.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 161
    На Хаваите
    Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.

...

ще избягам и цяла нощ ще съм по купони,а за спането се ще се намери някой да те приюти
    Never give up...Never...
    Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...

pri fr no predi tova 6te obikolq diskotekite
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Няма да отида в най-добрата ми приятелка.
    Съседка ми е,нашите я познават отлично...просто няма да е от полза.
    Не знам точно къде бих могла да се натиря,но ще е на място,където никой няма да ме намери,най-вече нашите.

tai kato nai-dobrata mi fr jivee na 120 km ot men bih oti6la pri dr mi nai-dobra fr no nikoga ne sam mislila da bqgam
    Bring me to life...

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    На хотел щях да отида много ясно
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

значи...бягала съм от нас за около седмица пуснаха ме за общодържавно издирване,по вестниците и т.н
    супер яко беше и заради успеха ми няа ми праят досие
    имам голяма рода и бях с три момичета с още по голяма рода и ходихме там дет никой не познаваме пращахме некви смс-и на клюкарите и подчертавахме да не казват на нашите те казали на наще и на техните там и ходили у Сливен да на търсят !
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

Град
    Пловдив,Градът на Ботев!
    Ше зема ключовете за вилата и ше ида там,няма обхват трудно се стига..идеално
    ..влюбен..

С Испания

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Ще отида при Приятелката ми .. защото ако избягам от нас , явно ще съм разстроен , и ще искам да споделя с някой ..
    После евентуално при най-добрия ми приятел , и може би ще се прибера , защото никога не бих желал да "избягам" от нас , освен ако не е просто да избягам от ежедневието тук , и да отида на кафенце ... така казано.
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Например в някой приятел или приятелка иначе как ? На вън ли дя стоя ?

ima kude da otida..ili v nai dobrata mi fr...ili v nqkoi fr....varianti mnogo,ama.....ne moa da se re6a...fuck!!!!!
    С паРиТе нА мАйка сИ и кОЛиТе На БащА Си пРеД мЕн нЕ ВърВиШ...С дРеХи На АрмАни И ПраДа Си Бил,Е ПоВеЧе Ли Си!?ИзЧезни С ТазИ ДвОличНа УсМиВка......Не чЕ Се НаДуВам...СтИгА ОбСъЖДа КолКо СтрУвАм!РазБерИ...Не Се КуПуВаМ!

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Не бих избягала от нас,но ако се наложи ще ходя в някоя приятелка.
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Зависи каква е причината да бягам... Или при някоя приятелка или при баща ми, ако реша че майка ми ме дразни Или пък може да отида на гости на някой...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    не съм се замисляла да бягам от нас,просто защото нямам причина..
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Може би при една от най-добрите ми приятелки,братовчед ми или бившето ми гадже.Тва са хората,на които мога да разчитам....
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    Шумен
    [/i] къде ли ?? еми някой ако ще бяга да е наясно какво ще е бъдещето му , някой нагоре написа ,че т'ва не решавало проблемите бр'то с'я съм в друг град и всичко е много по-добре само тря'а си решителен и да не те е*е ,и да действаш с АКЪЛ !!
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Няма за кво да бягам.Супер тъпо е,защото нищо не показваш с това освен,че не си зрял достатачно да отговаряш за постъпките си.
    Vitium Mortalis

не мисля да бягам.. но ако недай си боже се случи..ми в гаджето,поне знам че няма да има проблем с техните

ne bih izbqgal nikoga. nqma ot kakvo da bqgam
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

аз бих отишла в най-добрата си приятелка тя поне няма да ме издаде

Цитирай Първоначално написано от #Gravity Of Love#
    Бягстото не е решение на проблемите... само допълнително усложнение...
    +1

Хмм.. ами в някоя приятелка или при леля и чичоо ...

az nqma da izbqgam ot nas 6toty nqmam problemi s na6ite,no ako izbqgam 6te otida v nqkoq priqtelka

При най-добрата ми приятелка..живее си сама..проблем няма..обаче..ако наистина съм сгафила нещо..си отиам директно в Шумен при баба ми и дядо ми..поне ше знам, че съм на 600км от нащте и те няма да имат възможност да ме убият с тъп нож..поне не в следващите 24 часа...
    Обичай ближния,ближи обичния..

От Гъза в Устата - 6A Завинаги .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си