.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    sladkish_14
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от CaNdY_girl{P}
    Ами така е като си тъпа и си го уставила..ся съжалявай.. някои момичета сте толкова жалки.. каквато и прищявка да и дойде на ум трябва да я направи.. другия пат преди да направиш нещо мисли за околните..дали няма да ги нараниш..не бъди такъв егоист..и момчето си е право..той от къде да е сигурен ,че няма да го изоставиш отново по същия начин...и не си помисляй да разрушаваш 3 месечна връска..,защото в края отново ти ще си прецаканата..Използвай по-често опцията - МИСЛЕНЕ мн зле ей...

ЛЕлееееее CaNdY_girl{P} ти я надупчи от всякъде

Re: Казва, че ме обича, а ходи с друга!!!

Цитирай Първоначално написано от sladurkata92
    Zdraveite! Imam golqm problem s {B}.Predi polovin godina se zapoznahme i v posledstvie razbrah,4e toi ima 4uvstva kam men.No men tova ne me interesuva6e.Az go izpolzvah samo za flirt,za da ne sam sama.Po tova vreme si haresvah drugo mom4e.Mina dosta vreme i stanah gadje s mom4eto,koeto haresvah,a {B},det mi be6e samo taka,go ostavih.No se naloji da zamina za 2 meseca.Kogato se varnah skasah s gadjeto si i razbrah,4e {B} hodi s edna moq poznata.V na4aloto ne mi puka6e,no v posledstvie zapo4nah da revnuvam.{B} mi prizna,4e si me o6te obi4a,no tai kato ne moje da mi prosti za det go ostavih e tragnal sas .... i ne iska da ima ni6to ob6to s men.I ve4e ot 3 sedmici te hodqt,a az izpitvam ve4e mn silni 4uvstva kam nego.Znam,4e nqma da mi prosti i napravo Az sam vinovna,no za6to prosto ne skasa s neq i ne tragne s men.KAKVO DA PRAVQ,ZA DA SI GO VARNA OBRATNO?POMOGNETE MI PLS!!!

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
    ти не го обичаш просто супер много желаеш чуждото

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Чувек е устроен винъги дъ искъ тва кует` няаа.
    или да иска тва дет си е мислил чи никога няма да поиска
    Ъхъ Ае с няколко думи : Сори мацка, кофти баничка.
    с боза
    ama i bozata e edna bozava
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    с боза
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Az sam vinovna,no za6to prosto ne skasa s neq i ne tragne s men.

Хаха лелеееееееееее =D>
    Ти да не мислиш,че света се върти около теб?
    Няма да бъде с теб ,защото си го използвала и захвърлила.Дори още да изпитва нещо,едва ли ще преглътне така лесно това,което си направила спрямо него.Замисляла ли си се някога как се е чувствал той? АКо не си е време - ще си отговориш на въпроса доста бързо!
    Ако не можеш да се присмееш на себе си,живота ще изглежда много по-дълъг отколкото би ти харесало

ti si si vinovna kfo iska6 mom4eto qsno i to4no ti go e kazalo ne mojem da ti pomognem.nikoi ne moje da ti napravi po lo6o ot tova koeto moje6 da si napravi6 ti samata..

im back for my crown... bitches$ss bow down

Az sam vinovna,no za6to prosto ne skasa s neq i ne tragne s men.
    щото след като тръгне с теб пак ще го зарежеш...глупачка само чуждото иска

Град
    Там, където е сърцето...
    "Всичко се връща" са казали хората и са прави. Преди ти си си играла с него, а сега просто той може би неиска пак да се подиграваш с чувствата му. Сама си си виновна, вярно е че всеки допуска грешки, но след като си си играла с него, а после си тръгнала с друг какво очакваш?! Да тича след теб ли?! Просто според мен едва ли ще ти прости, но ако толкоз го обичаш ще трябва доста да доказваш.... Ама то от ........ номера.... ко повече...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    с боза
    Без боза не се даваме ей !!!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    smqtam 4e da pro4eta samo zaglavieto e dostata4no,prosto ne te obi4a 6tom xodi s druga,tova e zabravi go!,zareji go
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Nafarforiii
    Ми иди се гръмни.Щом си толкова тъпа овца и си използвала момчето само е така за флирта в началото пък сега си се присетила че имаш някфи 4увства
    i btw sama si si vinovna 4e si go izpolzvala taka,s pravo ti se surdi .. xax kurva we kfo iska6.. sa si4ki ste takiva daje kurvite stanahte pove4e ot kurvarite
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

