- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- проблем със скайп
Az glupacheto 3 chasa si mislq,che problema e u mene i preinstalnah skype 10 puti![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
И 1000 теми да пуснете скайпа няма да се оправи нервя им се на тези от скайп за какво го пускат като не може да се работи изобщо с него да го спрат да го оправят там колкото време им е нужно и когато вече го пуснат да си върви без проблем!
Преди време скайп бяха разпратили едно съобщение , че ще правят профилактика няколко дни , някой знае ли до колко време ще продължи?
Еми аз незнам обаче много се надявам скоро да се оправи![]()
Because all I want is u ....
пише от 12-24 часа
ха и на мен са ми само 3 абонати на линия....тцтцтцтц егати!кво ли не правих,преинсталвах го...дисконектвах се за да вляза паккк.....за днес на линия съам била най-много 30 мин.
ужас! Дори и паролата си смених щото си мислех,4е някой ми е влязъл
Даже си помислих,4е тия от нета нещо ми правят номерца...понеже ги напсувах веднъж
А то не съм била само ааззз
Е добре,как може ние тука да сме без skype,а други да имат?????
![]()
hahah az si vleznah oba4e i na men predi malko mi be6e taka...da 4akam svurzvane a puk si imam net zapo4nah da si mislq 4e pak nqkoi mi e vlqzul v skype! dobre 4e sega razbrah 4e ne sum samo az ne moga da povqrvam za6to stava taka be hora?! 5Kato si pomislq 4e 6tqh da si teglq skype nanovooooooooooo
oooo ama tfa ne e ni6to az teglix nov
![]()