- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се боря ли....за него съм малка
Sre6nah edno mom4e...i se vlubih do poluda..nikoga do sega ne bqh obi4ala takaDamz..tva e hubavo vseki 6e si kaje..AMA NE
ne i kogato toi e na 18,a az na 15...nqkoi 6te kajat "e kvo?!?ne e mnogo razlikata"e da de ,ama toi ne misli taka..az mu priznah a toi mi otvurna "sry,az nqma kak da ti pomogna"i si4ko tva samo 6tot sum bila MALKA
ae pls kvo da pravq...da se borq li.da mu dokaja li 45e e vajen akula ne godinite..ili prosto da si traq i da se otkaja
![]()
![]()
![]()
.!.
расни по бързо![]()
Амия по-добре не се бори,май на него не му е проблема в това че си малка,да бе да,НЕ си!Ти сама предцени дали си заслужава...
![]()
spored men ako be6e proqvil nqk1v interes nqma6e da mu puka 4e imate razlika samo nqkvi si 3 god ne si zaslujava mila m1je ima mn 6tom ti e kaz1l taka i ako prod1lji6 da se bori6 6te zapo4ne6 da s1sipva6 sebe si tva e samo mom4e prosto ne si zaslujava 6te doide dr po hubav ot nego koito 6te otg na 4uvstvata ti a nqma da te otreje taka selski ne padai tolkova nisko dokaji mu kakvo e izpusnal i go nakarai toi da bqga sled teb a ne ti sled nego povqrvai mi ne go karai da se misli za velik srini samo4uvstvieto mu i mu dokaji koq si pozdravi i uspeh napravi tova koeto ti podskazva s1rceto i se opitai da otbegne6 gre6kata za da ne te boli teb samata
казал ти е че си малка просто защото е нямало кво друго да измисли.изобщо не си малка.ти тука не виждаш ли некви 12-13 годишни лапета дет ходят с 20 годишни батковци/може да лъжат но тва е друг въпрос/мом4ето явно не си пада по теб или пък има някоя друга![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Хмм..според мен те е излъгал,защото 3 години наистина не са много и едва ли това е истинската причина за да не иска да е с теб.Поне аз така смятам...
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
[quote="~BoRn^InLoVe~"]казал ти е че си малка просто защото е нямало кво друго да измисли.изобщо не си малка.ти тука не виждаш ли некви 12-13 годишни лапета дет ходят с 20 годишни батковци
може да е различен![]()
[quote="ку-ку"]И това го имаПървоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Emi 3 godini ne sa mnogo ,6tom ti e kazal, 4e si malka i za nego 3 godini sa mnogo ,zna4i 4e ne izpitva nikakvi 4yvstava kam teb i opravdanieto my v sly4aq e 4e si malka za nego.Az sam na 12 i xaresvax edno mom4e, koeto be6e 5 godini po-golqmo ot men , no se borix i sled vreme(9 meseca) tragnax s nego , no 6tom tragnaxme sprqx da go xaresvam i zatova skasaxme
ne si malka a prosto ti go kazva po - vnimatelno
i ko are sq da se grumne6 az sum na 14 a haresvam 22 godi6en m/u nas vruzka ne moje da ima i to ne za6toto sum malka a za6toto ne me haresva krai i .
той или има предразсъдъци, или такти4но те е отрязал... но и в 2та слу4ая губиш...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ем аз да ти кажа, както съм на 18 тез 15 годишните и надолу са ебати досадните хлапета то бива бива да расъждаваш толкоз по детски... просто е басурдно стават само за кавали тфа ми е мнението....
и аз мисля такаПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
So free
ОоОо .. щом така ти е казал..наистина всеми го остави колкото и трудно да ти е трябва да го преодолееш- няма как ..но пък интересно ми е.. разликата не ви е въобще много голяма...![]()
![]()
3 години не са чак такава разлика.Мисля, че друга е причината да не сте заедно...Той може просто да няма чувства, иначе, ако имаше-при толкова малка разлика, надали нямаше да се съгласи да сте заедно, но хора всякакви.
да бе разликата по принцип не е голяма,но като възприятия точно на тези години е огромна.Той гаджето ми така ми каза(той е на 20,аз на 17),че съм мноо малка и един ден след това тръгнахме=)така че не се отчайвай и отказвай=)))
Feel my pain
Съзрявай по бързата процедура и му покажи какво ще изпусне.![]()
коооооооо айде да не се отдалечавам от темата ама ай не слагай всички под общ знаменателПървоначално написано от w0sh
аз съм на 15 и не смятам че съм "баси досадното хлапе" което разсъждава по детски щот мааму стара аз колкото съм преживяла и квот ми се е случвало някой 18 годишни имат дълго да ми дишат праха .....
![]()
![]()
So free
Първоначално написано от woshia_style
ако питаш мен по отговора му съдя че той не е дорасъл да е с теб![]()
Еми според мен не е заради разликата, а просто това е измислил, за да те отреже..![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
Май май така е станало а ?Първоначално написано от _`SoMeThInG_StRaNgE`_
Има ги всякакви,може да му се ебе и да се опитва да те впрегне;Може да не си му интересна.....В интерес на истината ...там 14-15 годишните наистина са много досадни..в крайна сметка всеки си е за себе си,но така болшинството...абе не е работа,ти на 15 той на 18......не съм съгласен...няма за какво да си говорите освен тия ваще детски глупости....
съгласен съм в това ,че 14-15 годишните са много досадни....ако се ялюбат и стават кат комариПървоначално написано от Pepon
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
zareji go toq ne si zaslujava![]()
√$ĨﭲKǿ