Имам малък проблем с най-добрата ми приятелка.Заедно сме откакто се помним...но проблема идва от там че тя ме копира... Даже приятелят ми го е забелязал..и не само той...майка ми ,сестра ми...Аз колко искам да съм по-тъй от другите....тя все прави като мен...Примерно..шото аз мн се кефя на овцете....(сладурски животни )...та и тя след 2 дни..беше "луднала" по тях.. апфъъ..и не само...т'фа е наай малкото....кфото си купя аз и след 2 дни тя цъффа със същото ...Баси...мразя така..даже снощи..приятелят ми каза че виждал много неща от мен.....копирани в нея... ..Дори понякога като сме двете в някаква компанийка....тя използва мои лафчета....в смисъл..аз си се лигавя с тях и са ми един вид запазена марка а тя ги използва.....Уф нз к'фо да правя...супер много ме дразни само да копира....и...аз колко се стремя да се различавам от всичкото останало наоколо....тя ми се набива все повече и повече в очите....супер неприятно е... Ама просто нз как да и го кажа.....дружим вече толкова много години...и не знам как да и кажа...да не се убиди..и т.н....

уф...дайте малко акъл по темата..че моя нещо не стига