- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да зарастне девствената ципа?
kogato cipata se skusa vednuj i ima kruv pri 2-3 kontakta moje li sled vreme kogato momi4eto pak pravi sex da se poqvi kruv i cipata da e bila zarastnala
Модерирано от Barbie
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.
Да..след всеки сексуален контакт ципата зараства..ако си извадиш едното око-ти израства друго..ве въобще тва човешкото тяло е странно нещо..
нормално е да има кръв при първите 2-3 пъти но ципата не може да зарастне![]()
![]()
![]()
ако използваш кануконлит /баси така ли се пише/
Щом..абе незнам ама...си е яко..абе странно но за това незнам но мисля,че зараства/Първоначално написано от menta_loverka
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Не може да зарастне
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
сигорноПървоначално написано от girl_in_black
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Za bonus info tva estestveno ne moje da stane.Edinstveniq na4in e s operativna namesaПървоначално написано от menta_loverka
Неподходящ размер на снимка в подпис!
cipata NEmoje da zarastne i nqma takiva sky4ai. pri redki polovi aktove samata matka gubi elasti4nostta si i syotvetno stava po-tqsna .. ta ottam idva bolkata i nqkoi jeni si vuobrazqvat 4e tazi bolka idva ot `zarastnalata cipa` ... pri za4estqvane na polovite aktove tozi problem ot6ymqva![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
btw ima operacii (dokolkoto znam sus lazer) za vuzvru6tane na devstvenostta .. predi 1-2 godini bqha stanali hit v 4ujbina i struvat 200 - 300 evro
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Кръв може да има дори и третия път когато правиш секс защото не винаги се разкъсва от първия.Но е невъзможно отново да зарастне.
kategori4no ne
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
тя никога не зараства просто има един изключително малък брой жени чиято девствена ципа е много еластична и ги боли всеки път като правят секс,но в никакъв случай не зараства
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Тя ако зараства6е за жените секса 6те6е да е адски гадно не6то....
Всеки път да ти е като за първи![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
съгласна съмПървоначално написано от _butterfly_
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
не съм чела мненията и сигурно ще се повторя, но ципата не може да се възстанови без намесата на хирург, ей тъй от самосебе си.![]()
SMILE FOR ME NOW
не може да зарасне трябва да си купиш![]()