- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първия път.
Момичета къде ви беше за първи път : в задника или в сещате се къде?А момчета вие къде за първи път оправихте момиче : в задника или в...
am4i to moje i na dvete mesta pyrviq pyt![]()
Ami..malko mi e neudobno da pi6a za tezi ne6ta no vse pak e forum....parvia mi pat be6e v zadnika i nqkolko meseca sam pravila samo analen sex![]()
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
мен първия път ми беше и на двете места...![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Е, при мен беше само там където си е по принцип . Дупето рядко го давам.![]()
В ушите, доколкото си спомням.
Собственост на Canis_Dirus
не беше в дупето![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
i na 2te mesta
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
Не беше отзад, отпред си беше , на мойта засега идеята не и допада хич , каза че после може да видим ама засега изключено![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
На мен първия ми път си беше отпред а пък дупето супер рядко си го давам :}}
V ustata.Първоначално написано от Анонимко
![]()
[-o<
xaxaПървоначално написано от _Cuddly_
kakvo savpadenie
Там където трбва да бъде по принцип!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Естесвено че там, където си трябва!![]()
![]()
![]()
На мен първият път си ми беше там,където си трябва...а дупето още не си го давам а и засега не мисля да го давам нещо не ми допада това..![]()
В 3-та дупка на гайдата.![]()
![]()
и на мене в ушите
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
mi az p1rvo se 4ukah sam sled tova si pravih svirki sv1rshih na liceto si i EBAL SUM VI MAIKATA kvi sa tiq temi t1pite e seki go pravi deto si iska ko zn ima dr de sa go pravili za 1-vi p1t a tova da se 4uka v g1za za da e ostane devstvena e napravo xaxaxaxaxaxa
sp dobro neveroqtna glupost![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za sega samo vaginalen sex i svirki..dupeto i az ne go davam![]()
ние скоро ще спрем да си даваме
пишките![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sex all night
Shte davame prustiПървоначално написано от al3xSs
![]()
![]()
Там, където трябва![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-