sa4uvstvam tiПървоначално написано от bloodranger
![]()
![]()
gorki4kiqt
ko gorki4kiq 6okolada be6e "Milka" s le6nici i stafidkiПървоначално написано от Анонимко
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
pone ne si ostanal Napalno razo4arovanПървоначално написано от bloodranger
e da ama ako imah i Paris namazana s 6okolad 6te6 da e superПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
eeeeeeeeeee milka ti stiga i malko fantaziq i si gotov daje moje da ne e samo paris...Първоначално написано от bloodranger
![]()
moje q zemi ti ela dokat 4akam paris da ubiq vremeto.NavitakПървоначално написано от Анонимко
![]()
moje q zemi ti ela dokat 4akam paris da ubiq vremeto.NavitakПървоначално написано от bloodranger
[/quote:5f778726d2]6te doida 6te doida ti mene 4aka6 li me
![]()
moje q zemi ti ela dokat 4akam paris da ubiq vremeto.NavitakПървоначално написано от Анонимко
[/quote:b0cacd5b01]6te doida 6te doida ti mene 4aka6 li me
[/quote:b0cacd5b01]4akam ta takmo topq 6okolada da moga ta maja.Samo mi ela i nema da iska6 da si tragne6
![]()
moje q zemi ti ela dokat 4akam paris da ubiq vremeto.NavitakПървоначално написано от bloodranger
[/quote:ced1b6fd43]6te doida 6te doida ti mene 4aka6 li me
[/quote:ced1b6fd43]4akam ta takmo topq 6okolada da moga ta maja.Samo mi ela i nema da iska6 da si tragne6
[/quote:ced1b6fd43]
aide tragvam 4ao 6te se vidime kat doida![]()
[/quote:46f02c170e]6te doida 6te doida ti mene 4aka6 li me
[/quote:46f02c170e]4akam ta takmo topq 6okolada da moga ta maja.Samo mi ela i nema da iska6 da si tragne6
[/quote:46f02c170e]
aide tragvam 4ao 6te se vidime kat doida[/quote:46f02c170e]
kaji otdesi da mina da ta zema i posle da zema da ta mina![]()
Спамиш ми темата, мушмул.
Ако не пратиш това съобщение на 456810680870345 абоната в следващата една секунда, скайп ше се промъкне в хладилника ти и ше го хакне
Naistina ne6to stava sas skype.Mn me e qdNadqvam se skoro da se opravi,no kazvat,4e ve4e nqma da ima skype,a bez skype.....za kade sme!!!
![]()
С теб леко съм жестока,просто аз съм скъпа стока.Няма да ме притежаваш,sorry сладък САМ ОСТАВАШ!!!
Ave idioti
V saita na Skype 4isto i prosto si pi6e. na6iq ekip raboti za otstranqvane na povredata do 12 ili 24 4asa sori za neudobstvoto
tai 4e
SPRETE DA REVETE KAKVO MU IMA NA SKYPE
Който Спами живее по дълго !!!!
ТАКА ЧЕ СПАМЕТА
П.С. Моя Скайп си работи това означава че само аз имам Зелено камионче![]()
!!!Неграмотен СъМ!!!
http://vbox7.com/play:d386e3f1
Lele eto q tainata na bezsmartieto merci bratoПървоначално написано от M[m
ми азк ат съм и брутално тъп и нямам и камйон4е кфо да праа![]()
![]()
Отговора е лесен няма да имаш Скайп , ама чакаи забрах се пак си тъпПървоначално написано от Nafarforiii
сам неможе се сетиш
![]()
!!!Неграмотен СъМ!!!
http://vbox7.com/play:d386e3f1
Добре 4е му каза избави го от мькитеПървоначално написано от M[m
А пък ти имаше зелено камионче нали?Първоначално написано от muhlqsal 4orap
![]()
Първоначално написано от sladurkata92
![]()
![]()
НЯМА ДА ИМА СКАЙП ???????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами някой не знае ли как може да се оправи?? Пък аз си мислех, че само на мен ми се е скапал...
vijte do kakva stepen sme zavisimi ot skype...az sym sviknala kato si pusna kompa 1-vata mi ralta da si vkliu4a skype za da moga da 4atq s fr-s i ne samo...nqkoi da znae kakvo stava i koga 6te se opravi
оффф дано се оправи по-скоро тоя скайп че.... бахти без него ще лудна!! Толкова съм свикнала с него![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Дай ми твояПървоначално написано от teenage_drama_queen
моя вече от 15 часа се вписва
![]()
ei hora moq e perfekten . Ot v4era nikav go nqma![]()
![]()
![]()
![]()
Dano si doide po-skoro 4e ve4e otka4aaaaaaaam
![]()
![]()
Aaaa ako ni vkarat v ludnicata , tam pone dali ima skype
![]()
Nai-dobre da idem da otrepem nqkoi i 6te ni mu6nat v zatvora i ottam 6te iskame pomilvane s komp i skype v kiliqta
![]()
Yeee tva e dobra ideq
![]()
![]()