- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- часът е 12:14 и аз пак съм на линия
в превод - приятно спамене без мен...![]()
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
"Както и да е. Спамете си свободно. Няма да ви безпокоя повече." ?Първоначално написано от tuzaro
във варна не знам ама зангадор,кариби,сото,импул ,ямайка и ла пиовра много ме кефат по морето иначе пловдив най клуб,планета пайнер exit има достаПървоначално написано от w0sh
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
спами и ти де тцтцт не се ядосвай за глупостиПървоначално написано от beyond_transience
Йеее екзит туй в варна е най-скапанта дискотека дето ходят само пубери и педофили![]()
тука не е така ама има една чака рака там границата горна е 15 годишни по големи рятко се срещат
хаха то само кат ги видиш хлпаетата с бирите и залитата вече не мога да припарвам до тез дискотеки на мене ми дай Xtravaganzza Arrogance Arro-dance дет си заслужава да отидеш
Така е и аз съм от Варна..Къде ходиш ти?Първоначално написано от w0sh
![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
аааа тея 13 годишните зели по една бира смъкнали панталоните и са вече рапъри йойо мада факъ и след малко си перат червата в тоалетната
Аз чух,че вече в Екзит искали лични карти...![]()
споменах по-горе предимно ан златните или в екстраваганцаТака е и аз съм от Варна..Къде ходиш ти?
Xtravaganzza Arrogance P.r. и от време на време Планета посещавам аз ама не съм ходила от много време...![]()
Пи ар не ме кефи много бая е западнала... на масай се случва да ходя ама рядко ем пуска фейс контрола.
ти май си фена на семейство симсън и аз съм им фен
Кво няма да си перат червата аз къфто съм оцетник таз зима ходих на лагер с некви зайци натръшках ги сичките с някво менте от 20 лева бахти... драйфаха като за последно.
Първоначално написано от tuzaro
Много ме забавляват![]()
то менте пак добре ама бира постоянно трябва да пикаеш пак мене както ме мързи и за тва пия само твърди работи
такаи трябва аз даже почти ен пия друго освен текила и то от скъпите (амнезия в бутилка)
аз съм любител на водка абсолют
не пия водка от нея ме боли дроба после....
Пф пуснал съм щкембе ся си обещавам тържествено че в края на август се мятам в Мусаши-то на бай миьо крика и си прая пресата както си му е реда ааамаха
аз от няколко дена пак почнах пресата ама нещо ми идват цигарите в повече и бързо се уморявам
аз ги отказах нъцки![]()
май само аз и ти останахме![]()
та се оказва ми то и аз към 2 часа ще лягам...
МНОГО ПОЗДРАВИ НА АДМИНИТЕ АКО Я ЗАКЛЮЧАТ ДА ИМ ИЗСЪХНАТ ЯЙЧНИЦИТЕ АЙ СЪС ЗДРАВЕИ ЛЕКА НА СИЧКИТЕ бАНДИТИ И ГЪЗАРИ АДМИНИ :Р