- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли съвети, какво да правя ?
Благодаря ви приятели ... обадих се на въпросното момиче, обясних и как стоят нещата и каточе ли въпроса се разреши ... тя каза, че в петък тяхните нямало да ги има, ходят си на вилата обикновенно през уикенда и ще ме покани да прекараме нощта у тях, понеже тя харесвала мен повече от колкото моя приятел и за това се съгласила за тройката ... аз както казах нали съм девствен и и обясних това, макар че ме беше срам ... тя каза, че няма от какво да се притеснявам и че ще си прекараме чудесно .. утре ще излизаме с нея само двамата на разходка ... благодаря Ви много ... всичко завърши като по американските филми .. с хепи ендБлагодаря Ви, още веднъж !!! Страхотни хора сте, наистина ... моите поздравления ... =D>
Az ako sam na tvoe mqsto 6te si napravq sevteto sega!6tom momi4eto iska pravete troika,za kvo da 4aka6 "podhodq6toto momi4e".Davai i uspeh!![]()
ei priatel 4esno da ti kaja mnoo si precakal priatelq si. 6tot i toi se e saglasil za troikata i sq kat mu kaje6: "az govorih s neq i tq mi kaza 4e iska sam s mene." toi nqma da ti povqrva i ni6to 4udno da ti tegli edna maina. za tva trqa6e da govori6 parvo s nego ama 6tom tai si re6il uspeh![]()
sumnqqm se 4e nqkoe mom4e 6e 4aka idealnata![]()
ta tfa go praat samo momi4etatai ako naistina be6e gotov ... edvali 6te6e da pi6e6 dali da go naprai6 ili ne ... abe q si dru6 pi6kata f ga6tite ... 4akai da se ojeni6 i na 60g kato se yveri6 4e jena ti te obi4a q iz4ykai zdravo.ne dai da izburzvai o6te ot sega
![]()
![]()
Мъжката мечта е тройка.. Та помисли си дали искаш да помниш цял живот тройка ?
Сега сериозно... каквото и да правите да не забравиш презервативите!
![]()
Първоначално написано от DIVINE_TIME
ади ся Гледаш л отчаяни съпруги ??? Да чако за какво да чака в живота не търциш човека дето сте те на*** най готино търсиш някого който може да понасяш поне 3ч на ден без да се опиташ да го убиеш после![]()
Такаче ти си още малък дребо само се пази пък другото сам ще го научиш само с презерватив и никога с пълна К**** че там и презерватива не помага![]()
Глупости помня по точно искам да забравя ама както и да е ако жените си го помните на мен първия път ми мина с тази мисъм през главата " ади искам да свърша вече майната му що не .... ади да се махна че тая се оказа голям камък "Първоначално написано от menta_loverka
За тройката давай мацето ще си прекара страхотно следователно и ти
А за това дали ще се вредиш не се безпокой дупки **** дал предостатъчно а и щом тя го иска знае акво да прави само да не 20 години по голяма от теб че тогава не е приятно
![]()
Здравейте, приятели !!! Искам да Ви, благодаря за мненията и съветите Ви !!! Днес правих секс за първи път в живота ми, с това момиче за което ви разправях ... Случи се не днес вечерта, както предполагахме че ще стане, а сега на обяд, защото тяхните заминаха още сутринта ... беше невероятно ... !!! Изпитах за първи път толкова желание за хубост и удовлетвореност .... Момичето е много добро на тази тема ... научи ме на всичко което може да си представите .. позволи ми дори в дупето да си го мушна ... момчета, днес правих СЕКСА мечта ... Разбира се с презерватив ... използвахме две кутийки Дюрекс за има няма 2 часа и половинаМоже би съм се изложил, но съм горд ... правих секс !!!
Считам темата за приключена ... може модераторите да я заключат ...
п.п. : Правете секс, не любов !!!!![]()
![]()
6tom go iska6 puk i te dvamata sa naviti napravete go...ama ddz to e vupros na izbor osobenno ako si ot tezi po romanti4nite ne si zaslujava po dobre izz4akai momi4e,koeto naistina ti haresva mnogo.Ako li ne napravete troika
обичаш ли я?
отг:НЕ
а него?
отг:НЕ(то оставаше и да ..ама знам ли те)
=
секс без любов...само ше я наебете и толкоз..ама и тя и тя...курва...как се дава...Ако ме питаш мене щи кажа да чакаш подходящото момиче...тогава няма да е
момче+момиче+ти=най обикновен секс (поне така си мисля...нямам опит в 3-ките)
ти+някоя хуава мацкаа дето наистина обичаш=е на тфаа му са вика секс... (бр...)
ам...да тфа е моето мнение...
п.п:не съм привърженичка на само секса ...без лУбоф...амаа....както ид ае...млъкфам![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
не видях писаното по нагоре![]()
![]()
ама моето мнение по темата е същото...![]()
![]()
гррр
Неподходящ размер на снимка в подпис!
поздравления,че си правил секс! Явно ти е било яко! Въпроса ми е -твоя приятел знае ли? Защото нз далище му е приятно ако не сте му казали да разбере че зад гърба му сте си изкарали толкова добре.
А иначе-всички знаем,че са много малко момчетат,които чакат "идеалното" момиче, с което да прави секс.Повечето предпочитад да си направят севтето и после д асе отдадъ на "живот" . Но аз бих казала на тези които се чудят,че за тях ще е по-хубаво и по време на секс ,а и след това,като знаят че са го направили с човек на който държат.
pich ne e losho da ebesh struva si no se zamisli ako izleze ot na nqkoi ostata ili nai loshoto i nai chesto slucvanoto e nikoga da ne si prikazvate nz zashto taka se poluchava
![]()
ми ако си сигурен,че го искаш и другите с които ще го правиш също го направи все пак ти трябва да вземеш решението всеки си има собствено мнение
Няма да тръгне слух, че си гей (ако от това се притесняваш), ако правиш тройка с най-добрия си приятел. Е... ти нямаш намерение да правиш нищо с него нали?Демек без целувки, пипане или... нещо друго?
Принципно не те съветвам да го правиш. На 15 години не е проблем да си девствен - недей да го правиш само заради имиджа си, защото така губиш шанса да имаш прекрасен първи път. Сексът трябва да е израз на дълбоката връзка между двама души, а не градене на репутация.
Недей.... безмислено е, а и ако нещо се отпуснете с приятеля ти и направите неща, за които после да съжалявате, ще дойде края на приятелството ви.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
Според мен е постъпил правилно. Като имам в предвид, че той е в много добри отношения с момичето и го познава отдавна, а и тя му е обяснила всичко нужно, според мен това е бил един прекрасен първи пътНе знам само приятелят му как ще реагира, ако разбере.
![]()