.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Оф я дайте малко от вашия акъл насам..:РрРрРрРрРрР

Тия теми може да са ви втръснали вече... Значи има едно момче, което е малко далеч от мене в момента, когато се видим той е някакъв странен държи се странно на моменти обаче е много готин и се държи страхотно с мене(особено от когато е далеч). Пише СМСи и се чуваме през ден най-много през два. Аз наистина много го харесвам, но дали и той ме харесва според вас???
    П.П. Ако има нещо неясно в темата ще следя форума питайте ме. PpPlLlSsS
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Ми аз лично няма да тръгна да звъня на някой който не ме интересува ...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Mi to mai po 4esto az mu zvanq daje i po4ti vinagi pak toi samo prezvanqva
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

И тва е нещо! Щом те стреля, значи си мисли за теб
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Оо.. не възлагай надежди!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Цитирай Първоначално написано от kAdrOkoSkA
    Оо.. не възлагай надежди!
    Tva ne go razbrah malko ama kakto ida e az ne vlagam po princip

Re: Оф я дайте малко от вашия акъл насам..:РрРрРрРрРрР

Цитирай Първоначално написано от BuHa|'u_InLovE
    ...и се държи страхотно с мене(особено от когато е далеч)...
    хех...
    ~!1912!~

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Това значи, че нямате бъдеще и че с 1 обаждане и 2 смс-а през ден не държи особено на теб
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Аз не мисля, че те харесва...
    ♥ ♥ ♥

ако те харесваше щеше да направи нещо повече
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    off bati temata..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Mi to mai po 4esto az mu zvanq daje i po4ti vinagi pak toi samo prezvanqva
    Ostavi go vednuj pone,toi da ti zvunne pruv,a ne ti purva i toi da ti otvru6ta!Opitai edin den bez ti da go tursi6 i dori bez da mu otvru6ta6 da vidim dali 6te te tursi ako te tursi,moje i da zna4i ne6to ... moje bi....malko sumnitelno de ama kakto i da e uspeh

Мега фен Аватара на sasha_90
    В какъв смисъл е "странен"?

sladkish_14
    Guest
    оххх,забрави го!Престани да си даваш парите за глупости според мен нищо няма да излезе и това момче,ако не е от твоя град,направо си избии илюзията от главата,че те харесва..просто си играе

Град
    Варна

Re: Оф я дайте малко от вашия акъл насам..:РрРрРрРрРрР

Тия теми може да са ви втръснали вече... Значи има едно момче, което е малко далеч от мене в момента, когато се видим той е някакъв странен държи се странно на моменти обаче е много готин и се държи страхотно с мене(особено от когато е далеч). Пише СМСи и се чуваме през ден най-много през два. Аз наистина много го харесвам, но дали и той ме харесва според вас???
    П.П. Ако има нещо неясно в темата ще следя форума питайте ме. PpPlLlSsS
    Положението не е особено розово, щом като се видите се държи странно.. а иначе е готин... (може да го е срам... ама все пак поговорете )

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от kAdrOkoSkA
    Това значи, че нямате бъдеще и че с 1 обаждане и 2 смс-а през ден не държи особено на теб
    Ооо я стига глупости ! Това значи, че си мисли за нея. Ти кво искаш да и се обяснява в любов всяка една секунда ли? Много ясно, че няма да стане. Първо трябва да се опознаят... да се посвалят малко ... а любовта (може би) ще дойде с времето.

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    оххх,забрави го!Престани да си даваш парите за глупости според мен нищо няма да излезе и това момче,ако не е от твоя град
    че защо пък като не е от нейния град задължително няма да излезе нищо? аз мога да кажа,че ходя с едно момче,което не е от моя град и вече 4 месеца сме щастливи заедно.Както казват хората:"За любовта граници няма!" \/

Ami nqkoi ne sam me razbrali poznavam se s nego ot 2 godini i nqkoi drug mesec svalqme se otdavna i e ot moq grad no v momenta go nqma i ne se znae dali 6te se varne da jivee tuka. A otnosno tova kakvo zna4i stranen - ami ne moga da vi obesnq kato sme samo dvamata se darji po razli4no a kato sme cqla kompaniq.. offff ne moga da vi obesnq prosto e stranen na momenti no tova ne ozna4ava 4e ne mi obry6ta vnimmanie edva li me razbrahte no i az ne go razbiram

Едва ли, дори да те харесва, да го допунем, казваш, че е далеч ... разстоянито е голям проблем и смятам, че могат да го пренебрагват хора, които имат сериозна връзка (вече ходят) и сериозни намерения. Но в случая мисля, чее по-добре да си намериш друг - готини много
    Memento moriendum esse!

Мега фен Аватара на koalka
    Възможно е, защо не се видите на среща, т.е. да го поканиш като си е тука?

Град
    Непостоянно
    mi ima 6ans da si pada po teeb 6ot poznavam mn hora koito sa po4vali taka i sa si ijme e mnogo got daje i da s amalko po-dale4ko...ama kakto kazaha po-gore za lubovta granici nqma ama se pak ima 6ans i da ne te
    .!.

Ami dnnes kato govorih i toi mi kaza 4e drugata sedmica nai veroqtno 6te si doide kaza sa6to 4e 6te ubedi maika mi da idem na no6na diskoteka ( ne 4e sam malka ama maika si ima pri4ini da ne me puska s vseki na disko ) i mi kaza 4e mn iska da me vidi i 6te napravi vsi4ko vazmojno da si doide no ne zavisi ot nego, koeto e taka

Град
    на плажа =)
    Ami dnnes kato govorih i toi mi kaza 4e drugata sedmica nai veroqtno 6te si doide kaza sa6to 4e 6te ubedi maika mi da idem na no6na diskoteka ( ne 4e sam malka ama maika si ima pri4ini da ne me puska s vseki na disko ) i mi kaza 4e mn iska da me vidi i 6te napravi vsi4ko vazmojno da si doide no ne zavisi ot nego, koeto e taka
    Еее... Ми идеално. Виж, всичко се нарежда. Моя съвет сега е да се отделите нанякъде вечерта (да се каширате от майка ти) и ...

Град
    Там, където е сърцето...
    Недей му звъня известно време и ако те харесва сам ще те потърси.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Не вярвай на никой тука Не,сериозно,откъде да знаем ние?Тия неща не можеме да ги разбереме от три реда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си