- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Крем за рани и белези ?
Здравейте , момче съм на 16 години .
По краката имам надирания от удрания , падания и разни такива , също така на скоро се одрах по лицето , някои ранички съм ги чоплил ( незнам , много обичам да ги чопля ) и са ми останали като кафеви петна , леко сбръчкани а не са толкова сериозни .
Раничката на лицето съм я чоплил но не зарастна както трябва , отначало беше тъмно кафяв цвят след това взе да изсветлява . В момента е светло кафяв цвят . Раничката се намира точно отстрани на устните и е от горе надолу ( все едно ми тече лига от остата)
Та въпроса ми е -> знаете ли някои кремове или други средства които помагат да зарастне и да се залат такива рани ?![]()
Надявам се да ми помогнете . Благодаря предварително.![]()
Също така , ако може да ми кажете откъде да си ги купя и как да ги използвам . Ще съм ви много благодарен .Първоначално написано от Анонимко
![]()
mi za ranite-ne gi tormozete! a za ve4e iztormozenite t.e. belezite si kupete ot aptekata kontraktubeks-nqkvo gel4e za belezi!v rabotata na maika mi lekarite go izpisvali dori za belezi sled operaciq!
Влез в някоя аптека и попитай!
s krem zdrave moje da gi maje6,sa6to taka sam 4uval 4e tetrata pomaga ranite da zazdraveqt po-barzo
Бях гледала в някакво списание "Здравей" реклама на някакво мазило. Това списанийце го разпространяват безплатно в аптеките /поне в София/, така че може да си земеш едно да видиш за какво става дума![]()
ще трябва да го пробвам .
Давайте още идеи . Тази раничка която ми е на лицето ? Там кожата е по нежна и по трудно заздравява поне до колкото знам . За там друго кремче ли трябва ?
Зна4и един приятел има операциа от апендесит...(и аз иам ама не съм си купувал нищо..мислех,4е немое се махне)Та неговата операциа е мн дълга...и ми каза 4е си купил некфи кат дездоран4ета оба4е стрували 10 бна...ама си правиш некфа карта и ги зимаш з 5 дена...нз иди в болницата или познат лекар и питай....ина4е операциата за 1 година му е спаднала доста...
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Ima edin krem, kazva se ''Vitasin", miri6e adski gadno i na vid e kato mas, no ima stra6en efect. Mnogo hora sa mi kazvali, 4e im e pomagal, dori i premahval belezi ot operacii. Az minalata godina si porqzah kolqnoto ot edna mida na moreto dokato bqh vuv vodata i go izpolzvah, tolkova be6e gaden, 4e go majeh na kolqnoto sus salfetka, no efectut be6e golqm i belega mi iz4ezna. A krem4eto moje da se nameri v aptekite.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Ха,а аз таз година целиа ми крак беше нарязан от мидиПървоначално написано от KaTinCeTy
даже щяха да ми шият едната рани4ка,ама зарасна и с лепило :> и с нищо нема да го мажа да остаа белег не ма интерва
ше каа 4е съм се бил във Война да спаса Българиа
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Ima edin krem, kazva se ''Vitasin", miri6e adski gadno i na vid e kato mas, no ima stra6en efect. Mnogo hora sa mi kazvali, 4e im e pomagal, dori i premahval belezi ot operacii. Az minalata godina si porqzah kolqnoto ot edna mida na moreto dokato bqh vuv vodata i go izpolzvah, tolkova be6e gaden, 4e go majeh na kolqnoto sus salfetka, no efectut be6e golqm i belega mi iz4ezna. A krem4eto moje da se nameri v aptekite.
a kolko struva zn li![]()
![]()