоевски
По-съвременна литература - от последното четено много ми харесаха : "Яж, моли се и обичай" - Ел. Гилбърт
"Лунен тигър" - П.Лайвли
harry potter vsichkite,preprochital sum gi bezbroi puti..![]()
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
Любимата ми книга е "Властелинът на пръстените"Също съм голяма фенка на поредицата за Хари Потър, както и на книгите на Ал. Дюма, Дан Браун и много много други
Но книгата, която промени възгледите ми е "Добър в леглото" на Дженифър Уайнър (не се лъжете от заглавието! това е една романтична, тъжна, смешна страхотна книга за една закръглена жена, която накрая разбира, че теглото не е най-важното дори и в днешния морално деградиращ свят
)
"Всеки ден по нас хвърлят камъни, важното е какво строим с тях - мостове или стени."
Имам мн любими книги, някои от тях са:
"Гордост и предрасъдъци"
"Мемоарите на една гейша"
"Дяволът носи прада"
"Дамата с камелиите"
"Да преследваш пръстен с диамант"
"Нюйоркски светски хроники"
"Тримата мускетари"
"Първата лювов"
Има и др. но ви препоръчвам тези. Страхотни са.![]()
Да, бая са...
Най-обичам на Стивън Кинг всичките. После ще да е "Хари Потър", "Анита Блейк"(вампирска поредица), "Здрач" и на още поне стотина автора. Не ми се изброява всичко...
като искам да гледам картинки Playboy, като искам да чета, Maxim
На Стивън Кинг всички книги са много интересни и завладяващи.![]()
Поредицата на Стефани Майър "Здрач". Не съм очаквала, че една книга може да ми въздейства така, както тази.
Fuck you You fucking Fuckers
такатакаа значи сега се запалих много по Здрач поредицата,иначе Хари Поът,Властелинът на пръстените,Дамско щастие,обичам сякакви ксниги,но не се сещам сега
"Под игото "
Любимата ми книга в момента,чела съм го и преди не ми направи голямо впечатление, но като го прочетох отново преди 2 месеца просто .. не знам уникална книга.Не съм предполагала,че така щ ми въздейства![]()
Стефани Майер - поредицата (Twilight, New moon, Eclipse, Breaking Dawn, Midnight Sun). Страхотни книги.
о,да! Всички от поредицта "хари потър" и "здрач"![]()
![]()
![]()
![]()
ne![]()
Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr
Клетниците ми е любима..Чичо Томовата колиба също..Без дом
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Първоначално написано от bloodyF
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
area 51главни герои - немски нацист руски комунист и американски капиталист
и трябва да работят заедно
голям майтап
"Защото те обичам" на Сандра Браун![]()
![]()
Love Is All Around