- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Казва, че ме обича, а ходи с друга!!!
Първоначално написано от CaNdY_girl{P}
ЛЕлееееее CaNdY_girl{P}![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти я надупчи от всякъде
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти не го обичаш просто супер много желаеш чуждотоПървоначално написано от sladurkata92
ama i bozata e edna bozavaПървоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от bloodranger
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Първоначално написано от sladurkata92
Хаха лелеееееееееее =D>
Ти да не мислиш,че света се върти около теб?
Няма да бъде с теб ,защото си го използвала и захвърлила.Дори още да изпитва нещо,едва ли ще преглътне така лесно това,което си направила спрямо него.Замисляла ли си се някога как се е чувствал той? АКо не си е време - ще си отговориш на въпроса доста бързо!
Ако не можеш да се присмееш на себе си,живота ще изглежда много по-дълъг отколкото би ти харесало
![]()
ti si si vinovna kfo iska6 mom4eto qsno i to4no ti go e kazalo ne mojem da ti pomognem.nikoi ne moje da ti napravi po lo6o ot tova koeto moje6 da si napravi6 ti samata..
im back for my crown... bitches$ss bow down
щото след като тръгне с теб пак ще го зарежеш...глупачкаПървоначално написано от sladurkata92
само чуждото иска
![]()
"Всичко се връща" са казали хората и са прави. Преди ти си си играла с него, а сега просто той може би неиска пак да се подиграваш с чувствата му. Сама си си виновна, вярно е че всеки допуска грешки, но след като си си играла с него, а после си тръгнала с друг какво очакваш?! Да тича след теб ли?!Просто според мен едва ли ще ти прости, но ако толкоз го обичаш ще трябва доста да доказваш.... Ама то от ........ номера.... ко повече...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Без боза не се даваме ей !!!Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
![]()
smqtam 4e da pro4eta samo zaglavieto e dostata4no,prosto ne te obi4a 6tom xodi s druga,tova e zabravi go!,zareji go![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
i btw sama si si vinovna 4e si go izpolzvala taka,s pravo ti se surdiПървоначално написано от Nafarforiii
.. xax kurva we kfo iska6.. sa si4ki ste takiva daje kurvite stanahte pove4e ot kurvarite
![]()
![]()
![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
А дали неискаш да си с него,само защото той е с друга не бяга след теб,както преди?Защото ти си свикнала той да прави това което ти искаш,а сега...не е така?На това май му се викаше чувство за собственост...
A qui
хах да си го върнеш няма как какво си мислиш че 1во можеш да го използваш и после опа аре ше си го върна........била си глупачка да не видиш какво момче има до теб и сега ще страдаш.......остави го нямаш шанс с него пък а и да имаш няма да е същото!!!!!!!!!!
не тя не го обича но той нея да тя просто иска чуждотоПървоначално написано от monityY
"Кой каквото си е надробил това ще си сърба" както са казали хората.Преди време ти си се отнесла гадно с него и той няма начин да не е наранен и затова сега ти го връщта.Но пък не те виня,а и коя съм да го правяхаресвала си груг имала си по силни чувства към него,послушала си сърцето си.............Сега когато вече другото момче го няма осъзнаваш какво е бил за тебе {B} или просто изпитваш чувство за собственост и ти е гадно че е с друга а не с теб при положение че те обича.Но пък когато някой наистина те обича рано или късно се връща при теб......затова че изчакай малко......
![]()
Vinagi shte te obicham!!!
нищо не прави ако той не я харесва твойта позната сиг няма да издържат дълго...Според мен е малко странно да го искаш когато е с друга сигурна ли си че просто незавиждаш
Ти си го отрязала сега той теб.Всичко се връща в този свят, а относно това как да си го върнеш - еми той като не иска вече да е с тебе няма как да си го върнеш - насила хубост не става, наранила си го и вече не иска да е с теб.Може би трябва да се примириш![]()
хаха един човек не тряя да се използва съжалявам ,че така ти говоря, но ако момчето се беше държало с теб нямаше да ти е много приятно нали?
С чувствата не тряя никога да се подиграваш
Мммммм...Тъй ше е...Надявам се да си 'земеш поука и да не превиш повече така![]()
Da,znam,4e sam vinovna za vsi4ko,no ne zabravqite,4e az haresvah drugo mom4e,a {B} go znae6e i pak be6e s men.Lo6oto e 4e az se opitah da go zabravq i da tragna s drug,no {B} zapo4na da revnuva i se skarahme.Ne samo,4e hodi s druga,a i mi se sardi,kogato az se zanimavam s drugNe moga da go razbera!!! Tolkova li ne moje da mi prosti.Mislq,4e 6te e mn po lesno i za dvamata ako mi prosti,no qvno si misli,4e az pak 6te go ostavq!
![]()
колкото и гадно да звучи ТИ СИ КУЧКА защо мислиш че е длъжен да се върне при теб щото "щяло да бъде по лесно" момчето те обича а ти се подигра с него тва е супер подло независимо защо си го направила а сега искаш да щракнеш с пръсти и да се върне...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от Nice Angel
Хич не си директен![]()
![]()
Не няма как да си го върнеш?!Не можеш да имаш сичко ,което поискаш...След като не е скъсал с гаджето си значи вече не иска да е с теб....Мисли преди да действаш....![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
аз съм момиче но си правПървоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от Nice Angel
Упс моля да бъда извинена!![]()
A qui