- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Оф я дайте малко от вашия акъл насам..:РрРрРрРрРрР
Тия теми може да са ви втръснали вече... Значи има едно момче, което е малко далеч от мене в момента, когато се видим той е някакъв странен държи се странно на моменти обаче е много готин и се държи страхотно с мене(особено от когато е далеч). Пише СМСи и се чуваме през ден най-много през два. Аз наистина много го харесвам, но дали и той ме харесва според вас???
П.П. Ако има нещо неясно в темата ще следя форума питайте ме. PpPlLlSsS
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Ми аз лично няма да тръгна да звъня на някой който не ме интересува ...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Mi to mai po 4esto az mu zvanq daje i po4ti vinagi pak toi samo prezvanqva
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
И тва е нещо! Щом те стреля, значи си мисли за теб![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Оо.. не възлагай надежди!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Tva ne go razbrah malko ama kakto ida e az ne vlagam po principПървоначално написано от kAdrOkoSkA
хех...Първоначално написано от BuHa|'u_InLovE
~!1912!~
Това значи, че нямате бъдеще и че с 1 обаждане и 2 смс-а през ден не държи особено на теб
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
ако те харесваше щеше да направи нещо повече
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
off bati temata..
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ostavi go vednuj pone,toi da ti zvunne pruv,a ne ti purva i toi da ti otvru6ta!Opitai edin den bez ti da go tursi6 i dori bez da mu otvru6ta6 da vidim dali 6te te tursiПървоначално написано от BuHa|'u_InLovE
ako te tursi,moje i da zna4i ne6to ... moje bi....malko sumnitelno de ama kakto i da e
uspeh
оххх,забрави го!Престани да си даваш парите за глупостиспоред мен нищо няма да излезе и това момче,ако не е от твоя град,направо си избии илюзията от главата,че те харесва..просто си играе
![]()
Положението не е особено розово, щом като се видите се държи странно.. а иначе е готин... (може да го е срам... ама все пак поговоретеПървоначално написано от BuHa|'u_InLovE
)
Ооо я стига глупости ! Това значи, че си мисли за нея. Ти кво искаш да и се обяснява в любов всяка една секунда ли? Много ясно, че няма да стане.Първоначално написано от kAdrOkoSkA
Първо трябва да се опознаят... да се посвалят малко ... а любовта (може би) ще дойде с времето.
че защо пък като не е от нейния град задължително няма да излезе нищо?Първоначално написано от sladkish_14
аз мога да кажа,че ходя с едно момче,което не е от моя град и вече 4 месеца сме щастливи заедно.Както казват хората:"За любовта граници няма!" \
/
Ami nqkoi ne sam me razbrali poznavam se s nego ot 2 godini i nqkoi drug mesec svalqme se otdavna i e ot moq grad no v momenta go nqma i ne se znae dali 6te se varne da jivee tuka. A otnosno tova kakvo zna4i stranen - ami ne moga da vi obesnq kato sme samo dvamata se darji po razli4no a kato sme cqla kompaniq.. offff ne moga da vi obesnq prosto e stranen na momenti no tova ne ozna4ava 4e ne mi obry6ta vnimmanie edva li me razbrahte no i az ne go razbiram
Едва ли, дори да те харесва, да го допунем, казваш, че е далеч ... разстоянито е голям проблем и смятам, че могат да го пренебрагват хора, които имат сериозна връзка (вече ходят) и сериозни намерения. Но в случая мисля, чее по-добре да си намериш друг - готини много![]()
Memento moriendum esse!
Възможно е, защо не се видите на среща, т.е. да го поканиш като си е тука?
mi ima 6ans da si pada po teeb 6ot poznavam mn hora koito sa po4vali taka i sa si ijme e mnogo got daje i da s amalko po-dale4ko...ama kakto kazaha po-gore za lubovta granici nqmaama se pak ima 6ans i da ne te
![]()
.!.
Ami dnnes kato govorih i toi mi kaza 4e drugata sedmica nai veroqtno 6te si doide kaza sa6to 4e 6te ubedi maika mi da idem na no6na diskoteka ( ne 4e sam malka ama maika si ima pri4ini da ne me puska s vseki na disko ) i mi kaza 4e mn iska da me vidi i 6te napravi vsi4ko vazmojno da si doide no ne zavisi ot nego, koeto e taka![]()
![]()
![]()
Еее... Ми идеално. Виж, всичко се нарежда.Първоначално написано от BuHa|'u_InLovE
Моя съвет сега е да се отделите нанякъде вечерта (да се каширате от майка ти) и ...
![]()
![]()
Недей му звъня известно време и ако те харесва сам ще те потърси.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Не вярвай на никой тукаНе,сериозно,откъде да знаем ние?Тия неща не можеме да ги разбереме от три реда...