- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къде ще отидете ако избягате от вкъщи?
има ли някой който е дал мнение в тая тема и е над 13 ?
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
и какво ще направите като избягате, като няма кой да ви дава парички? Ще висите на нечий врат, ще започнете да си изкарвате пари, или ..(предложете др вариант).
По темата не живея с нашите и ги виждам рядко така че няма смисъл да бягам, а и много си ги обичам и не бих ги наранила така, мама ще се побърка
бягството не решава проблемите, много незряла постъпка. Ако ще се махате от вас поне го направете като хората - намерете си работа квартира, уведомете вашите че се изнасяте. Нямате 18? Еми потрайте малко тогава още![]()
We are all dead people in vacation, but still we dance
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
мм сиг в най-добрата ми приятелка >.< само че не съм сигурна защото нейната майка е доста строга ;dd
Незнам, защото никога не ми е хрумвало, апък и никога не бих го направил.
С бягство няма да се постигне нищо. Винаги трябва да се търси изход и разумно решение на проблема.
Ponqkoga mi pisva i go mislq naistina...i bih otishla pri nai-dobrata mi priqtelka zashtoto znam che vinagi e nasreshta za men !![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Няма за какво да бягам от нас! Не съм и бягал.Ще отида у някой френд ,макар ,че като ги знам колко са добри едвали , ще ме приютят!
em az sq go planiram sabiram pari i posle zaminaam nqkade deto nikoga nqq ma namerqt![]()
:P