.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47
    Guest

Как си се представяте като баба / дядо ?

Преди малко ми хрумна да пусна такава тема .. ако има такава тема се извинявам ... ама иначе ... как мислите че ше бъде ако дожиивеете до 70 80 години ? сегашните дядовци и баби са си некви нормални що по техното време неа имало козметични магазини и те неса правели секс от 13 годишна възраст нито пък са пушели или пиели толко много ... а и са били доста ограничавани .. вие как мислите че ше бъде когато вие станете .. стари ...
    btw човечеството в 21 век е мноо преебано ( извинявам се за израза )

Може ли само да ти кажа, че в не чак толкова далечното минало момчетата и момичетата са се женили на по 14г. - съответно момичетата са си губили девствеността и са разждали на по 14-15години!

А какво си представям, че ще бъде, когато стана на 70-80...децата ще учат вкъщи пред компютъра, ще пазаруваме по интернет, въобще техникате ще е толкова напреднала, че няма да изисква кой знае какви услия от наша страна за каквото и да било. Може би и реланият контакт между хората ще бъде по-ограничен.

Tova e mnogo interesen vapros Mi predstavqm se bogata s pari4ki i darta estestveno

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Може ли само да ти кажа, че в не чак толкова далечното минало момчетата и момичетата са се женили на по 14г. - съответно момичетата са си губили девствеността и са разждали на по 14-15години!

А какво си представям, че ще бъде, когато стана на 70-80...децата ще учат вкъщи пред компютъра, ще пазаруваме по интернет, въобще техникате ще е толкова напреднала, че няма да изисква кой знае какви услия от наша страна за каквото и да било. Може би и реланият контакт между хората ще бъде по-ограничен.
    Така е.

Като Дядо! Ами Баровец, с пура много млади жени и разбирасе мангизи!

Лично мнение

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Еми смятам да си пусна мноооооогоо дълга и гъста брада (нещо като Маркс) и да си стоя вкъщи и да пиша социал-политически книги.
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Guest
    Деда анаболик.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^

taka si e ,a inache ...boje ne iskam da si se predstavqm sled tolkova vreme :}
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Голям фен
    Град
    София
    да не дава Господ да оцелея до тогава... [-o<

Фен Аватара на neMec`
    Град
    ..In..The..EvEnT..OF..My..DeMisEe..
    m ne6to ne si se predstavqm
    ..impossible...
    ...is nothing...

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Представям си ни с дядото как седим и се радваме на децата, а внуците учат някъде в частен колеж и ни носят 6-ци
    А ние двамата по цял ден гледаме сериали и обикаляме света с частния ни самолет.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    МИ метъл дядка. .с мотор и обикалящ страната.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Голям фен Аватара на tainstvenata
    ^npocTo^a3^f^ написа:

absolutno vqrno
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Град
    Надежда
    Представям си се изкуфел идиот (кат сега, обаче в по-напреднал стадий) с вестник в ръка, седящ на една пейка по цял ден и чакащ да пукне

Хубава тема ама.... нещо ме е страх да си се представя като бабичка. Мисля, че няма да съм в БГ. Искам да отида в всички държави или поне в тези, за които ми стигне живота (малко гадна шегичка) Искам децата ми да щастливи и внуците ми също. Незнам.......... (май написах ааадскии големи глупости)
    'If It's lovin'
    That you want'

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    ахаха тъй като ми предсказаха, че ще доживея 100-102 годинки нямам предства как ще изглеждам няква изкуфяла бабка с прошарена косица и по цял ден ще гледам сапунки и ще мрънкам на тоя дето живее с мене а ако няма кой да ме изтърпи сама ще си говоря

Повече от фен
    Град
    ruse
    ami predstavqm si se darta hahaha

Град
    In the basement
    Представям си се пред компа опитващ се да разцъкам някоя игра и някой набор ми звъни по видео телефона и ми казва:
    "Наборе пусни си видео стената да пием по една бира"
    И така всеки ден

I'm darkness, I'm anger, I'm pain
    I am master
    The evil song you sing inside your brain
    Drive you insane

Като стана на 70-80 години си се представям като мн луда бабка.С някаква червена коса,черни дрехи и тениска на любимата ми група.Ще скачам с бънджи от някой мост и внуците ми ще се кефят че имат такава яка бабичка .Мъжът ми ще е същия като мен че даже и по луд....

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    ми аз само ше опявам на внуците колко готино ми е било като съм била на техните години бе готина баба ше съм
    "Целувка за лека нощ"

Цитирай Първоначално написано от midnight...
    ми аз само ше опявам на внуците колко готино ми е било като съм била на техните години бе готина баба ше съм
    И аз И аз..
    Ще им разказвам мой готини преживявания....

Честно да си кажа не се виждам като майка, каму ли като баба...но все пак..=)
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

Ще съм най-дивият стар рокер. Ще показвам на младите коя е истинската музика.

Ще разказвам на внуците какви щуротии съм вършил на младини и тем подобни работи. Разбира се, ще им давам и разни житейски съвети, за да не правят грешки.

П.П. Ако не ми е окапала косата, все още ще си ходя с афрото... само дето ще е побеляло.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Аз ще бъда мн яко бабе... Ще бъда модерна бабка,която сърфира из Нета и тъй като дотогава може да има вече "умни къщи"(такива, които ти вършат работата-правят закуска и т.н.) и ако няма с кого да живея,ще си говоря с къщата... Поне няма да ми е скучно...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от neMec`
    m ne6to ne si se predstavqm
    защо ли и аз така

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Голям фен
    Скучна, без енергя, седнала пред тв-то по цял ден или клюкарстваща с другите бабки......... може би прилично зкръглена ...........

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си