.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    mimi_mimi_mimi
    Guest

От случайност до мания

От известно време чета тук, но се случи нещо, което не мога да споделя с никой и ще пиша тук. От края на миналата седмица една приятелка на майка ми е на гости и спи в хола и в понеделник вечерта като ходих до кухнята и я видях да мастурбира и когато свърши тя си отвори очите и ме видя. Офейках веднага, но цяла нощ си мислих за това, което видях и на следващата вечер отидох нарочно по-късно, когато всички бяха легнали - тя четеше книга - стояхме и се гледахме няколко минути и тогава тя мушна ръка под чаршафа и го направи пак и аз я гледах през цялтото време - знам, че е откачено, но беше ужасно възбуждащо, нямах търпение да се прибера в стаята си и да го направя и аз. Снощи пак отидох - тя ме чакаше и започна веднага след като се появих. Този път съвсем откачих - дръпнах си един стол и го направих и аз. Знам че съм луда - майка ми ще ме убие, ако разбере, но никога преди не съм се чувствала толкова възбудена и не съм свършвала така. Страх ме е, но нямам търпение да дочакам вечерта и да го направим пак.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Може да си лесбийка, знае ли човек.. Намери си женско гадже и пиши кво е станало.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    aman ot lesbiiki....
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от monityY
    aman ot lesbiiki....

Недей, че и ти имаш такава тема

А за авторката.. ами, щом ти харесва.. Не знам какво друго да ти кажа..

е то незнам кво да кажа просто все едно момче да се възбуди като види някой да бие чикия

Craig David-Walking Away

malka_sladka i brutalna f
    Guest
    Автор Съобщение
    lamzzzercho Пуснато на: Чет Авг 16, 2007 10:30 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

е то незнам кво да кажа просто все едно момче да се възбуди като види някой да бие чикия

mi da taka e.ebati izvra6tenieto

Guest
    Цитирай Първоначално написано от lamzzzercho
    абе бе е същото да ти кажа

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Поредните болни фантазии на някое лапе ...

Супер фен
    mi.....no comment!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Набих си чомбер

Emi ... tva si e izvrateno ... ne vqrvam nqkoq PRIQTELKA na maika ti da napravi tva ...
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Голям фен Аватара на 50cent
    spored men e normaln da se vuzbudi6 ama kakto i da e prosto nehodi pri neq a ako moje6 si go pravi sama 4e e nelovka situaciqta dori ako ti ne go vijda6 prosto si masturbirai sami4ka

Guest
    vari taq ve4er pri neq i i pomogni s masturbaciqta. pomoliq i tq da ti pomogne s tvoita i kat go napravite pi6i tuka prodrobnostite.

Guest
    това е много готино нещо. много се кефя че си намерила такава партньорка за мастурбиране. а само не каза на колко години си и жената също на колко е.
    п.п. бахти тия кучки ша ма пребият

Guest
    GlEdaM i nE vQrvAm Na UshItE sI

Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    Emi ... tva si e izvrateno ... ne vqrvam nqkoq PRIQTELKA na maika ti da napravi tva ...
    освен ако и майка и не е такава откачалка

Craig David-Walking Away

Цитирай Първоначално написано от lamzzzercho
    Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    освен ако и майка и не е такава откачалка

Леле, недей.. току виж и трите заедно са тръгнали да мастурбират

Ъъъ според мен имаш някфи лесбийски наклонности Лошо няма, щом ти харесва...само гледай майка ти да не ви хване
    Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
    Как напевно ти шепти.
    Вслушай се в песента!
    По лицето ти търкалят се сълзи...

ку-ку
    Guest
    кво да ти кажа...ще те уреда с една фр и аз я хванах /само дето не реагирах като теб/ може пък и да си допаднете

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Може да си лесбийка, знае ли човек.. Намери си женско гадже и пиши кво е станало.
    [-o<

Ahah!Otvrat pravi si go sami4ka ili pone zaedno s neq v smisul da si pomagate vzaimno! taka 6te e o6te po-silno izjivqvane!

Фен Аватара на Poulet
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 50cent
    spored men e normaln da se vuzbudi6 ama kakto i da e prosto nehodi pri neq a ako moje6 si go pravi sama 4e e nelovka situaciqta dori ako ti ne go vijda6 prosto si masturbirai sami4ka
    \/
    Две хубави очи,
    Душата на дете.
    В две хубави очи
    Музика лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    i az mislq taka

Голям фен Аватара на 50cent
    ne e be prosto hormonite i blikat sq iska sex tva onova

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    vari taq ve4er pri neq i i pomogni s masturbaciqta. pomoliq i tq da ti pomogne s tvoita i kat go napravite pi6i tuka prodrobnostite.
    Пхаха може и едно езиче да и пуснеш

Щом и е интересно на момичето да продължава в същия дух... По мое мнение тва си е егати извращението...остава и да каже че гледа как баща й си бие чикии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си