А дали неискаш да си с него,само защото той е с друга не бяга след теб,както преди?Защото ти си свикнала той да прави това което ти искаш,а сега...не е така?На това май му се викаше чувство за собственост...
    A qui

хах да си го върнеш няма как какво си мислиш че 1во можеш да го използваш и после опа аре ше си го върна........била си глупачка да не видиш какво момче има до теб и сега ще страдаш.......остави го нямаш шанс с него пък а и да имаш няма да е същото!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от monityY
    smqtam 4e da pro4eta samo zaglavieto e dostata4no,prosto ne te obi4a 6tom xodi s druga,tova e zabravi go!,zareji go
    не тя не го обича но той нея да тя просто иска чуждото

Град
    Nqkade tam
    "Кой каквото си е надробил това ще си сърба" както са казали хората.Преди време ти си се отнесла гадно с него и той няма начин да не е наранен и затова сега ти го връщта.Но пък не те виня,а и коя съм да го правя харесвала си груг имала си по силни чувства към него,послушала си сърцето си.............Сега когато вече другото момче го няма осъзнаваш какво е бил за тебе {B} или просто изпитваш чувство за собственост и ти е гадно че е с друга а не с теб при положение че те обича.Но пък когато някой наистина те обича рано или късно се връща при теб......затова че изчакай малко......
    Vinagi shte te obicham!!!

Град
    Over the hills and far away
    нищо не прави ако той не я харесва твойта позната сиг няма да издържат дълго...Според мен е малко странно да го искаш когато е с друга сигурна ли си че просто незавиждаш

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ти си го отрязала сега той теб.Всичко се връща в този свят, а относно това как да си го върнеш - еми той като не иска вече да е с тебе няма как да си го върнеш - насила хубост не става, наранила си го и вече не иска да е с теб.Може би трябва да се примириш

Guest
    хаха един човек не тряя да се използва съжалявам ,че така ти говоря, но ако момчето се беше държало с теб нямаше да ти е много приятно нали?
    С чувствата не тряя никога да се подиграваш

Мммммм...Тъй ше е...Надявам се да си 'земеш поука и да не превиш повече така

Guest
    Da,znam,4e sam vinovna za vsi4ko,no ne zabravqite,4e az haresvah drugo mom4e,a {B} go znae6e i pak be6e s men.Lo6oto e 4e az se opitah da go zabravq i da tragna s drug,no {B} zapo4na da revnuva i se skarahme.Ne samo,4e hodi s druga,a i mi se sardi,kogato az se zanimavam s drug Ne moga da go razbera!!! Tolkova li ne moje da mi prosti.Mislq,4e 6te e mn po lesno i za dvamata ako mi prosti,no qvno si misli,4e az pak 6te go ostavq!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Da,znam,4e sam vinovna za vsi4ko,no ne zabravqite,4e az haresvah drugo mom4e,a {B} go znae6e i pak be6e s men.Lo6oto e 4e az se opitah da go zabravq i da tragna s drug,no {B} zapo4na da revnuva i se skarahme.Ne samo,4e hodi s druga,a i mi se sardi,kogato az se zanimavam s drug Ne moga da go razbera!!! Tolkova li ne moje da mi prosti.Mislq,4e 6te e mn po lesno i za dvamata ako mi prosti,no qvno si misli,4e az pak 6te go ostavq!
    колкото и гадно да звучи ТИ СИ КУЧКА защо мислиш че е длъжен да се върне при теб щото "щяло да бъде по лесно" момчето те обича а ти се подигра с него тва е супер подло независимо защо си го направила а сега искаш да щракнеш с пръсти и да се върне...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nice Angel
    колкото и гадно да звучи ТИ СИ КУЧКА защо мислиш че е длъжен да се върне при теб щото "щяло да бъде по лесно" момчето те обича а ти се подигра с него тва е супер подло независимо защо си го направила а сега искаш да щракнеш с пръсти и да се върне...

Хич не си директен

Не няма как да си го върнеш?!Не можеш да имаш сичко ,което поискаш...След като не е скъсал с гаджето си значи вече не иска да е с теб....Мисли преди да действаш....
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

Хич не си директен
    аз съм момиче но си прав

Хич не си директен
    аз съм момиче но си прав

Упс моля да бъда извинена!
    A qui

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си