- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Направа на секс колан
По какъв начин мога да си изработя колан с изкуствен хуй отпред за да може да си го слага мойта приятелка и да ми го вкарва отзад. Питам, понеже по секс шоповете са много скъпи - над 100 кинта.
Първоначално написано от Анонимко
Според мен са гадни тия работи ,ама щом искаш.
![]()
![]()
Priqtelkata ti da Ti go buta otzad-yoy!Ami pich az ne mislq,che mojesh da si napravish podobno neshto osven ako durjish da e zdravo,chisto i normalno!Zatova se prodava,a i shtom tolko iskah te suvetvam da si suberesh tiq "100 kina"i da si go kupish,a ne da riskuvash s neshto napraveno purvobitno
![]()
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
Хахахах определеноПървоначално написано от Sweet girl
... като си мераклия си купи колан и поне един изкуствен член и по някакъв начин си го прикрепи към колана
Пък тя ако е всеотдайна приятелка може да дава и на ръчна ... не е необходимо да е към колан прикрепено
Помоли я да действа с изкуствен член в ръка само че не на колан
хахахахахаххах
Божеееееееее божееееее .......
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
На теб май приятел ти трябва...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
da i az mislq taka ili priqtel ili priqteliПървоначално написано от Lady Death
НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta
Направете си една тройка,намери о6те едно момЧе което да ти го вкарва и така...![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
az mislq 4e avtora e momi4e
po temata-po dobre si nameri istinski majki polov organ
ne se zanimavai s tiq izkustveni gluposti
OMFG...поредното извращение. Тая вечер май всички перверзници са се наговорили да ни зариват с такива теми![]()
Еми копуваш си един полов орган от секс шопа гумен и му правиш някаква скобичка и на едно коланче ... ама по добре си купи 45 лева даже го рекламират по РТВ май толкос беше нз точно ... на примоцияПървоначално написано от Анонимко
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...