- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Я кажете момичета какви момчета ви харесват
Задавам няколко въпроса
1.Мълчаливи момчета харесватели
2. Интересни
3.Скучни
4.Мускулести
5.Грозни
И кажете какво точно в едно момче харесвате какво гледате външноста ли характера ли или милоста му а за мълчанието да не говориме че нито едно момиче не и харесва едно момче готино което мълчи.... ееее вие сте
Ооо даа... адски много си падам по грозни и скучни момчета.![]()
![]()
![]()
Не знам ама ти тряа да си много прост, че да пуснеш такава тема.Да си чувал случайно от някъде, че всеки си има различен вкус ???????????????????
първо разбрах та ама ми костваха много усилия и СТИГА ПУСКАХТЕ ЕДНАКВИ ТЕМИ .харесваме квот додистига питахте дали си падаме по емота,по ниски,по високи,по зелени очи,по тихи,по усмихнати.писна ми
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Има вече такива теми, търси преди да пишеш
По темата: Ами аз лично нямам точно определен тип. Момчето тря да не бъде по-умно от мен, с мусколи, може и без, ама да е добре сложен, тря да ме забавлява и т.н. Общо взето това е![]()
haresva6 tova koeto ti doide ot vytre nali ima6e 1 prikazka syrceto ne izbira v kogo da se vliubi sega moje da napi6a 4e haresvam edi kakvi si a utre da se vliubq to4no v protivopolojnoto
да тъй е случвало ми се еПървоначално написано от LaDy^DaQnA
ужас
Хмм... и това го има.Първоначално написано от LaDy^DaQnA
![]()
Първоначално написано от LaDy^DaQnA
Йей, откри топлата вода!![]()
За съжаление тая твоя забележителна способност и аз съм я прехванала май.Първоначално написано от DeePurple
![]()
и азПървоначално написано от Just_say_no
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ама край вече няма обещала съм си
Апфф.. ако знаеш колко пъти и аз съм си "обещавала" ама не става. Просто самото тъпо женско чувство ни прави такива.Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
![]()
абе кво женско чуство мама му стара да харесвам некаф 80 кила..е в лице е ебати сладура ама не искамПървоначално написано от Just_say_no
![]()
![]()
![]()
много съм тъпа много
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми какво те спира бе???Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
Като го харесваш кажи му... покажи му... не трябва да се предаваш толкова лесно. Ние сме жени защото иползваме слабостта на мъжете към нас и така командваме парада.
![]()
абе въпроса е там че той ми се натискаше жестоко нахално...ама аз тъпата тогава казах не.и после зе нещо да ми става.може би е зарад тва че много са кефя на такива директни мом4ета.оф тъпа сам ве аз кат ви казвам![]()
с 2 думи РАЗКРЕПОСТЕНИ и ОТКРИТИ![]()
Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]
да да да и зарад тва както казах по горе си харесах един....Първоначално написано от ..:::KuKLi4KaTa^F:::..
![]()
ТЕМАТА Е "КАКВИ МОМЧЕТА ВИ ХАРЕСВАТ" БЕ ПАТКИ СМОТАНИ!
СМИСЪЛ-КАКВИ МОМЧЕТА СИ ПАДАТ ПО ВАС
Ай да позвате търсачката!!! Преди да пишете теми!!
Имам много изисквания и много рядко мога да си намеря такова момче, което да ми харесва, но не си губя времето с некви, дето не ми харесват. Жал нямам към тях клетите. Нямам особени предпочитания към външност. Вярно, че ми се подкосяват краката като видя някой едър мъжага с светли очи и гарвановочерни коси, но намирам дребните тъмноочковци а много сладки, също. Не е задължително да се поти във фитнеса и да я някакъв добре сложен. Държа да се грижи да изглежда спретнато, което не значи маркови дрехи последна мода. Не харесвам руси гейчета с розови впити по тях ризки, които се интересуват повече от модата, отколкото мен ( а аз не се интересувам като се замисля). Гледам повече характера. Държа на еднаквите интереси, за да можем да водим интересни за мен разговори по теми, които ме вълнуват. Чувството са хумор също е желателно. Абе дори да отговаря на изискванията общи интереси, чувство за хумор, що годе сносна външност и да е контактен. Последното е щото аз съм от срамежливите и малко трудно се получават нещата![]()
Memento moriendum esse!
ти си ебахтия простия олигофренПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хаиде стига флуудихте достатъчно ви беше![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122139