.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

приятелката ми баламосва гаджето си и замесва и мен.

хорааа яко се преебах... сега съм на кръстопът. имам една приятелка софианка и тя идва в моя град лятото защото тук има роднини и прекарва голяма част от лятото тука, а другата част на едно село.. та миналото лято тя си хареса едно момче от моя клас обаче той тогава си имаше гадже. сега това лято се събирахме много по пейки на кафенце насам натам и те се сближиха и тръгнаха. приятелката ми обаче (Ани) си има и друго гадже от другото си село и това тук (Емо) почва да заподозира нещо. чул е разговор дето не е трябвало да чуе между ани и братовчедка и и сега ме кара да я разпитам а тъй като с него отдавна се познаваме и той също ми е фр немога да откажа. обещах да я разпитам и незнам какво да му кажа. ако му кажа истината ани няма да ми проговори повече защото наистина го харесва но си иска и оня за другото село апък ако го излажа ще ми тежи на съвестта и ше ми е жал че тя го баламосва. какво да правя... ?
    nema

Не се притеснявай! Щом тя е от София,а вие от Монтана едва ли ще просъщствува много връзката им,като имаме предвид,че сте на около 14-15 години предполагам! Кажи му,че не си открила нищо,след като си я разпитала,така ще запазиш приятелството и на двамата!

да обаче тя е на принципа че за сяко населенно място тряя си има гадже което не е мн правилно иии наистина ме е жал за емо шото е мн свестно момче а предишното му гадже беше от стара загора и ходеха около година... не се знае с това колко ще продължи. аз му дадох съвет да попита братовчеда на Ани шот те са големи фр. надявам се той да му каже истината.
    nema

Ами явно тази Ани не е стока! Така както я описваш,не ми харесва! Сигурна ли си,че ти е необходима такава приятелка? Някога подкрепила ли те е с нещо,помогнала ли ти е,дала ли ти е повод да не я забравяш никога? А Емо? Помисли с кого си по-близка и избери него! Не е хубаво да се живее в лъжа! Но според мен не ти е необходима приятелка-измамница! Щом мами гаджето си,бъди сигурна,че мами и теб!

е сега не винаги като мамиш един човек не значи че мамиш целия свят .....
    Jivota e hubav , za6toto e krasiv

Град
    Непостоянно
    a be q verno kaji 4e ni6to ne si otkrila..taka e nai-dobre
    .!.

Град
    sf-to
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Ами явно тази Ани не е стока! Така както я описваш,не ми харесва! Сигурна ли си,че ти е необходима такава приятелка? Някога подкрепила ли те е с нещо,помогнала ли ти е,дала ли ти е повод да не я забравяш никога? А Емо? Помисли с кого си по-близка и избери него! Не е хубаво да се живее в лъжа! Но според мен не ти е необходима приятелка-измамница! Щом мами гаджето си,бъди сигурна,че мами и теб!
    az sam absolutno napuno saglasna s tazi/tozi macka/pi4
    Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!

А пък според мен е най-добре да не се месиш,нали знаеш какъв излиза най*накрая посредникът...
    A qui

Голям фен
    Има лесно .. не се меси във взаимотношенията им. И ако това момче (Емо) е достатъчно умно ще се досети за какво става въпрос и сам ще прекъсне всякаква връзка с приятелката ти.

мога да ти кажа само ,че твойта приятелка Ани е пълна курва....просто им ,че не искаш да се занимаваш с техните проблеми и т'ва ....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами мацка най-добрия начин да запазиш неутралитет е като кажеш на въпросния ти фр(Емо), че тя нищо не ти е казала...така е най-добре поне според мен, защото после ако скъсат може теб да изкарат виновна..нз де ти си прецени

Мега фен Аватара на koalka
    Трябва да говориш с нея и да я убедиш да говори с него.Тя пък хем иска тоя, хем ония, абе моля ти се...
    Кажи й, че и той ти е приятел, освен тя и ти е неприятно така да го лъжеш.Ако не-кажи му ти.Определено няма да загубиш, ако станеш приятелка с момче, а не с онова момиче, което е лъжкиня.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    След като казваш, че момчето ти е приятел.... тя него го върти и лъже така... това може да се случи и с теб. Имай го в предвид. Говори с нея както предложи Коалка и ако откаже да излезе от ситуацията кажи истината на момчето.

тва момиче не струва...и просто се оттегли по най-тихия начин,или кажи на фрда ти че тя отказала да отговори
    нямам повод да сънувам....

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    dosta zapletena istoriq..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Абе като ви гледам отговирите на повечето... идеята е как аз да се измъкна по най-лесния начин и да избягам като тъпа овца (като тази от аватара ми) или как да постъпя правилно?

бтв един много лесен начин да разбере е "случайно" някой да види и да му покаже темата.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Кажи му на приятеля ти какво прави тя и му кажи да не казва че е разбрал от теб.

sladkish_14
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Кажи му на приятеля ти какво прави тя и му кажи да не казва че е разбрал от теб.

Напълно съгласна

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Наистина се опитай да запазиш неутралитет
    Така няма сама да се буташ между шамарите ...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

супер мн мс на всички за съветите аз оправих нещата- смисъл сега аз не съм замесена по никакъв начин и тя каза че няма друго гадже освен емо , щото аз си я питах открито - надявам се да не ме е излъгала.. и все пак ще се опитам да му помогна да открие истината без тя да знае за мойта помощ.
    nema

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си