- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къде ще отидете ако избягате от вкъщи?
Az ve4e seriozno se zamislqm dali ne izbqgam ot nas 6oto na6te mi kysat nervite ama ako verno zema da izbqgam ot nas nqq si seda v sf 6e otida nqkyde kydeto nqma da me namerqt!!! abe az ako trygna da bqgam togava 6e mu mislq za sa ne znam...![]()
Сигурно в най-добрата ми приятелка.![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
=D>Първоначално написано от #Gravity Of Love#
nikoga ne bih izbqgala...no ako mi se naloji sigurno shte otida pri nai-dobrata mi priqtelka
Почти всичките ми приятели живеят сами,така че тва не ми е никав проблем.А иначе съм бягала от нас няколко пъти,но искаш или не когато парите свършат се връщаш вкъщи.
В София при една фр (хем никой няма да се сети че съм там хем ще се видя с нея)
Nqmam pri4ina za da bqgam ot vku6ti,no ako se naloji sigurno 6te otida pri baba mi ili v nqkoq fr![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Ми най-често при най-добрата ми приятелка-пейката в парка![]()
Ама понякога й изневерявам с най-добрия ми приятел/най-добрата ми приятелка![]()
Walk go home boy...
mi moga da ytida na mnogo mesta ama 6te predpo4eta da ytida v kvartirata na gadjeto mi!
В Стара Загора![]()
мн пъти когато съм се карала с наще ми се иска да си събера багажа и да се махна ама из4аквам да стана на 18 да се махна...пък ще отида при приятеля ми..
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
директно отивам при братовчед ми в плд той е мой човек.. няма да каже на наще....![]()
Винаги съм на ръба,но никога не падам
Преди 3-4 месеца бих отишла при сестра си, но тя се развежда и живее у нас вече![]()
Сега опциите ми са 3 - в 1 колежка, при 1 приятелка и в дома на гаджето ми ест.
Иначе искам да се махна повече от всчко на света. не да бягам за 2-3 дена, а да се отделя и да си живея сама(или с приятеля ми). Той обеща, че ако го направя ще дойде с мен, но го казва, защото се съмнява, че ще го сторя.
Както и да е..............искам да си имам свой дом. Може 10 квадрата да е, но да е само мое.
В най-добрата ми приятелка или приятеля ми...Не че има смисъл...
Обичам само един човек и това съм аз.
Въпросът е аз къде да търся майка когато тя избяга ... по-често се случва
Който иска от мен това-онова, получвава туй-онуй
Не ми се вярва да стане, но ще отида в баща ми или в Лило (най-добрата ми приятелка..)
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
няма да бягам
Но ако все пак ми се наложи при някоя приятелка или ще спя по пейките![]()
ще отида в най-добрата ми приятелка :P
Как да ме е страх да не ме наранят,
когато до мене е ангел,който с усмивка
ми дава кураж въпреки моите грешки
без страх напред да вървя.
Не знам.Просто не ми се е налагало да мисля на тази тема и да обмислям алтернативите и дано не ми се налага!
у дома е там ,където има пудинг![]()