- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къде ще отидете ако избягате от вкъщи?
На Хаваите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
ще избягам и цяла нощ ще съм по купони,а за спането се ще се намери някой да те приюти![]()
Never give up...Never...
Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...
pri fr no predi tova 6te obikolq diskotekite
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Няма да отида в най-добрата ми приятелка.![]()
Съседка ми е,нашите я познават отлично...просто няма да е от полза.
Не знам точно къде бих могла да се натиря,но ще е на място,където никой няма да ме намери,най-вече нашите.![]()
tai kato nai-dobrata mi fr jivee na 120 km ot men bih oti6la pri dr mi nai-dobra fr no nikoga ne sam mislila da bqgam
Bring me to life...
На хотел щях да отида много ясно![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
значи...бягала съм от нас за около седмицапуснаха ме за общодържавно издирване,по вестниците и т.н
супер яко беше и заради успеха ми няа ми праят досие![]()
имам голяма рода и бях с три момичета с още по голяма рода и ходихме там дет никой не познавамепращахме некви смс-и на клюкарите и подчертавахме да не казват на нашите
те казали на наще и на техните там и ходили у Сливен да на търсят !
![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
Ше зема ключовете за вилата и ше ида там,няма обхват трудно се стига..идеално
..влюбен..
Ще отида при Приятелката ми .. защото ако избягам от нас , явно ще съм разстроен , и ще искам да споделя с някой ..
После евентуално при най-добрия ми приятел , и може би ще се прибера , защото никога не бих желал да "избягам" от нас , освен ако не е просто да избягам от ежедневието тук , и да отида на кафенце ... така казано.
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Например в някой приятел или приятелкаиначе как ? На вън ли дя стоя ?
![]()
ima kude da otida..ili v nai dobrata mi fr...ili v nqkoi fr....varianti mnogo,ama.....ne moa da se re6a...fuck!!!!!![]()
С паРиТе нА мАйка сИ и кОЛиТе На БащА Си пРеД мЕн нЕ ВърВиШ...С дРеХи На АрмАни И ПраДа Си Бил,Е ПоВеЧе Ли Си!?ИзЧезни С ТазИ ДвОличНа УсМиВка......Не чЕ Се НаДуВам...СтИгА ОбСъЖДа КолКо СтрУвАм!РазБерИ...Не Се КуПуВаМ!
Не бих избягала от нас,но ако се наложи ще ходя в някоя приятелка.
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Зависи каква е причината да бягам... Или при някоя приятелка или при баща ми, ако реша че майка ми ме дразниИли пък може да отида на гости на някой...
не съм се замисляла да бягам от нас,просто защото нямам причина..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Може би при една от най-добрите ми приятелки,братовчед ми или бившето ми гадже.Тва са хората,на които мога да разчитам....
Just haters make me famous! εĭз
[/i] къде ли ?? еми някой ако ще бяга да е наясно какво ще е бъдещето му , някой нагоре написа ,че т'ва не решавало проблемитебр'то с'я съм в друг град и всичко е много по-добре само тря'а си решителен и да не те е*е ,и да действаш с АКЪЛ !!
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Няма за кво да бягам.Супер тъпо е,защото нищо не показваш с това освен,че не си зрял достатачно да отговаряш за постъпките си.
Vitium Mortalis
ne bih izbqgal nikoga. nqma ot kakvo da bqgam
Неподходящ размер на снимка в подпис!
аз бих отишла в най-добрата си приятелкатя поне няма да ме издаде
![]()
![]()
Хмм.. ами в някоя приятелка или при леля и чичоо ...
При най-добрата ми приятелка..живее си сама..проблем няма..обаче..ако наистина съм сгафила нещо..си отиам директно в Шумен при баба ми и дядо ми..поне ше знам, че съм на 600км от нащте и те няма да имат възможност да ме убият с тъп нож..поне не в следващите 24 часа...
Обичай ближния,ближи обичния..
От Гъза в Устата - 6A Завинаги .