- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- тестове за бременност кажете това онова за тях...
Iskam da vi pomolq da mi obqsnite za testovete za bremennost malko......Koi sa nai dobrite i kak se polzvat a su6to taka i kolko struvat....Molq vi znam 4e tuka ste mnogo mili i se nadqvam da mi pomognete
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
3-4 lv struvat
s tqh ti davat kalendar4e ..![]()
nadejdni sa i mn lesni za polzvane![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Ох, ох колко сме мили верно...нз колко вида има тестове, правила съм само Шур Чек, 3 кинта. има си пипета 3-4 капки урина слагаш в отворчето и 4ака6 5-10 минути (не повече от 10) махаш едно дето се плъзга и гледаш чертите..ако е една, теста бачка и не си бременна..а, ако са две, пак теста бачка ама и корема ше надуеш..абе кво обеснявам, то в упътването и картинки има![]()
МомИче съм!
ahaam drug e problema 4e mnogo me e sram da si kupq i ve4e neznam kakvo da pravq......a i imam kum 2 leva 6toto sum nakazana i na6te ne mi davat pari nqkoi po-evtin test nqma li?
Поискай от някой/я приятел/ка,сигурна съм,че няма да откажат щом е за такова нещо. Няма от какво да те е срам. Отиваш в някоя далечна аптека,в която никой не те познава и така! Спокойно!Първоначално написано от Анонимко
Тестовете са около 3 лева. С всеки тест има упътване как да се направи.
Ако наистина имаш съмнения, най-добре поискай пари от приятелка или от момчето.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
1 позната си беше купила тест за 1 лв. Не знам какъв беше-тип лента, която се потапя в урината, но беше за 1 лв.Първоначално написано от Анонимко
Има и други варианти-поискай пари назаем от приятелка. Поискай пари за теста от приятеля ти!
има тестове и за лев, има и за 4-5. Иди в аптеката и попитай, късмет ти желая. в почти всикчи има упътване как се правят!
Тестовете за бременност са на различни цени, има от типа лентичка за 0,80-1 лев, но те се продават без чашка за урината, има по 2,50-клиър тест, на които пише, че показват резултат до 7 дни след акта, ама да това е пунта-мара. Прехвалените шуър чек са към три лева. Моят съвет е да чакате закъснение, защото преди това теста ще е отрицателен. Престо показват няколко дни преди датата на цикъла, но са над 5 лева.