- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Казва, че ме обича, а ходи с друга!!!
извинена сиПървоначално написано от Erica
![]()
Благодаря за което \Първоначално написано от Nice Angel
/
A qui
Първоначално написано от Dr_House
to4no kazano
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
само едно ще ти кажа.....тъпа КУЧКА си ти !!!!![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ти не можеш да му казваш какво да прави!Той сам решава и явно въпреки любовта си към теб,не иска да сте заедно!Приеми решението му.Продължи напред!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
евалаПървоначално написано от Dr_House
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Как така ще използваш хората ти за богиня ли се имаш ве ... нека сега малко да си попатиш че да си наясно другият път !!!!
So free
тегли си куршума и да ти свършат мъкитеПървоначално написано от sladurkata92
ареее.. пътекаа..Много си проста, честно! ...
Ае ся на теб да ти е гадно, да видиш!
![]()
~!1912!~
haha...vie ste mn prosti,napalno izostanali sa6testva! Izob6to ne me interesuva kakvo pi6ete.Vajnoto e 4e toi mi prosti i sq 6te gi razdelq.I bez drugo toi kaza,4e iska pak da sme zaedno i 6te skasa s neq.Prasnete se beeeee idioti.Nali kazvahte,4e nqmam 6ans!Sega imam vsi4ko,koeto iskah,a vie...
![]()
![]()
haha...vie ste mn prosti,napalno izostanali sa6testva! Izob6to ne me interesuva kakvo pi6ete.Vajnoto e 4e toi mi prosti i sq 6te gi razdelq.I bez drugo toi kaza,4e iska pak da sme zaedno i 6te skasa s neq.Prasnete se beeeee idioti.Nali kazvahte,4e nqmam 6ans!Sega imam vsi4ko,koeto iskah,a vie...
![]()
![]()
С теб леко съм жестока,просто аз съм скъпа стока.Няма да ме притежаваш,sorry сладък САМ ОСТАВАШ!!!
Milaotkaji se nikoe momche ne obicha da e rezerven variant ponqkoga vsichki osaznavame greshkite si no e kasno i povqrvai tova e samo prishtqvka ne sa nikakvi seriozni i silni chustva!!!
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Ами радвай се,нали това искаше.Първоначално написано от sladurkata92
Но нали се сещаш безплатен обяд няма,рано или късно всичко се връща,но какво ли ти обеснявам ти едва ли ще разбереш нещо...съдейки по писмата ти...добре че има такива като тебе да ни забавляват,във форумите,че иначе незнам как щеше да ми минава работното време...
За такива като тебе бившия ми приятел знаеш ли коя мисъл използваше
Обичам курвите не и номерата им!
Дерзай
A qui
Първоначално написано от Erica
![]()
![]()
![]()
ta ku4ko 6ti kaja 4e 6te ti se smeq kakto i sega ako sled 2 dena pusne6 tema ot sorta "za6to me zarqza samo za da mi varne ne e prav kum miloto:ZAPOVQDVAM TI DA SE VARNE6 PRI MEN "
oi i az imam ubavo gotino i milo gadje no ne sam i nqma da go razigravam kato tebe ne sam 4ak takava ku4ka![]()
Радвам се за теб,но не мисля,че има ти за какво да се радваш.Все пак от всичко си личи,че ти нямаш чувства към този човек,а само го разиграваш! Добре че има хора като него,толкова наивни,за да не скучаеш! Надявам се някога ти да бъдеш на негово място и да страдаш по някой,а той да си играе с чувствата ти! Но няма нужда да се занимавам с теб.Този форум е създаден да споделяш проблемите си и ние да те посъветваме,но явно ти не се нуждаеш от съвет!![]()
[/i][/b]
Може и към нея да изпитва чувства.. и това да е един от проблемите.. пък и постави се на негово място.. ако тебе така те бяха зарязали... въпреки че изпитваш силни чувства.. съм сигурна, че нямаше да ти е приятно.. и нямаше да ти е толкова лесно да простиш... но сега щом мислиш, че го обичаш... поговори пак с него.. кажи му.. че и той за теб е вече специален.. и щом те обича.. може би трябва да бъде с теб...
успех![]()
is my religion
Znaish li kvo cheta ti nicka i osaznavam che si mi nabor 92 i malko me hvana sram che si na 15 a razsajdavash taka malko pomisli ti si na 15 a ne na 5. Nikoga ne bih napisala neshto po toq nachin ne che neshto ama ne ti lichi che si mi na godinite chesnoПървоначално написано от sladurkata92
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Ami hubavo 6tom misli6,4e ne mi li4i,4e sam na 15.I moje da ne vi e priqto,4e se darja taka,no az si spodelqm problema,tarsq savet.Znam,4e sam sgre6ila,no sajalqvam za tova i se razkaivam.A vie kakvo mi pomagate...vednaga po4vate da me obijdate s izrazite "tapa ofca","ku4ka","gramni se" i t.n.
6tom kato vie me obijdate,a s ni6to ne mi pomagate i az vas 6te obijdam
![]()
С теб леко съм жестока,просто аз съм скъпа стока.Няма да ме притежаваш,sorry сладък САМ ОСТАВАШ!!!
Ami mila sajelqvam ama spored mene ne sa vinovni drugite 6toto ti zapo4na parva sama si si vinovna po mnogo stranen nachin si izrazqvash radostaПървоначално написано от sladurkata92