- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съвети за първия път при момчетата
Аз съм момче на 14 години и съм девствен но след около 3 или 4 дни най вероятно с приятелката ми ще пеавим секс . Не съм казвал че съм девствен и тя не ме е питала , а знам че тя не е и честно казано не мисля и да й казвам . Ще използвам презерватив даже ще си взема и да опитам вкъщи че да не стане кунфузноТа знам че ще ви се стори леко безмислена темата но може би за вас и моля накой хора които просто искат да помогнат а не да се избазикат с мен да ми кажат някой съвети които примерно е полезно да знам . Благодаря
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Просто после виж да пуснеш темата- " Дали е бременна" на правилното място.
nqma kakvo .... druj se estestveno i sus samo4uvstvie
ako te popita dali si go pravil i predi .. sam si predceni dali da i kaje6 i obmisli riskovete za vruzkata vi ako q izluje6 ..
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Интересно ми е, че преди да пускат дадени теми, хората изобщо не проверяват дали има такива, които може да дори им свършат работа.. Извиняам се, че не помогнах, но не се сдържах да напиша това.. Ама та.. вече ми омръзна!
За къде бързаш ве пишлеме, я земи изчакай една-две годинки![]()
А тя на колко е ?!![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
и тя е на толкова
викни ме и мене да помагам![]()
![]()
![]()
![]()
Така де по темата... НЕ ЗАБРАВЯЙ ДА СТИСНЕШ РЕЗЕРВОАРЧЕТО ЗА СПЕРМАТА НА ПРЕЗЕРВАТИВА ЧЕ АКО ОСТАНЕ ВЪЗДУХ ПИЧКАТА ЩЕ РАЖДА ТВОЕ ИЛИ НЕЙНО КОПИЕ
![]()
![]()
![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Отпусни се, отдайте се на продължителна любовна игра, орална любов. Може да извадиш презерватива и да й го дадеш, когато тя прецени ще го отвори, може и да ти помогне със слагането. Остави я в повечето случаи тя да ръководи нещата, да бъде отгоре.
em nz po dobre i kaji 4e ne si prail sex o6te 6oto ako se izduni6 6e te razbere a ako i kaje6 4e ne si devstven i se izduni6 posle staa malko kofti![]()
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
ако ми са помолиш още малко може и да про4ета![]()
![]()
бтв дръж са естествено бре
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
По-добре й кажи, че си девствен, така ще е по-добре и за двама ви. Иначе дръж се естествено и всичко ще е наред.![]()
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
Сигурен ли си, че достойнството ти е достатъчно дълго, за да я задоволиш? (Някак си на 14 год. не съм сигурен че е пораснало достатъчно)![]()
наи много да му е 14 см.....познах ли?Първоначално написано от Анонимко
детски работи секс ше ми правят смешници![]()
![]()
![]()
![]()
Слушай батко си. Тя е легнала, събуй се, извади го, след известно време го избърши, прибери го и си тръгни.
баси! лапета са ебът ае простотия
Raise your fist!
Brei na 14 i 6e ebe ve4e tctca gadjeto sig e na 12 ili 13 nali
lele tuka naistina se 4uvstvam star 6e zema da se ograni4a s drugi tema O_o
Неподходящ размер на снимка в подпис!
=D> bravo moito dete hqhq 4estito sex 6te prai.. abe manik q se skrii nakade kak moji na 14 godini sex da mi prai6..
hqhq ti zn ko e pu*ka.. i zn kade ti se namira pishleto... hqhqh
nvm ama milq 4e na 14 g ne e uda4na vazrast za sex... ama va6a si rabota...
vie si zn..
![]()