.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Guest

Съмнения ....

Ами на 18 години съм, сега, и , не знам дали е проблем, ама пенисът ми е 14 см, и не знам, понеже чувам, че повечето имат над 16 , или поне така се твърди ... искам да запитам, дали за момента има вероятност да порасне още ( да поясня, ако има връзка, че брада по лицето ми започва едва сега да расте) ... и дали ако си остана с този размер, би ми вършил работа в секса, и като цяло малко ли е това ?

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Хората се развиват физически доколкото знам до 26-годишна възраст,така че би трябвало да се доразвиеш...ако ли не,не знам дали би било голям проблем..
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

извадих линийката да погледна ми де да знам твоя се води малък ама все пак има не6то...може да порасне още щот и аз съм чувала че човек са развива до 20 или 20 и нещо.бтв как ся почва да ти расте брада бе нищо поне си са оттървал от бръснене
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    Хората се развиват физически доколкото знам до 26-годишна възраст,така че би трябвало да се доразвиеш...ако ли не,не знам дали би било голям проблем..

=D> =D> =D> na su6toto mnenie sum spx i tfa e dostata4no.. ama 6tom ot sega po4va da ti raste bradata.. na4i prosto po4va6 po kusno da se razvuva6
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си