- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къде ще отидете ако избягате от вкъщи?
Къде бихте отишли?
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
hm otdavna go zamislqm i mislq da se ykriq y priqtelq mi 4e nikoi nqma da se seti kade jivee
Бягстото не е решение на проблемите... само допълнително усложнение...![]()
Каквито и проблеми да имам-не бих избягала от вкъщи..защото съм голяма паника,от всичко се шашкам и не мога да се грижа кой знае колко добре за себе сиИначе предполагам,че у някоя приятелка..нз .. х_х
Ъ то мойто няма да е бягство ;Р
Ще отида в една приятелка,3 етажа над мен![]()
da...taka eПървоначално написано от #Gravity Of Love#
Za vsi4ko si ima re6enie
![]()
Първоначално написано от SuNsEt
o dy6ata ela v nas pak 6te vidim togava kak 6te me podstrekava6 napravo da iz4ezvam po-barzo![]()
![]()
![]()
бих отишла в наи добрата ми фр...не че ще бягам просто го имам като вариант
![]()
mi nzm dali izob6to bih izbqgala 6tot sam si strahliva i 6tot posle se nqkoga 6te trqbva da se varna a togava...naistina 6te stane po-lo6o........ina4e ako 6te bqgam tva e lo6o da otida v fr 6tot na6te parvo tam 6te me potarsqt.....moga da otida nqkade s neq i zaedno da mislim kade 6te se kriem...no ne go prepor14vam na nikogo 6tot posle..........
Аз пък няма да отида у моята най добра фр защото родителите са ни приятели и веднага като разберат ще съощят на родителите ми...но предполагам ако ми се наложи у една др приятелка![]()
Ъъ...сигурно ще взема палатката...или при някой приятел на квартира...
Но никога не бих избягала...няма смисъл в моя случай
в невероятни отношения съм с родителите си така че не мисля че бих избягала...но всичко е възможно.ако това стане ще отида в най добрия ми приятел на село или в другото ми село и ще го викна у нас![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
neznam no bih oti6la pri edna rodnina koqto jivee v lylin. \/
ot miluvka na celuvka.ot celuvka na ezi4e.no moje i da e ne6to pove4e!!! :P :*
У приятел.![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
При леля ми или при някоя приятелка.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз ако избягам от вкъщи 6те отида при стар приятел които не съм виждал одавна и нашите няма да се сетят къде съм.![]()
axam ama ne bqx se zamislqla po toq vupros a i ne mi se e nalagalo.Първоначално написано от #Gravity Of Love#
Прдивд , че няма в кой да отида ще се върна в квартирата от работата ми...Така и така 6 месеца съм в нея по време на летния сезон а останалите 6 никой не я ползва зящото са запазени от хотела за нас....
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
Никога не бих избягала. Ако все пак ми се наложи, бих отишла при приятеля си.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
в стриптийз бар !![]()
Ами не мисля да бягам от вкъщи, обаче ако се стигне дотам може би бих отишла у приятелка, защото гаджето го знаят къде живее![]()
Аз нямам причина да бягам от вкъщи ... Нямам проблеми с родителите си . Те са същински ангелчета![]()
Out of control
Ами аз никога не бих избягала от вкъщи.Просто нямам прични.Нашите ме гледат много добре и са много добри.![]()