- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Мозила или Експлорер?
Аз съм с Опера.Някой ще ми каже ли ква е разликата между мозила и опера?
Mozzila Firefox
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
Първоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
Ако исках сама да я открия нямаше да питам налииииии ?
![]()
Файърфокс рулзззззОткакто си я качих и спряха да ми се появяват вирусчета
По едно време след като си преинсталирах ВиндоФса бях около една седмица с интернет експлорър и ми бяха влезли няколко вирусчета...
а с Файърфокс неам такива проблеми и като и сложа един скин и напрао кърти миФки
![]()
![]()
: http://store4.data.bg/silviost/Mozzila.JPG
![]()
Разбира сеПървоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
![]()
Аз предпочитам Мозилата.
mnooo qsno 4e Explorer tva nai dobroto
и най-бавното![]()
майкрософт тряа да поба4кат за ДОСТА подобрение
Винаги съм си била с експлоуър и съм мн доволна стара или нова версия се тая![]()
Преди последната преинсталация бях с Мозила и не ме радваше хич..
Ся пак съм с експлоуър ама май новата версия и мн ме кефи
Била съм и с операта и не бях доволна почти не съм я ползвала![]()
is my religion
Мозила
гласувах за Опера,но в момента съм с Мозила.![]()
Mozila forever![]()
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
Mozilla форевър!![]()
Aз гласувах за Оpera.Иначе имам IE ама според мен е ужасно тъп!Каква е разликата между Мозила и Опера?
и кое му е бъгавото аз го използвам от както се помня ииииииии още несам му намерил бъговете, lake_bodom нали знаиш, че бъг е нещо което го има а създателите му не знаят за съществуването му?Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Бъг е състояние, при което програмата се компилира и тръгва успешно, но по един или друг начин по време на изпълнението й тя крашва или не си изпълнява успешно задачите.
Когато ползвах ИЕ, забиваше през около 15 мин, заемаше всичкия ми рам и просто се сриваше. Такива проблеми нямам откакто съм с мозилата (на Уиндоус).
А ти, Тянко, от споровете ни в този раздел, оставам с впечатлението, че не обичаш да експериментираш. Айде разкърши малко.![]()
"Когато ползвах ИЕ, забиваше през около 15 мин, заемаше всичкия ми рам" моя ИЕ е включен почти 24 часа http://www.tyxo.bg/?ID=29069&show=byyear направени над 2 милиона презареждания на страниците с него и от тия 2 милиона пъти неса сещам да ми е забивал точно тои, зада си на уиндолс и да ти заема цялата рам трябва да си с 128, ако си с 256 щети устане около 60 рам и при всяко положения ИЕ няма да ти я заеме.
"Бъг е състояние, при което програмата се компилира и тръгва успешно, но по един или друг начин по време на изпълнението й тя крашва или не си изпълнява успешно задачите. " немисля че само програмите могат да имат бъгове но както и да е, ако кажеш, че това определение става за игри и прочие пак няма да се съглася много с теб, да вземем WOW например ако играеш някои пиратски сървар и някоя задача нети върви това е бъг в сървара а "програмата" си върви добреза експериментирването, защо не ако си струва пробвал съм програмата неми харесва на 40% докато при ИЕ не е така
![]()
Щом казваш... по принцип са възможни разлики от щайга на щайга.
Игрите също са програми.
Като цяло това определение за бъг важи за всички видове приложения, в това число десктоп, уеб-базирани/сървърни, мобилни и т.н.
За мен няма място за сравнение.Мозила естествено.А и ме дразни Explorer-а.
до авторката: Мозила или Експлорер?
Вашият фаворит браузър?
Мозила
Експлорер
Сафари
Опера
нетрябва6е ли да има само 2 отговора![]()
![]()
![]()
![]()
Мозила определено
Ползвам и двете,но предимно мозила
С експлорера влизам само в тоя форум
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!