.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Кога се започват противозачатъчните?

hora koga se vzimat protivoza4ata4nite za pruv put? na men vsi4ki mi kazvat a i na opakovkata pi6e ot 1-viq den sled kato ti e do6al menzisa, no ginekolojkata mi kaza da gi vzema ot 4tq? iskam da popitam dali ima drugi takiva koito sa gi po4nali taka za6toto ne znam sega kakvo da pravq

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    по принцип се пият от първия ден на менструацията и веднага имат противозачатъчен ефект. Но може да ги почнеш произволно до 5-ти ден от началото й, но първите 7 дни от приема на хапчетата, те нямат противозачатъчен ефект. Послушай гинеколожката си, но първата седмица от приема им ползвай и презерватив!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    по принцип се пият от първия ден на менструацията и веднага имат противозачатъчен ефект. Но може да ги почнеш произволно до 5-ти ден от началото й, но първите 7 дни от приема на хапчетата, те нямат противозачатъчен ефект. Послушай гинеколожката си, но първата седмица от приема им ползвай и презерватив!
    da prav e na 1999%
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Всъщност гинеколог ми е казвал, че това, че могат да се вземат и след 1-вия ден на менструацията, е пълна глупост. вземат се от първия ден, за да се следва естествения ритъм на организма.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Свищов
    На самата листовка така пише. Аз последният път като почвех прием на противозачатъчни ги почах от 3-ти ден.

Re: Кога се започват противозачатъчните?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hora koga se vzimat protivoza4ata4nite za pruv put? na men vsi4ki mi kazvat a i na opakovkata pi6e ot 1-viq den sled kato ti e do6al menzisa, no ginekolojkata mi kaza da gi vzema ot 4tq? iskam da popitam dali ima drugi takiva koito sa gi po4nali taka za6toto ne znam sega kakvo da pravq

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

щом гинеколожката ти ти е казала така - послушай я.

Guest
    protivoza4ata4nite ne sa li aktivni 4ak 1 mesec sled zapo4vaneto im ?

Град
    Свищов
    Ако си ги започнала на първия ден от менструалното кървене, стават активни още с първото хапче. Ако си ги почнала между 2-ри и 5-ти ден, първите 7 хапчета не са активни!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си