- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как си се представяте като баба / дядо ?
Преди малко ми хрумна да пусна такава тема .. ако има такава тема се извинявам ... ама иначе ... как мислите че ше бъде ако дожиивеете до 70 80 години ? сегашните дядовци и баби са си некви нормални що по техното време неа имало козметични магазини и те неса правели секс от 13 годишна възрастнито пък са пушели или пиели толко много ... а и са били доста ограничавани .. вие как мислите че ше бъде когато вие станете .. стари ...
btw човечеството в 21 век е мноо преебано ( извинявам се за израза )
Може ли само да ти кажа, че в не чак толкова далечното минало момчетата и момичетата са се женили на по 14г. - съответно момичетата са си губили девствеността и са разждали на по 14-15години!
А какво си представям, че ще бъде, когато стана на 70-80...децата ще учат вкъщи пред компютъра, ще пазаруваме по интернет, въобще техникате ще е толкова напреднала, че няма да изисква кой знае какви услия от наша страна за каквото и да било. Може би и реланият контакт между хората ще бъде по-ограничен.![]()
Tova e mnogo interesen vapros Mi predstavqm se bogata s pari4ki i darta estestveno
Така е.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Като Дядо! Ами Баровец, с пура много млади жени и разбирасе мангизи!
Лично мнение![]()
![]()
Еми смятам да си пусна мноооооогоо дълга и гъста брада (нещо като Маркс) и да си стоя вкъщи и да пиша социал-политически книги.
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Деда анаболик.
taka si e ,a inache ...boje ne iskam da si se predstavqm sled tolkova vreme :}Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
да не дава Господ да оцелея до тогава... [-o<
m ne6to ne si se predstavqm
..impossible...
...is nothing...
Представям си ни с дядото как седим и се радваме на децата, а внуците учат някъде в частен колеж и ни носят 6-ци![]()
А ние двамата по цял ден гледаме сериали и обикаляме света с частния ни самолет.![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
МИ метъл дядка..с мотор и обикалящ страната.
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
^npocTo^a3^f^ написа:
Може ли само да ти кажа, че в не чак толкова далечното минало момчетата и момичетата са се женили на по 14г. - съответно момичетата са си губили девствеността и са разждали на по 14-15години!
А какво си представям, че ще бъде, когато стана на 70-80...децата ще учат вкъщи пред компютъра, ще пазаруваме по интернет, въобще техникате ще е толкова напреднала, че няма да изисква кой знае какви услия от наша страна за каквото и да било. Може би и реланият контакт между хората ще бъде по-ограничен.
absolutno vqrno![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Представям си се изкуфел идиот (кат сега, обаче в по-напреднал стадий) с вестник в ръка, седящ на една пейка по цял ден и чакащ да пукне![]()
Хубава тема ама.... нещо ме е страх да си се представя като бабичка. Мисля, че няма да съм в БГ. Искам да отида в всички държави или поне в тези, за които ми стигне живота (малко гадна шегичка) Искам децата ми да щастливи и внуците ми също. Незнам.......... (май написах ааадскии големи глупости)
'If It's lovin'
That you want'
ахаха тъй като ми предсказаха, че ще доживея 100-102 годинки нямам предства как ще изглеждам няква изкуфяла бабка с прошарена косица и по цял ден ще гледам сапунки и ще мрънкам на тоя дето живее с мене а ако няма кой да ме изтърпи сама ще си говоря![]()
ami predstavqm si se darta hahaha
Представям си се пред компа опитващ се да разцъкам някоя игра и някой набор ми звъни по видео телефона и ми казва:И така всеки ден"Наборе пусни си видео стената да пием по една бира"![]()
I'm darkness, I'm anger, I'm pain
I am master
The evil song you sing inside your brain
Drive you insane
Като стана на 70-80 години си се представям като мн луда бабка.С някаква червена коса,черни дрехи и тениска на любимата ми група.Ще скачам с бънджи от някой мости внуците ми ще се кефят че имат такава яка бабичка
.Мъжът ми ще е същия като мен че даже и по луд....
ми аз само ше опявам на внуците колко готино ми е било като съм била на техните годинибе готина баба ше съм
![]()
"Целувка за лека нощ"
И аз И аз..Първоначално написано от midnight...
Ще им разказвам мой готини преживявания....
Честно да си кажа не се виждам като майка, каму ли като баба...но все пак..=)
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Ще съм най-дивият стар рокер. Ще показвам на младите коя е истинската музика.
Ще разказвам на внуците какви щуротии съм вършил на младини и тем подобни работи. Разбира се, ще им давам и разни житейски съвети, за да не правят грешки.
П.П. Ако не ми е окапала косата, все още ще си ходя с афрото... само дето ще е побеляло.![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
защо ли и аз такаПървоначално написано от neMec`
![]()
![]()
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?